Отговори
# 660
Добро утро и от мен!

Да се поодавим малко в кафе,че така хубаво мирише на канела Grinning
Относно играчките, ние имаме коплект Build & Play,подводница и кораб май беше newsm78, имаме ги от една година използвани неизползвани,хвърляни и тем подобни-не са мръднали.А за електрическата отверка не говоря даже,трепач е!Баща им само им завижда за инстлументите Joy Ето този  http://eshop.marseltoys.com/images/11862_.jpg
На всичкото отгоре,струваше 10лв от кауфланд.Бяхме ги хванали на разпродажба.

# 661
Добро утро, КАС, направо ми плисна кафето и ми  изми втори път очите... Mr. Green  Още ми капе  по блузата .. Hug Hug

# 662
  • Бургас
Добро утро!!

Кас мерси за кафенцето многоооо е голямо и хубаво мирише.
Чаре мерси за идейки те.
Ефросинка имаме си именце даже още от преди ще я кръстим на татко.Баща ми се казва Георги така че ако случайно е момче то е я ясно , но за девойка ще е Габриела (даже така си я наричам вече Габи).Наистина много ми се искаше да е момиченце.
Бубе страхотно настроение строй от снимките. Heart Eyes
Вал вие сте УНИКАЛНО семейство. Hug Много сте ми симпатични, макар че не ви познавам лично. Hug
Кат не го мисли толкова колажа, като имаш време ще го направиш , все пак зимата тепърва престой.

# 663
Златомирка,  Hug  и аз не познавам никого лично ...и искренно .. hahaha Mr. Green  но сте ми много близки всички  Hug

# 664
  • София
Хайде да покажа, какво измайсторих аз с остатъците от ремонта. За първи път работя с дърво и ми е много кеф  Grinning

Та по този повод съм си поръчала на Дядо Коледа зеге или оберфреза (никой да не се смее Mr. Green )

# 665
Чаре,уникални са мило!А аз искам да поръчам на Дядо коледа една такава голяма.....дали ме чу стареца Thinking Mr. Green

# 666
Злате, чудно е името. Едно от моите любими женски имена....
Чаре, Чаре, имай милост към непохватните....

# 667
Кас направо ме оцъкли с това кафе Shocked Mr. Green
Чара,бравос на теб-майсторка си PeaceДругия път като ви се наложи нещо изобщо даже не викайте майстори.
Без да искам съм натиснала нещо и темичката ми върви на английски newsm78на бубето ника е 29eggs hahahaБубе,да не чакаме още къдрушки? Grinning

Аха разбрах кво станало Joy
Cass made me coffee this otsakli  
Charm, bravos to you, your mistress Next time you need something you did not even cry masters.
I'm not pressed something and I go temichkata in English Nika of eggs is 29eggs

Report  

проблема бил в моя телевизор,от Уиндоса ми пада понякога един транслейт гугълски,та съм го щракнала неволно.Но на това много се смях: Cass made me coffee this otsakli   Joy

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 14:26 от elenia

# 668
Асол и тук имаш моите адмирации! newsm10 newsm20 newsm51
Здравейте,

Искам да се отчета - вчерашната сесия мина много добре, дойдоха повече деца, отколкото очаквах, надявам се снимките, които им направих да останат хубав спомен! Надявам се да напарвя и снимки на самия Кирчо, когато оздравее  Praynig Praynig Вчера се събраха 510 лв.  и понеделник ще бъдат преведени по сметката:)
newsm44 newsm44 newsm44
Ще ме извиниш,че те цитирах,но заслужаваш много поздрави Wink[/color]

# 669
на бубето ника е 29eggs hahahaБубе,да не чакаме още къдрушки? Grinning

in English Nika of eggs is 29eggs

Е тогава вече ще викам ЧАРИ на помощ за да ми извайва легла и люлки дървени,  hahaha

БРАВО ЧАРА, майсторка си голяма.. Hug

АСОЛ..Браво и на теб.. Hug

# 670
  • Sofia
Асолче, поздравления и от мен имаш!  Hug
Сигурна съм, че ще имаш възможността да снимаш и Кирчо някой ден!  Grinning

Танче, шапка ти свалям, как пребори тази дървесина с голи ръце!  Shocked
А това което си си поръчала за Коледа нищо не ми говори, изобщо набора, който обсъждате на последната страница ми е като цяло непознат и за това не се и включвам.  Mr. Green
Според мъжа ми инструменти е много мръсна дума и не бива да я употребяваме.  Laughing

Вал, що така наказа мъжо бе? Какво ти е направил човека Mr. Green
Забравих да го оплюя вчера.  Mr. Green
Та прибирам се от работа и ме лъхва една смрад на цигари, блъска ме чак в синузита, по принцип той пуши само на балкона, не знам как и какво се е получило, но беше усмърдял цялата къща, възползвах се че беше при Ева докато спи и му скрих цигарите, направих си обяд и отидох да го сменя.
След 5 минути ми пише на кю-то и ме пита къде са му цигарите, обяснявам му, че онази дето е умирисала къщата е била последната цигара, която е запалил в къщи от сега на татък да слиза долу пред блока да пуши ако толкова му се пуши, но този следобед точно ще си почине от цигари.
То ме моли да му кажа, то се тръшка, то бяха заплахи, то бе чудо, но аз желязна, накрая каза, че щял да скочи през терасата, предвид, че е 2 метра по-скоро щеше да слезне.  hahaha
Вече в отчаянието си ми даде номера и пин кода на картата си, но аз не се изкуших, държах се на положение и бях желязна.  Mr. Green
На края му казах да престане, че ще го блокирам за винаги и той много подозрително се кротна, после дойде и започна да си приказва с мен видимо спокоен и ухилен, тогава го заподозрях, че ги е открил и си е начесал крастата, но нямаше как да стана да проверя.
После обаче си отнесе шамарите.  Mr. Green
Беше изял всичко де що става за ядене от хладилника, беше оставил само месото и беше пушил, надуших го с поглед само.
Та са прави хората като казват, че няма нищо по-страшно от екс пушачи, могат да ти скъсат нервите от всякъде, решена съм да го гоня до дупка, после ще ми е благодарен, въпреки че сега съм му черна.  Mr. Green

И стига сте редактирали, че аз ви изчитам и после се появяват някакви мнения и се чудя все спала ли съм като съм чела.  Laughing
Пух, честит ти подарък, сложи му го в обувките, гоооолям да порасне.  Mr. Green

29eggs как си?  Laughing

# 671
Хи=хи Вал hahahaот сърце се посмях и то не защото злорадствам на мъжа ти,а защото при нас положението е подобно Laughingс тази разлика,че моя наистина е "екс"и ако понечи да запали цигара,трябва да има сериозна причина,я някой умрял,я развод с мен Mr. GreenНе му давам да пуши вкъщи и около къщи и в колата МУ не давам да пуши Mr. Green
Ей,на лоши жени случиха...
Вече в отчаянието си ми даде номера и пин кода на картата си, но аз не се изкуших, държах се на положение и бях желязна.    JoyНаистина му се е пушило човека hahaha

# 672
хаххаха, моя мъж ги спря почти от раз, просто защото знае,че борбата с мен е безмислена. Правата му стават ограничени като при комунизма, а и по-голямо мрънкало от мен няма, признавам си. След едноседмично пребиваване на студения балкон, и после ми идваше вмисрисан като ромски пръч, беше много грубо отсвирен и бързо хвана правия път. Сега дето казва Вал, ми е много благодарен Peace И ти ВАЛ добре си го подредила вашия татко Mr. Green
Ей,на лоши жени случиха...
hahaha hahaha hahaha и аз в групата  Mr. Green
Абе искам да ви се оплача по друг въпрос. В Италия похапвахме навсякъде и всичко с пармезан. Щях да си купувам от там, но забравих в бързината. От вчера съм в потрес след като видях цената му в Билла и Пикадили - около 40 лева за килограм. ДА ГО ЕВА....със златна карета ли го возят до България бе? Ненормална държава. Там струва 15-16 лева килограма, тук щото сме по богати може да си го купуваме за 40 лева #2gunfire
Асолче Hug
Дез, Камчо не сте се мяркали скоро на хоризонта, а Евелинка съвсем се загуби....
Пух Hug
Танчеееееееее, засрамих се.... Аз остатъците от нашата къща ги изхвърлям Joy Само това го мога най-добре hahaha
Кас, забравих да ти благодаря за сутрепната баня - изкъпах се в кафето Hug

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 16:19 от rosi_bosi

# 673
  • Sofia
Е та ти с 1 кило пармезан спалнята ли ще поръсваш прощавай?  Laughing
Вземи си малко пакетче, по-евтино е и не те кара толкова да се замисляш колко му е килото.  Laughing
Смятам, че е редно да започнеш да събираш отпадъците от къщата и да ги препращаш към Челопечене, че току виж като свършат нейните и хрумне нов ремонт да прави та да се снабдява с материали.  Mr. Green

Аз за банята умишлено не отварям дума, защото кафе не пия  Mr. Green като ме почерпи някой подобаващо ще благодаря и аз, това си го пийте сами.  Laughing

# 674
Ми то пакета пармезан от 3 лева ще ми стигне само за горния 5-ти зъб в ляво Mr. Green Искам да си го стържа и дялкам сама..., ама 40 лева няма да им дам, обирджии такива Naughty
Тя Таничка сега чудно се е наредила Hug... и повече няма да и е до ремонт, а пък и нейните майстори бая мегдан за творби са и оставили Joy
Вал, да знаеш, покрай кафето мноооогооо пропускаш hahaha

Общи условия

Активация на акаунт