Само да ви кажа, че съм свежа, защото моя мъж много ме ядосва в последно време и ми изпъна кожата от нерви
И още нещо - Венеция е прекрааааааааааааааасннннааа, но следващия път отивам или само с Боби (по-малкото мрънкало) или само с приятелки
Много се мота тоз човек, кафе иска да пием по 2 часа, гладен бил.... а аз се храня с култура. Различни са ни хранителните режими
. Всъщност той много чете и обича историята, ама пусто като е гладен.....Както и да е - хубаво беше, малко беше. Ето да ви се изфукам с по-качествените снимки, макар че съм на светлинни години от Асол, Чара, и Троли.......ВЕНЕЦИЯ избрани моменти
Вал, за третото - няма да е от него
или поне докато не ми мине ядът, че много му се насъбра.А за Дисни ленд - идея има, пари няма
Абе да минем с оправданието, че французите ХИЧ не ги долюбвам. Само Бубето ми е стимулът за Франция
, ама ако отида там - със сигурност ще и крадна щерките 
Лелееееееееее забравих да ви кажа - направо съм впечатлена от италианците - 99% са костюмари, с шалове, панталони.... стегнати и красиви, поддържани мъже. Жените им също. Въобще се чувствах като пълна мизерничка, ако масовката около мен е италианци, а не туристи, защото аз с маратонки и дънки си обикалях.....
И още нещо - кафетоооооо..... няма такова кафе. Хммммммм, Верчонка, всеки ден пиех кафе с мисълта за теб

Вече съм в матрицата. Само работа да има!
Вал, сега да ти кажа - тея работи за спалнята ми намирисват само и единствено на голяма любов! Много секс, много нещо, аз ти завиждам тайничко за новата спалня, чакам да я покажеш
А ако случайно твоя мъж има желание да се учи ка ксе забиват патрони - да заповяда на нашата къща - мегдан колкото искаш има.....Кас, Каттт, Даниелка, Пухи и всички талантливи сладурки.... шапка ви свалям! Искам и аз да се наредя на опашката

Пух, думите много често са излишни

Момичета довечера ще пиша пак, трябва да бягам, че искам да си видя децата - толкова ми липсваха

Обичам ви ВСИЧКИ

: