Отговори
# 645
Аз пък си мислех, че тези комплекти с пластелина са за по-големи деца Rolling Eyes В смисъл, че имаме пластелин и форми и само аз си ги правя, тя уж натиска нещо, ама не успява...и като цяло май аз правя повечето неща, а Киара си прави топченца , с които ме цели Laughing
За този със зъбите-вероятно ще е първия купен от таткото, ама мен ми изглежда меко казано гаден...Другите са ми по-цветни някак...
Ама аз съм спокойна-после и рожденни дни ще има , така , че само пари да има ще има на какво да се радват децата....
Хайде, чакам и други предложения по темата....

А, ей това също ми допада-фулмастри, които се пълнят с вода и така се рисува. Поне няма цапане...

и аз, и аз..Личи ли , че съм бездетна днес? Joy

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 20:24 от yzida

# 646
  • Sofia
...Другите са ми по-цветни някак...

Полудя ли?!
Колкото по-цветно, толкова по-гадно!  Mr. Green
Зъболекарят е най-безобиден, само три цвята са, а и ако му смесиш пломбата със зъба не е толкова фатално все едно не си ги е мил, виж ако си захапе езика става страшно.  Laughing

И аз съм без деца, наказала съм мъжа ми и той ги обгрижва и двете, сега храни голямата след малко поема малката, който пуши цигари му се намира повечко работа из къщи.  Twisted Evil

# 647
Няма нищо по-хубаво от това да има за четене Laughingпишете си Mr. Green
Аз днес не съм бездетна,но детето не е спало през деня, та сега я тръшнах преди 1 час и се надявам да е спи направо нощен сън,дано и тя така да мисли Simple Smile
Изи тез фулматри наистина ли не цапат? ThinkingПри нас е много тежко положението с боичките-било то моливи,фулмастри,пастели-всичко се тества първо на стени и голи крака,а после на хартия CrazyЧерешката на тортата е когато баба и и даде да рисува с маркера ми за бяла дъска Crazy Crazy Crazyто е ясно ще се боядисва на пролет...Апук мъжо ми вика да сложим от онези видове тапети-детски тип надраскани  Laughingтака нямало да си личи. Laughing
... този с червата не ми се мисли като го фрасне веднъж в корема какъв гастрит ще получи човека.  -Вал и аз същото си помислих като го видят този с вътрешностите hahaha

# 648
.. този с червата не ми се мисли като го фрасне веднъж в корема какъв гастрит ще получи човека.   -Вал и аз същото си помислих като го видят този с вътрешностите hahaha  hahaha Joy

Mного весело станало тука  Mr. Green
Наистина много интересни предложения за подаръци сте дали  Peace
Работилницата с инструментите ,която е предложила Златомирка наистина е много интересна  Peace Петьо имаше такава с дрелка с батерии и много различни ключове и гайки. Много си играеше с нея , но я счупи  Crazy
Краси , много се радвам ,че се видяхме днес  Hug Hug

# 649

Така е , предколедно настроене да създадем малко и да се поразвеселите... Mr. Green
Ти как си днес..  Hug

# 650
Вал, що така наказа мъжо бе? Какво ти е направил човека Mr. Green И нищо не казваш за спалнята..... стриктно следя аз вашия семеен живот tooth tooth tooth
Буб, настройваш ме коледно с тези аватари. Ама май от глухата страна ти се падна това hahaha
Снимай да видим Апи Топи с нейните верни другарки.  Heart Eyes Heart Eyes
Хайде простирай прането Hug
Чудна тема сте захванали - добре, че сте вие да ми дадете тон за песен. Аз дрешките съм ги приготвила вече, ама с играчките съм много назад. Сега ще наваксвам наготово с идеи от вас  smile3508
Златомирка, много се радвам за прекрасната розова новина. Леко бременеене ти пожелавам  Hug
Камчи, Честит празник със закъснение. Щастие и много обич ти желая Hug
Изидке, къде оставихте вашата принцеса? Хайде време е Киара да стане кака, тъй че  luvbed
Ефро, ако бях в София, следващият път щях да дойда с теб... Направо съм като каца с барут Misc Bomb

Тъй е - пуснахте мухата, сега отивам да оглеждам за подаръци....
И ще ви наглеждам от клона bye

# 651

Буб, настройваш ме коледно с тези аватари. Ама май от глухата страна ти се падна това hahaha
Снимай да видим Апи Топи с нейните верни другарки.  Heart Eyes Heart Eyes
Хайде простирай прането Hug

Днес толкова, утре пак...... Mr. Green smile3502  Виж колко съм изпълнителна, като пионерка... hahaha

Момент от битката ... Laughing
   Слизай, мой  е АПИ...  Mr. Green
  Ела при кака... Laughing
  Аз ви казах , че е само за мен....
   Край на боричкането ...

МЕРИ, ТОНИ , къде сте ... newsm78  Hug

# 652
  • Sofia
За спалнята ли викаш какво стана?  Mr. Green
Чакаме я другата седмица да ни я доставят, метална взехме, има и 1г гаранция, вече спални само с гаранция ще купуваме, че нашите по по-малко от година карат.  hahaha
За материала бяхме на едно мнение и двамата, трябваше да е нещо стоманено  Mr. Green за размера имахме тотални разногласия, които решихме в магазина пред девойката.
Той искаше да е дълга 2,40, за да не му висяли краката, аз обаче не желая да се чувствам като лилипут в брачното ложе и като тръгна да слизам да се суркам по гъз 10 минути докато намеря верния път до земята.  Stop
Казах му, че размера е един и не подлежи на коментар и това е размера на чаршафите, които съм купила  Mr. Green аз нови нямам намерение да пазарувам, имам 30 кила чаршафи как пък за една спалня не съм ги сменила сега.  Crazy
Да му висят краката, той и без това спи не повече от 6 часа, ако много му пречи да спи със свити крака, важното е чаршафа да е опънат.  Mr. Green
Вчера ходих да дам капарото и девойката ми казва, че другата седмица между 9 и 4 ч ще ми я доставят в къщи, вече минаваха картини в главата ми как я качвам тази спалня сама до горе и се сещам, че все пак има и доставчик и питам не може ли да ми я качи някой до горе, а девойката ми отговаря "О, ама той няма да може сам да я качи!", как тогава се предполага аз да мога не знам.  Joy
Обадих се на мъжа ми и му казах терзанията ми и той нали е вечно в междучасие ми вика "Ама защо си плащала транспорт бе то ей го магазина къде е срещу нас, аз след работа ще мина и ще я взема пеша  Mr. Green и ще я донеса в къщи."
Човека дето прави доставките не можел да я вдигне сам, но моя мъж ще се прави на Попай Моряка и ще я разнася из квартала, определено другата седмица се очаква да е доста интересна.  hahaha
На всичкото отгоре не знам на кой му е крив метъра, но сме я поръчали с цели 10см по-широка от матрака ни, та като дойде ще има изненади.  Mr. Green

Преди години майка ми ни купуваше едни книжки за оцветяване, даваше ни четка и чаша с вода и ни казваше да не излизаме от очертанията и много да се стараем  Mr. Green колко сме били наивни само, те цветовете си ставаха само като минеш с влажната четка от горе.
Сега не знам дали има такива книжки, не съм търсила, тъй като не се бях сетила, но ще се разтърся, че поразиите от цялото рисуване е само мокро петно.  Laughing
Ева днес си лакира ноктите, много е горда, само ги пери и ги показва, от банята и паднаха половината обаче, подозирам, че утре ще е по-перманентно.  Laughing

Я, кой изпрал, че и проснал!  Hug
Бубе, у вас е весело, определено чак и виковете от боричкането успях да чуя гледайки снимките.  Laughing
Сладурки, а каката ги е оставила да и се качват на главата май.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
                                   Камчи, честита годишнина! Още много по толкова!

Златомира, имах чувството, че от самото начало си мислиш "в розово". Радвам се, че позна newsm18.
За коледните подаръци - и аз като Чара обикновено през ноември вече съм приключила с тях, но тази година работата е свършена наполовина. Подаръците за племенничетата и за родата са готови, но за Калоян и тате още нищо не съм взела Embarassed.
Моят "подарък" вече е ясен - оня ден компютърът ми каза "Мяу". Скапа се тотално и няма начин да се оправи, така че ще се наложи да купуваме нов badcomp Вчера се умилквам на мъжа ми и го подпитвам мисли ли си за рождения ми ден. Днес пристига нахилен и ми вика: взех ти подарък. И какво мислите ми взел - една каруца с тор ooooh! Аз имам един любим спорт - садя цвета, след което започвам да ги размествам. Той си има лаф за това, като ме види с лопатата и ме пита: "Пак ли ще разглеждаме коренчетата?". Та днес решил да ми натори прясно насадените рози от "Мосю Бриколаж". Ама ако мисли с каруца тор да ме мине, не е познал Naughty.
За Калоян съм харесала в "Джъмбо" едни животни от твърда гума - прасета, крави, лъвове, тигри и т. н. и ще му ги накупя. Другото, на което и аз съм се спряла са комплект бебешки инструменти от "Вега тойс". Постоянно кара татко му да му разглобява детското пиано, за да вади батериите и даже се опитва да казва "отвертка", така че такъв подарък определено ще го заинтригува- Набелязала съм си още няколко играчки от "Вега", но като цяло няма да прекалявам, защото сме се зарили. Вече трети плик нося в яслата и пак сме като в магазин за играчки. Чудя се кога ли ще се претрепе някой от нас, защото постоянно стъпваме по колички и топки. Да не говорим, че и мечешката ми колекция му е на разположение. Вече се радва на плюшените играчки, а като се има предвид колко са много, скоро няма да му омръзнат.
Бубе, бубанките греят направо!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 23:10 от Мама Пух

# 654

Така е , предколедно настроене да създадем малко и да се поразвеселите... Mr. Green
Ти как си днес..  Hug

Добре съм ,миличка  Hug Hug Малко изморена се чувствам  Tired , но с всеки следващ ден съм все по-добре . А сега след тези сладурски снимки съм ОК  Peace Heart Eyes Hug Много е весело наистина у вас  Laughing , а рошличките са неотразими както винаги Heart Eyes Heart Eyes
Вал , ще ме уморите с тази спалня  Joy JoyКато пристигне да се похвалиш  Wink

Днес пристига нахилен и ми вика: взех ти подарък. И какво мислите ми взел - една каруца с тор ooooh!
hahaha Joy Пухче , голям подарък ти спретнал мъжът ти  Mr. Green
Отивам да си лягам , че заспивам вече  TiredЛека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 655
Момичета,тотално съм изтощена за да пиша,но ми стана така преколедно,весело,топло и уютно като си ви прочетох Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Днес е празника на Християнското семейство!Честито на всички ни!
Прекрасни снимки Бубе!
Вал, невероятни сте миличка!И аз ще чакам да видя решението с матрака!
Шашнахте ме с всички тия видове пластелини и занимавки с тях newsm78,личи си че съм назад в ровенето на сайтове.
А относно позоруването.....аз обичам да ми е шумно в ушите и синьо по ребрата,та не бързам Mr. Green
Ави,радвам се ,че се подобряваш.
Пухи,евала на мъжа ти,тор-каруца!
Тази година оставих на моя да измисли място за мушките ми,понеже все не намира време да завърши мансардата и той намери перфектното.....там където са си-на балкона!Щял да изследва закона надмощие на видовете.Което оцелее-то ще е доминанта догодина Mr. Green
Камчи,май те пропуснах миличка,Честит ви празник!Нека целия ви съвместен живот е една ода на радостта,любовта и безкрайното щасти!

# 656
Посмях се днес и аз от сърце...
Тези пластелини и аз ги гледам по рекламите и бая им се чудя,ама малки ми се струват за тях още...
Златомирка,и на мен ми мина през ума за такава работилница,ама пак се замислих дали не е ще малък за нея... newsm78
Офф,голяма чуденка ще падне....Обичам подаръците и по-скоро тръпката от изненадата,ама хиич не обичам да избирам...Та затова ще е още по-трудно...
Ави,все така да се чувстваш по-добре с всеки изминал ден.. Hug
Бубе,само свиркаш и колко му е да прелетя да ударим едно винце... Heart Eyes
Кас,намерих те,ама чакам да ме приемеш... Wink

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 00:22 от adi_v4

# 657
Здравейте, виждам че коментирате за подаръци на децата. Аз съм се спряла на ето това
но в нашият град никъде го няма, някой има ли идея дали в Джъмбо го има  и каква ли цена са, не че има много значение но....newsm78
Поздрави на всички които са имали повод за празнуване, но честно да си призная чета малко под диагонал, че нямам много време да се засядам.
Хайде лека вечер на всички

# 658
  • София
    ДОБРО  УТРО !  

Ставайтееееееееееееееее!

Страхотно настроение и голяяяяма активност. Браво, продължавайте така!

Не мога да не похваля талантливата Анна и разказа на Изидка!

Ааа, Кат-че, забравих да питам-подхвърли за джуджански костюми..Какви са модните тендеции, които предлагат тази година, подходящи за тяхната възраст?И цени, ако си обърнала внимание?
Златомирка каза, че има костюмчета, аз само бях помолила който види да свирка. Най-вероятно скоро ще идем до Джъмбото.

Колажа още не съм го започнала,  Embarassed sorry. Но в понеделник обещавам! Който иска да сменя снимка, да праща. Който не е пратил, а иска, сега е момента!

Хайде толкова от мен, да се захващам за работа...

П.П. Моля ако някой знае английски и иска да ми помогне с едно изречение, да ми пише на ЛС!
П.П.П. Мери, нещо все си мисля да те питам и все забравям.

Емма е същата. При положение че спи с тънък чувал, с лятна пижама и на 13*
#Crazy  кажи, че си объркала цифрата

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 10:12 от Cattt

# 659
  • София

Добро да е  Grinning Моите хора спят още, всичките, не  е за вярване, станах да изпия едно кафе на тишина и спокойствие  Grinning не помня откога не ми се е случвало.

Бубе, голяма веселба у вас Grinning Вал и у вас, ама главните герои са съвсем друга категория Grinning

Златомира, поздравления, леко и безпроблемно всичко до края да бъде, април ще чакаме куклата Grinning За работилницата- Георги имаше подобна, на статива пластмасата беше добра, но ина инструментите...ужасна, изпочупиха се много бързо. Има едни комплекти на Build & Play, ето тези
http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=33  с електрическа отвертка са с два режима на работа- отвива и завива, голяма занимавка е за децата, частите са едри и лесно се борави с тях.

Пух, поздравления за твоя съпруг  Grinning Знаеш ли аз как бих се зарадвала на такъв подарък, е ама да не е единствения де Mr. Green Сериозно, отдавна търся тор, но не  мога да намеря.

Камен се събуди...Исках да ви пусна линкове какво аз съм им купила за подаръци, не че е кой знае какво, ама... после  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт