Отговори
# 120
Честит рожден ден на Рони (на патерици, но от сърце). Щастието винаги да те съпътства в живота.

Калоян от днес отново е на ясла след 7-дневно боледуване. Дано този път изкара повече от 10 дни без да се разболее Praynig.

Калоян от 1-2 седмици навлезе в някакъв странен агресивен период - хвърля играчки, скубе, опитва се да ме шамаросва даже. И докато доскоро тези му прояви бяха като изява на радост и любов, забелязвам че сега го прави когато е ядосан. Почнах да се притеснявам. Около нас никой не се държи по този начин и ми е странно от къде тези прояви на агресия. А и как да се справям. Говоря му, но резултат не виждам. Някакви съвети?

Филмчета започнах да пускам отскоро. Любимите са му Бейби Айщайн, Мечо Пух и Мики Маус. Но засега ограничавам времето за филмчета до около 30 минути дневно. Вие по колко време на ден разрешавате гледане на телевизия?

Савина, Калоян след яслата също е умрял от глад. Яде някакви невероятни количества храна (нещо за което до скоро си мечтаех, ама сега започвам пък да се притеснявам). Върна нощното ядене на мляко към 5-6 часа. Събужда се и настоява "мляко" и няма как да не му дам, като си казва какво иска Grinning. Мислех си, че е свързано с яслата, но пък сега като си беше една седмица вкъщи отново ядеше по този начин. Да няма някакъв период на скок в растежа или нещо такова?

Иначе Кики си играе с конструктури, колички, пише на магнитна дъска, чете книжки. Не мога да се оплача - заиграва се сам и рядко иска компания.

За коледните подаръци съм се насочила към влакче. Търся някакво голямо, с много елементи, но и стабилно. Харесала съм едно на Лего, но и цената му е хубава. Но ако не намеря друго подходящо то ще бъде. От името на бабите и другите роднини пак аз ще избирам, тъй че ще продължавам да разглеждам. Такива красиви неща има, че имам чувството че си ги избирам повече за мен, а не за него Embarassed

Написах цял роман.
Лек и спорен ден на всички.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 14:59 от *Пипи*

# 121
Виви, казваш, че Евето не дава на Жоро да си играе с неговите играчки. Аз обаче за друго съм се притеснила още от сега - дали Дея няма да проявява агресия към бебето? Как сте в това отношение? Независимо дали е осъзната или не, страх ме е, че ще събори бебето, или ще го удари, ще хвърли играчка срещу него и т.н. Вие как предпазвате Жоро или Ева е добричка и не го тормози?

# 122
  • около Варна
Марги, подготви се психически, че очите ти трябва да са не на 4, а на 44. Може би е въпрос до дете или до характер, защото Олимпия казва за нейните малчовци че са абсолютната любов. Ева много обича малкия, постоянно го търси, милва го, целува го, вика му много сладко Гогииии, обаче...... като и прещрака нещо и го шамаросва, цели го с някоя играчка, един път го беше одрала зверски, ревнува, особено баща си и така сме, война и мир. Но пак казвам може да е до дете, защото тя и другите деца бие постоянно Embarassed Трудно намирам къде да оставя малкия, далеч от палавите ръчички на кака си. Ето малко снимков материал http://mart2008.snimka.bg/baby/eva-na-wiwi.230735.15661550

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОНИ(и аз на патерици),много здраве и щастие   bouquet
Виви страхотни сладури са малките,да ти кажа че аз на Мартин пазарувам от toytownbg(сайта който разглеждат момичетата) играчки,магазина е зад църквата Свети Никола може би там са най хубавите във Варна.
Марги като чета какви премеждия имате с Дея постоянно направо настръхвам,но дано накрая всичко е наред и ти се зареди с още малко търпение Heart Eyes
Зори страхотна темичка и аз успях да се запиша преди 10-та стр. Party,много ми хареса тоя сайт-играчките и от там набелязах доста неща,но се чудя с какво ще се заиграе Мартин.
А на Диди малката Божидара е такава принцеса мъничка,Зори,Марги нямате ли новини от тях.
Ставам че малкия се събуди

# 124
  • Тук и там
Виви, като гледам снимките бих казала, че Ева и Гоги са братче и сестриче  smile3532 Ма много си приличат  newsm03
Тъкмо си мислех, че скоро не си ни радвала със снимки и малкият е пораснал  smile3503 И каката само как си го обгрижва - пу-пу  newsm10
Марги, послушах те и намерих някакви песнички на Мързел град - денси ми детето и като спрат започва едно мучене, че са спрели.
Няма ли някъде по-дългички подобни, че през 2-3 минути да щъкам до РС-то за да й пусна нещо не си е работа  newsm53

# 125
Ох, днес се чувствам като ударена с мокър парцал. Направо не разбрах от къде ми дойде и това на главата. Дея вдигна висока температура, ама сериозно висока. Както си стана сутринта игрива и весела, така след 2 часа започна да мрънка и като я гушнах застина така без да мърда, без да шава, все едно е заспала, а очите и клепачите й червени, абе ужас. Умът ми не побира тая температура от къде се появи. Няма контакт с деца, не е хремава, не кашля, като я натискам тук-там не плаче, значи не я боли, в абсолютен шах съм. Отидохме бързо в Цибалаб да й вземат носен секрет, а утре ще я заведа за ПКК, дано нещата се изяснят. Лошото е, че лекарката ни вече не е на работа и утре е чак следобед.

Иве, аз съм свалила няколко песнички, отделно цели епизоди и за да ги пусна, ги маркирам всичките, после с десен бутон кликам върху някоя песничка, най- отгоре ми изписва Play и така плейъра ги редува една след друга, без да е необходимо аз да пускам всяка следваща. Дея много обича и началните песнички на анимационните сериали. Аз й свалих доста от vbox7 и от YouTube и определено им се кефи доста. Пиша в търсачката "интро" и ми излизат всевъзможни анимационни.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:44 от Margy

# 126
  • Sofia
Margy ние лятото изкарахме няколко пъти такъв вирус - само висока температура и абсолютно нищо друго. До 39-40 градуса за 2-3 дни и минава.

# 127
  • около Варна
Марги, дано бързо се оправя малката, няма спокойствие за теб Sad. Ева и тя май изкара такъв вирус паралелно с ваксината, поне така ми казаха, че от това е високата температура и завишените левкоцити, нищо друго и нямаше, ни хрема, ни червено гърло.

# 128
   Марги, много ти се насъбра. Така както го описваш направо ми стана лошо. Аз в такива моменти яко се сдухвам и почвам да плача. Дано не си като мен. Дея бързо да се оправя и да не те шашка вече с никакви хреми, температури и разни други такива.

Пепе, съжалявам че диагнозата се е потвърдила. Ще стискам палци всико да мине като по вода.    Hug

Виви, снимките са много хубави. Ама Гого много е порастнал, а Ева ми се струва, че е много привързана към него. Снимката, където сте четиримата ми е любима.    Heart Eyes

# 129
Охххх Марги, няма спокойствие за теб. Дано не е нещо сериозно, а Дея бързо да се оправя. Целувки от нас с Коко.

Иве, аз от тук съм изтеглила песните на Мързел град http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=176737&hit=1

# 130
Много странно! Преди въобще не ми се е появил поста на Виви. Сега като видях, че всички обсъждате снимките на сладките малчугани и се върнах назад да търся, за да ги видя и аз. То да кажеш, че има много публикувани отговори, да предположа, че не съм го видяла, ама те се броят на пръсти. newsm78 Нищо, важното е, че и аз разгледах снимките. Жоро наистина е пораснал много, а и на Ева лицето се е променило, вече не е кръгличко и бебешко, а на голяма госпожица. Simple Smile Пу-пу много са ти сладки децата!

Тинче, аз съм голяма ревла, а като става въпрос за Дея, можеш да си представиш каква паника съм. Като я видя така отпусната и без никакви сили за игра и неизбежно започвам да рева. Гледката наистина е ужасна - малко дете, което в нормална ситуация по никакъв начин не можеш да спреш да лудува, изведнъж се оказва, че няма сили дори да помръдне. Тая температура й изцежда силите.

# 131
Здравейте, мамчета!
За подаръците – нищо не съм проучвала, няма време. Мислех си някаква акумулаторна количка. Но после се замислих, че ще я използва много рядко – трябва да търсим равни терени, където да я кара. А това с черната дъска е много добра идея. Само че си мисля, че трябва да се пише с маркер, не с тебешир, че целия този прахоляк не е хубаво да се диша. Марти много се кефи на магнитните дъски, та сигурно би се зарадвал и на нещо такова.
Като цяло, наистина е хубаво да се вземе нещо интелектуално. Само се чудя къде ще сложа още обемисти играчки.
Марги, ние още се радваме на кончето. А Дея дани се оправя час по-скоро, че не ви е врем за грипове и други подобни.
Космо, не можах да разгледам снимките.
Деси, честито християнче!
Галинана, стискам палци всичко с Ванеска да е наред. Аз като се разболях от артрита имах завишен С-реактивен, ама моя беше 155. Дано да е нещо съвсем безобидно.
А малката сладурка ще я изям – как хубаво говори, направо ми напълни душата.
За спането – спим си. Нощем все още се буди по 2-3 пъти, което ми е изключително неприятно, но през деня си спи по 3-4 часа. Като е на ясла – всичко е различно, разбира се. Тогава вечер си ляга към 21 часа, а иначе – към 22.30.
Вивиан, и аз бих си поръчала всичко от почерпката.
За заиграването вкъщи – добре, че сме на ясла. А тези дни като сме вкъщи – до обяд ходим на разходки, после спи и то дошло време за вечеря.
За филмчетата – още не гледа. Но за сметка на това е фен на музикалните програми. И танцува непрекъснато.
Виви, разкошни са ти дечицата. Много целувки на сладката кака  и малкия Гого.

Май стана ужасно дълго. Моля да ме извините. Лека нощ на всички.

# 132
  • Тук и там
А къде е кафето днес  Crazy Хайде, ето нещо от мен:

Марги, Тинче - значи сме в отбора на ревлите, защото все си намирам причина да пусна по някоя сълза като видя, че не се справям с Галя.  Hug И да приключвате вече с тези състояния с Дея, за да можеш да ни информираш за спокойната си бременност  Heart Eyes
Цвети - много ти благодаря за линкчето, директно си го дръпнах  Mr. Green Сега даже малкото тръска дупе и вика "айдииии"  Mr. Green
Пепе, и аз забравих да ти кажа, че силно се надявам всичко лошо бързо да те отминава  Praynig
О, и да - Ванеска е уникална, така й се радвах на думичките  Laughing
Спирам засега, пък после може пак  Crazy

# 133
Привет момичета!
Влизам да честитя рожбата на Дианчето! Да ви е жива и здрава, да расте безгрижна и да ви дарява с много щастие и усмивки! Страхотно име сте избрали! Hug
Не съм писала отдавна, а нямам и много време да чета, макар че много ми се иска, тук е толкова интересно! Heart Eyes
Изпуснала съм доста неща, но ще наваксам! Peace Следях само темата за Поли, и съм много радостна, че си имаме мъничката Паола и че всичко е наред. Peace
Ние сме добре, Сияна расте и става все по-дива и все повече проявява характер. Ходи на ясла от септември, един месец беше само следобед, а вече е по цял ден, и я обожава. Ходи със желание и много рядко плаче сутрин. Аз съм на работа, отделно чета и за изпити и ми идва малко нанагорнище. ooooh! Ще се опитам да се включвам по-често. Hug

# 134
   Наминавам да ви погледна как сте.

Ива, то и аз не се справям с Лили, тя се справя с мен.    Laughing   Децата си имат характер. Доста често се улавям да мисля, дали не й прекършвам характера, като я спирам от нещо или се опитвам да се наложа. Така ще е ... винаги ще се чудим дали постъпваме правилно и все ще има за какво да се укоряваме, да мислим и премисляме, да си поплакваме. Но това е най-хубавото. Затова сме МАЙКИ.

Ангелфиш, радвам се, че сте добре. Изпитите да вземеш със 6 и да се включваш по-често при нас. Радвам се, че Сияна харесва яслата, това е много важно.

Марги, включи се да ни зарадваш с хубава новина, че Дея е добре и че ти си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт