Отговори
# 630
  • Sofia
Така Бубе, така, агитирай я че тя Зебра та Зебра.  Mr. Green
Ето този е идеален за вас: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3682872.htm, ще си го сложите в стаята, ще скачате семейно, дават го до 100кг, ще махнете мебелите, но те не ви и трябват защото от умора ще заспивате направо в ограждението.  Laughing
Има и многооооо по-малки, но мисля, че семейно имате нужда от умора, ти примерно ако заспиваш преди нея няма изобщо да ти прави впечатление, че тя била шетала до 12ч.  Laughing

# 631
Така Бубе, така, агитирай я че тя Зебра та Зебра.  Mr. Green
Ето този е идеален за вас: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3682872.htm, ще си го сложите в стаята, ще скачате семейно, дават го до 100кг, ще махнете мебелите, но те не ви и трябват защото от умора ще заспивате направо в ограждението.  Laughing
Има и многооооо по-малки, но мисля, че семейно имате нужда от умора, ти примерно ако заспиваш преди нея няма изобщо да ти прави впечатление, че тя била шетала до 12ч.  Laughing

newsm62 newsm62............Eми така, де, какви зебри, какви жирафи, кви пет лева... Mr. Green..
Само по-лекичко със отскоците ИЗИДКАА, да няма после -Извинявай съседе,Киара там ли е   Mr. Green

Моите сега се борят със еднометрова бяла мечка и не могат да я поделят,
питам-как се казва, Вели отговаря -АПИ,
а ВЯРА- ТОПИ... Laughing

# 632
Изидка,наистина вземи виж първо дали ще й хареса,че миналата Коледа една позната се гръмна 90лв за дървено люлеещо конче,ама щерка й до ден днешен не е седнала даже веднъж на него... Mr. Green Та дет вика Вал,да не вземеш ти да се люлееш накрая на зебрата... Mr. Green
Инак,не споделям за подаръците...щото не съм измислила нищооо.Даже идея си няма..Ще чакам вие да споделяте,пък аз да крадна някоя идейка от вас... Laughing
Златомирка,много се радвам,че ще си имате момиченцеи че всичко върви нормално.До края всичко да си е така и април Илианчо да стане батко на най-прекрасната кукла...

# 633
Кради ти , кради идейки,
аз пък те сънувах сощи, като ВАЛ, преди много често сънуваше някой от форума   Thinking

Та...си вървим с теб Ади и си избираме фотоапарат,  Mr. Green
Най-странното беше, че лицето ти беше снимката  от аватара, а тялото истинско.. Mr. Green Laughing ooooh!  
Не си купи нищо,  Grinning  пихме кафе и се прибрахме... Rolling Eyes

ВАЛ , да пускам ли тото... Mr. Green hahaha

# 634
Не думай Бубе,че да не се окажат сънищата ти прорукаващи и да ми купиш Ти фотоапарата...Whistling
Иначе с удоволствие бих изпила едно кафенце с теб... и бубките Heart Eyes

# 635
  • Sofia
Никакво тото Бубе, в конкурс трябва да участваш от списание и ще го спечелиш.
Тото така лесно не се печели, ще почакаш за него.  Mr. Green
Снимай да видим Апи Топи с нейните верни другарки.  Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Никакво тото Бубе, в конкурс трябва да участваш от списание и ще го спечелиш.
Тото така лесно не се печели, ще почакаш за него.  Mr. Green
Снимай да видим Апи Топи с нейните верни другарки.  Heart Eyes Heart Eyes

На каква тематика трябва да е конкурса... Mr. Green Laughing  hahaha hahaha

Отивам да снимам, само да не ме захлупват много с мечката, тежичка е ,  Laughing
питаш ли ме как я делят като лягат за сън,
добре ,че са им едно до друго леглата и едната половина с главата е при Вели,
другата при Вяра....... Laughing

АДИ..Всичко ще пием и кафе и винце.. Mr. Green И фото ще ти взема, само да спечеля конкурса и да ми дадат наградата .. Peace

# 637
  • Sofia
За у вас само триглав Змей би се котирал, ако още се чудиш за коледните подаръци, те ти идея, само тялото се разберете в чие легло ще спи.  Laughing
Ще чакам снимките и без това днес всички си почиват като гледам, поне цветно да стане.  Hug

# 638
Е, браво, бе..браво...
Само трамплин нямаше в къщи....
Само да вметна , че хола ни е модифициран на спалня+хол+детска....Викам посредата и един трамплин да сложим и глей какво става..... Laughing
А иначе аз все едни обемни неща харесвам пък...смятах и пързалка да купувам, даже за момент и за малък пясъчник се навих, ама ...айде....Да има поне къде да стъпваме...
Обаче, аз зебра ще купя,пък вие както си искате ме бъзикайте/ ако ще и сама да си се друскам на нея/...Обещавам най-тържествено да я снимам после в действие...Надявам се Киара да я язди, не аз Joy
Вал-много ми е сложно с тези посредници..Хич не ми се занимава. Ще се включа при мацките от Mytoys...
Ааа, Кат-че, забравих да питам-подхвърли за джуджански костюми..Какви са модните тендеции, които предлагат тази година, подходящи за тяхната възраст?И цени, ако си обърнала внимание?

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 17:23 от yzida

# 639
  • Бургас
Аз съм решила да му купя детска работилница от няколко дни се разкарва с едни клещи и една отверка и правим ремонти по цял ден.Ето тук има няколко модела ако им е интересно на мъжките майки Wink
http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=index&cPath=51_171

# 640
Дзак! Ето ме и мен.Благодаря за пожеланията за годишнината ни! Дано се сбъднат всички , а на вас да ви се върнат стократно!

Снощи с мъжо излизахме без децата.Таква тишина и такова спокойствие.................................................................................

чак не ми понесе.Позагубила съм тренинг в социалния живот.
Коледните подаръци още не съм ги измислила, но се успокоявам , че все още има много време.Идеята на Златомирка за Работилница ми се струва интересна. И Ици обича да майстори.
Златомирка, честита дъщеричка.Радвам се , че всичко е наред, а ти престани вече да се вкарваш в разни филми...Разбира се , че всичко ще е О.К.

# 641
  • София
Златомирка, много се радвам, че новините са толкова хубави! Хайде, все така да е! Hug Мисли ли сте за женски имена и какви, ако да?
Вал и аз бях със смесени чувства по въпроса, но ми разковаха кочинката с извинение. Вървеше си нормално, но по едно време като взех, че се отпуших и като ми рукнаха едни сълзи...направо не знам откъде дойде това чудо Crazy. Мани мен, но разревах и другите Laughing. Сега ми е толкова леко на душата, толкова съм спокойна, направо не е за вярване. Чувствам, че не мога да се ядосам, ама хич в момента и дано това се задържи повечко! Сега си мисля, че пак бих отишла Rolling Eyes

За подаръците- Взимала съм й от пластелина на Плейдо и много обича да играе с него. Сега си мисля да взема някоя от фабриките за игра с пластелин като тези, но са много видове и не съм решила кой (Изидка има за една за правене на зъби и оправяне на кариеси Wink  Laughing). Ето и някой от видовете:

Другото по което е луда са принцесите и може би нещо на такава тематика, ще видя. Има време още

# 642
Здравейте.
Интерсни теми диплите днес.Забавно е да ви чете човек. Laughing
Златомирка,и аз си знаех,че ще е мома Flutterно тактично си траех WinkПоздравления мила,невероятно е да имаш дъщеря-просто Невероятно Grinningкиприш си я,контиш си я,а после ставате приятелки и си споделяте.Ние със Стелка се гримираме заедно Flutter
Аз също се замислям за коледен подарък,макар с това чето пребиваване в Бургас малко изпреварих събитията,като всеки път се връщам като един Дядо Коледа -затрупана с торби и пакети с играчки.Последо и взех една детска количка(подобрен вариант на старата)
За Коледа сматам да и купя нещо,което не изморява физически,а умствено Laughingзащото проявява голям интерес към тези тип"развиващи"играчки.Пък и ние нямаме проблем с физическата култура както се знае-дивее и без помоща на играчки. Mr. Green
Златомирка,мога да ти препоръчам"Теодорос"с чиста съвест за каквото и да било.Поръчвала съм от тях-освен,че предлагат доста евтини неща,са и хубави,правят отстъпки за количества и доставката е безплатна.Работят с български пощи.Много хубави книжки си поръчах от тях.Стела ги обожава.Вече прави преразказ на "Болен здрав носи" Laughing
Камчи и ние снощи бяхме на тишина и спокойствие-и на мен не ми понесе добре Thinkingсвикнала съм да съм под напрежение Crazy
Айде ставам,за днес толкова Hug

# 643
  • Sofia
То кога ще е да рева аз и у нас мога да се нарева като магаре, няма да се размазвам пред хората я.  Laughing
А какво те отприщи теб, някаква тема ли конкретно нищихте та ти дойде толкова от вътре или така се случи?  Rolling Eyes

По въпроса с играчките  Mr. Green да се изкажа пак.  Laughing
Тъй като имаме тези трите:

Чудни са!
Всичко става в пластелин, който после едвам успявам да изрина, редовно се смесват цветовете и трябва да купувам нови пластелини, препоръчвам ги горещо за хора без работа обичащи парцала.  Mr. Green
Изобщо не стават поне за моето дете, май октопода е по подходящ, защото фигурките са по-големи, този с червата не ми се мисли като го фрасне веднъж в корема какъв гастрит ще получи човека.  Laughing
А от сладоледената къща направо се обривам ви казвам докато отделя ядките от глазурата.   #Silly

Днес съм от редовна по-редовна.  Mr. Green

# 644

Днес съм от редовна по-редовна.  Mr. Green

И аз, и аз..... Mr. Green 
И АДИ... Hug

Общи условия

Активация на акаунт