Отговори
# 570
Изчетох ви  Heart Eyes
Само да ви кажа, че съм свежа, защото моя мъж много ме ядосва в последно време и ми изпъна кожата от нерви hahaha И още нещо - Венеция е прекрааааааааааааааасннннааа, но следващия път отивам или само с Боби (по-малкото мрънкало) или само с приятелки Heart Eyes Много се мота тоз човек, кафе иска да пием по 2 часа, гладен бил.... а аз се храня с култура. Различни са ни хранителните режими Joy. Всъщност той много чете и обича историята, ама пусто като е гладен.....Както и да е - хубаво беше, малко беше. Ето да ви се изфукам с по-качествените снимки, макар че съм на светлинни години от Асол, Чара, и Троли.......
ВЕНЕЦИЯ избрани моменти
Вал,  за третото - няма да е от него hahaha hahaha hahaha или поне докато не ми мине ядът, че много му се насъбра.
А за Дисни ленд - идея има, пари няма hahaha Абе да минем с оправданието, че французите ХИЧ не ги долюбвам. Само Бубето ми е стимулът за Франция Hug, ама ако отида там - със сигурност ще и крадна щерките hahaha

Лелееееееееее забравих да ви кажа - направо съм впечатлена от италианците - 99% са костюмари, с шалове, панталони.... стегнати и красиви, поддържани мъже. Жените им също. Въобще се чувствах като пълна мизерничка, ако масовката около мен е италианци, а не туристи, защото аз с маратонки и дънки си обикалях.....
И още нещо - кафетоооооо..... няма такова кафе. Хммммммм, Верчонка, всеки ден пиех кафе с мисълта за теб  Hug

Вече съм в матрицата. Само работа да има!

Вал, сега да ти кажа - тея работи за спалнята ми намирисват само и единствено на голяма любов! Много секс, много нещо, аз ти завиждам тайничко за новата спалня, чакам да я покажеш  Peace А ако случайно твоя мъж има желание да се учи ка ксе забиват патрони - да заповяда на нашата къща - мегдан колкото искаш има.....

Кас, Каттт, Даниелка, Пухи и всички талантливи сладурки.... шапка ви свалям! Искам и аз да се наредя на опашката  Praynig Praynig Praynig

Пух, думите много често са излишни Hug Hug Hug

Момичета довечера ще пиша пак, трябва да бягам, че искам да си видя децата - толкова ми липсваха Sad

Обичам ви ВСИЧКИ Hug

# 571
Ех, Роси , как ме върна назад във времето...
Гледам чудно сте си изкарали...
В Италия, ако не друго-красива архитектура колко искаш...Много мога да напиша за нея, но ако на някой му се чете едно мое разказче от първте впечатления там, ето http://yzida.blog.bg/tq-i-toi/2006/04/15/jivot-izvyn-bylgariia.2630 впечатленията ми са от преди 4-5 год, може вече да не е така....

Ави, днес не успях, но вероятно в събота ще мина да те видя, ако нямаш нищо против...
Вал, ти си "майстор на късия разказ" Joy

Момичета, споделям ви това, защото мисля, че е много ценно и правя едного голямо Евала за труда на автора Peace http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=disp … C8%20%D2%C5%CC%C8

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 22:15 от yzida

# 572
Ах Красенце, ах тези мъже.... точно както си ги описала са.....
Цитат
МЪЖЕ-ей, тука признавам сме на светлинни години от италианците....И не защото българските мъже не са чаровни, а просто защото не са толкова суетни като тях-като започнеш с прическата( при която всеки кичур си е умишлено поставен на съответното място) , слънчевите очила, дрехите, аксесоарите, парфюмът....абе цялото излъчване, лъхащо на увереност и самочувствие...Само веднъж видях мъж с шушлек и пуловер....но той обаче се оказа.....българин...Ами така е, мъже, да ме прощавате...

Страхотен разказ... Hug

Много се впечатлих от следната случка: качваме се във влака за Флоренция и в нащето купе влиза страхотен мъж около 50-те, леко прошарен, с пардесю, с шал и риза. И в ръката си държи 3 огромни рози, опаковани в прозрачен целофан. Много мило ми стана - явно ги беше приготвил за любим човек ....

И сега да не ги хваля много мъжете - да кажа че във Венеция е пълно с влюбени педали hahaha Много забавна картинка са и те Mr. Green

# 573
  • Sofia
Шегувате се вие тука с кака си, какъв секс, какви 5 лева.  Laughing
Спалнята я купихме малко преди да родя, той сумарно е спал на нея няма и месец, след това бе наритан в детската да изтърбушва матрака на бъдещото Евино легло /ех, мечти... Mr. Green/
На тази спалня спи само кюфтето Ева и майка и, друг достъп няма до нея, как се е счупила не знам  Thinking Laughing
Да се оправдая, че чужди мъже в къщи не каня, моя си ми е достатъчен.  Laughing
За задругата на майсторите какво да ви кажа?  Mr. Green

Роси, е тези снимки, нищо че ги гледах и в снимката са си направо други снимки прощавай, амбицира ме и взех, че си направих и аз една регистрация във фликр и сега го разучавам, като китайски писмо и четмо ми е.  Mr. Green
Качвам първата си снимка да видим какво ще се получи, справих се, ето ви чаршафа:

Отивам да чета на Изидка блога сега.

Прочетох.  Laughing
Много сладък разказ Изидка, посмях се на някой моменти от сърце, къде му е продължението да го дочета и него, тъкмо съм на италианска вълна днес.  Laughing

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 18:26 от Valeria

# 574
Разкошни сними, нагледах се на малки прелести Hug
Последните седмици бях ужасно заета и нямах никакво време да пиша та дори и да ви изчета ooooh!
Връщам се назад да наваксам Heart Eyes
Ще се включа по-късно Sunglasses

# 575
Момичета , привет, как сте?

Влизам само набързо да питам има ли новини от Evil?  Нали вчера и беше датата за секциото.

При нас всичко е ОК, близнаците вече трети месец са на ясла, а аз се завърнах на работа преди два месеца. Доста ми е натоварено, но се оправяме.

На работа имам нет, но първо време не остава, и второ такива забрани имаме от администраторите , че не мога да влизам в любимия си форум.

От време на време успявам да почета по малко, но много рядко пиша.

Скоро предстои рождения ден на близнаците, ще се включва пак тогава и със снимки.

Поздрави и целувки от мен и децата.  Hug

# 576
  • София
Изидка, явно ти идва отръки, трябва по-често да ни забавляваш с писмените си творения!

Снимка.бг наистина много окепазява, но аз нямам професионални изисквания и там ми е лесно и бързо да качвам. А, като споменах качване току-що сложих продължение на клипчето с концерта, но този път вокала си помага с пианото и композира и собствени мелодии hahaha Grinning :http://www.youtube.com/watch?v=Q17xBPIbPNs

Лека нощ деца и майки Tired Hug

П.П.Естрелка, радвам се, че се разписа Simple Smile

# 577
Роси, точно преди 3 години в средата на ноември бяхме там и тогава се влюбих във Венеция. Колко слушах за миризмата от каналите и мръсотията, но нищо подобно не видях, то човек, когато е настроен позитивно вижда само красотите. Венеция е наистина уникално място. А за италианските мъже не мога да кажа нищо, тогава бяхме на сватбено пътешествие и разбира се, имаше само един мъж за мен....

За говоренето да Ви кажа, от няколко дни Деница започна да навързва по няколко думи свързано и да се опитва да прави изречения, иначе до сега само отделни думи. Анна На Ефро и Ева на Вал няма да ги стигнем скоро.

Ави, много съжалявам за всичко, което си преживяла, настръхнах като прочетох колко скоростно се е развило всичко и как човек не знае какво предстои следващия ден. Бързо възстановяване!

# 578
Малко ме беше срам да го пускам този разказ, но се радвам ,ч е ви е харесал...Все пак действието се развиваше доста отдавна...
Продължение-няма. В началото се въодушевявах от много неща, после почанх да се разочаровам и на финала -давах всичко за да съм си в България и броях дните до завръщането ни...Не успях да се климатизирам.
Такаааа, след поредния страхотен чаршаф на Вал, викам си и аз да взема да си купя такъв "убав" фотоапарат...
Моля вещите по темата да споделят марка/модел за начинаещ, както и инфо по въпроса...Може и на лични.
Благодаря!
Ефро, записахте ли Анна вече в музикалното училище? Киара също ме изуми един ден в опитите си да си акомпанира. Сега й купих и микрофон със стойка и всяка вечер се чекне, крещейки си нещо и гледайки музикални канали..... Joy
Лека вечер на всички ви. Hug

# 579
  • ВАРНА
Здравейте.
Естрелка, чудесно е, че се разписа.
Евил днес има момченце Йордан 3 кг и 51 см. Поздравява всички ни. 
Роси, чудесни снимки, чудно настроение. Благодаря, пренесох се там, макар и виртуално.
Евала, на фотографките, на моделите и на апаратите. Невероятни снимки.
Изида, разказа ти е много добър. Хареса ми.  Peace
Вал, ти, ти си уникална ...... не смея дори да те коментирам. Винаги звучиш невероятно положителна, във всичко намираш смешното. Поздравявам те!
Лека  Sleeping

# 580
Цоп и и от мен..Чета ви редовно...ама все не остава ред да се разпиша...
Честито момченце на Евил.Да расте здраво и безгрижно..На мама бързо възстановяване...
Еленитке,Кас.. Hug нищо сериозно момичета...Просто в последно време ми е малко смотано..Къде заради времето,къде заради кризата...Цяло лято със съпружието бяхме сами в апартамента,сега свекър ми се върна...Човек като свикне на хубавото,после му трябва време да се върне по старому...ама въпрос на време е да свикна...или пък...-играя тото,току-виж ударя джакпота и си купя апартамент.. Mr. Green
АвиHug как си душицо?...Моля се за бързото ти възстановяване...Сега си почивай максимално...
Кат,имаш невероятен талант..Нещата ти се прекрасни...
Кас,съвсем честно и ти си в същата графа...Много ми харесват работите ти..
Изидка,страхотен разказ,имаш дар слово..
Росии...искам и аз...Страхотни снимки,страхотно място,страхотни хора...Жалко,че Боби е пропуснал,ама вярвам ще му се реванширате подобаващо..
Ефро..тази Анна-бърборана е прекрасна..
Миркам,много е порастнал Криско..
Вал... Joy hahaha излишно е да казвам,че пак изби рибата...
Кат,за оченцето-скоро мисля съвсем сериозно да заведа детето на преглед,че да не си чукам после главата..И Иво си криви едното оче-още на 8-9 месеца ми направи впечатление и питах педката...Каза ми,че след годинката,ако още го прави,тогава консултация със специалист,по-рано нямало смисъл...Незнам,дали спря или просто аз не забелязвах,обаче наскоро пак взе да ми се набива на очи и все се каня да си искам направление...Сега,чакам да мине грипната и отивам на консултация(че не ми се чака с всички болни) за направление..

И тъй като и Изидка повдигна въпроса...Ще помоля и аз за препоръка за фотоапарат(марка/модел),че съвсем си нямам.Обаче става въпрос за нещо съвсем любителско...Максимално добро,по възможност на ниска цена... Embarassed

Сигурно изядох нещо и някой,но ще ме извините...Сега ви оставям и отивам да лягам,че и мъжо мрънка,че само на компа стоя...

# 581
Честита рожба на Евил. Да е здрав и послушен, да е малката гордост на мама и тате!

# 582

Мила Естрелка, майчице героиня, честит рожден ден, бъди все така всеотдайна и любяща,
нежна и красива , много щастие и здраве ти пожелавам , само усмивки  и безкраен детски  смях ...Весел празник.. Hug 

Честит Йордан на ЕВИЛ, да е здрав, щастлив, послушен, спокоен и много добричък...

# 583
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН ЕСТРЕЛКА! БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА  И ЩАСТЛИВА С ПРЕКРАСНОТО СИ СЕМЕЙСТВО!

ЕВИЛ, ЧЕСТИТА РОЖБА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЙОРДАН, МНОГО ДА ВИ СЛУША И ДА ВИ РАДВА!

# 584
Добро утро на всички
Честит малък мъж на Евил, нека малкия Йорданчо да е здраво и щастливо дете.
Естрелка мила, честит рожден ден, много щастие, успехи и здраве ти желая.
Изидка ставаш за писателка, много хубаво си разказала всичко.

Общи условия

Активация на акаунт