Калоян от днес отново е на ясла след 7-дневно боледуване. Дано този път изкара повече от 10 дни без да се разболее

Калоян от 1-2 седмици навлезе в някакъв странен агресивен период - хвърля играчки, скубе, опитва се да ме шамаросва даже. И докато доскоро тези му прояви бяха като изява на радост и любов, забелязвам че сега го прави когато е ядосан. Почнах да се притеснявам. Около нас никой не се държи по този начин и ми е странно от къде тези прояви на агресия. А и как да се справям. Говоря му, но резултат не виждам. Някакви съвети?
Филмчета започнах да пускам отскоро. Любимите са му Бейби Айщайн, Мечо Пух и Мики Маус. Но засега ограничавам времето за филмчета до около 30 минути дневно. Вие по колко време на ден разрешавате гледане на телевизия?
Савина, Калоян след яслата също е умрял от глад. Яде някакви невероятни количества храна (нещо за което до скоро си мечтаех, ама сега започвам пък да се притеснявам). Върна нощното ядене на мляко към 5-6 часа. Събужда се и настоява "мляко" и няма как да не му дам, като си казва какво иска

Иначе Кики си играе с конструктури, колички, пише на магнитна дъска, чете книжки. Не мога да се оплача - заиграва се сам и рядко иска компания.
За коледните подаръци съм се насочила към влакче. Търся някакво голямо, с много елементи, но и стабилно. Харесала съм едно на Лего, но и цената му е хубава. Но ако не намеря друго подходящо то ще бъде. От името на бабите и другите роднини пак аз ще избирам, тъй че ще продължавам да разглеждам. Такива красиви неща има, че имам чувството че си ги избирам повече за мен, а не за него

Написах цял роман.
Лек и спорен ден на всички.