Отговори
# 675
Вал, да знаеш, покрай кафето мноооогооо пропускаш hahaha
Прпуска ,пропуска Grinning

# 676
  • Sofia
Ти кога пък се видя със свободно време, че длетото и рендето хвана?  Laughing

Това в чашата дали е какао или е произлезло от междупръстието на младежа?  Mr. Green
Ако това пропускам съм не благодаря, вие си пийте кафето аз ще ходя да си намеря някой облечен и къпан дето сама да си го събличам.  hahaha

# 677
Ако това пропускам съм не благодаря, вие си пийте кафето аз ще ходя да си намеря някой облечен и къпан дето сама да си го събличам.  hahaha
Уууууу свидла, уж си съфорумка.....няма да го споделиш с нас Crossing Arms Пууууу, да ти се падне, най облечения дано hahaha
 Hug
Еленчо, точно за тоз цопнал младеж си мислих като писах на Вал. Вал, мъжа ти явно не те е ядосал достатъчно  hahaha hahaha hahaha

# 678
 hahaha Joy
Днес продължавате да ме развеселявате...Чета си ви аз... Hug Hug
Кат,писах ти.... Wink
Кас,нещо не ме приемеш... Mr. Green

# 679
Ади,миличка нещо се бъркаш newsm78 Никой не ме чака за пълномощно!Я пак ме пусни на търсачката,или ми дай твоя скайп.
Абе днес много свободно го раздавате бе момичета Joy Веселячки Heart Eyes Hug

# 680
Здравейте и от нас!Много е весело в темата .Аз само чета ,та докато се включа по всички теми то при вас съмнало вече.Та за това не пиша,иначе се радвам и плача с всички ви!Като сте подхванали темата кои  скрънза и кой не ,да споделя една смешка с вас:

Баба Нетка: Чатке, как си ма, какво праят децата?

Баба Четка: Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

Баба Нетка:  Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

Баба Четка: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.

Баба Нетка:  Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...

Баба Четка: Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!

Баба Нетка:  Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емотикона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?

Баба Четка: Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.

Баба Нетка:  Не помня такова нещо, бе Чатке!

Баба Четка: Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.

Баба Нетка:  Няма такова нещо!

Баба Четка: Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!

Баба Нетка:  Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!

Баба Четка: Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!

Баба Нетка:  Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!

Баба Четка: Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!

Баба Нетка: Котка да ти изяде мишката!

Баба Четка: Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!

Баба Нетка:  Някоя невестулка да ти хакне кокошките!

Баба Четка: Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!

Баба Нетка:  Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!

Баба Четка: Лицето ти на пиксели да стане!

Баба Нетка: Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!

Баба Четка: Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!

Баба Нетка:  И компютъра ли?

Баба Четка: И компютъра!

Баба Нетка:  Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!

Баба Четка: Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...
Малко множко стана та да се посмеете от сърце!Поздрави на всички от слънчева Канада!

# 681
Ами Кас-че изкъпа ни мозъка с кафе и сега е едно превъзбудено hahaha
yana-varna много ме развесели. Пиши как сте? Как е Мадлен?

# 682
После ще ви чета, но не мога да не кажа на ВАЛ, че влизам да видя дали си си сменила аватара, и естествено....ДА
Не съм те сънувала, но ...щях да питам кога ще ги сложиш пак онези готинките бабчета... hahaha

# 683
  • Sofia
Шестицата чука на вратата ти Бубе, много е близо да знаеш.  Laughing
Няма само ти да вееш клонки из темата я, реших и аз да се пременя...и нагиздя днес.  Mr. Green
Еленски мезета, еленски палтета...  Wine Glass, какво му трябва повече на човек, ха наздраве!  Laughing
Яна и аз така си представям старините  Laughing цял ден ще сърфирам из двора в търсене на голи юзъри.  hahaha
Росинко, те съфорумките са си съфорумки, ама оная работа не е като тая работа, ще си купя райбери та да не ме притеснявате.  Mr. Green

# 684
Роси благодаря че питаш,добре сме  bouquet ,Мадлен ходи на градина ,доволна е ,говори френски пове4е от български което мен не ме рдва много,но в къщи говорим само на български така че ще се научи.Вал аз старините не си ги представям така по двора ,ами като тукашните бабушкери с кабриолетите  car003 и по магазините newsm71 и ресторантите Rolling Eyes Тук общо взето те са главната клиентела ,младите работят.Я като сте се заприказвали за тото да взема и аз да пусна едно,4е тук са едни печалби от 40 милиона .Ако ми се паднат щ ви събера всички на прати .Аде Вал ти си казвай какво ти вижда третото око?До скоро,целувки на сладурковците от нас!

# 685
http://www.diadomraz.com/

Ето Ви един начин да си поръчате коледния подарък по-деликатно. Grinning Grinning Grinning

# 686
  • Sofia
 hahaha hahaha hahaha
Това с Дядо Мраз е много свежо!  Laughing
Скъпи Цветомир,
Пише ти Дядо Мраз.
Обръщам се към теб с молба за помощ.
Твоята Валерия ми писа, че въобще не е слушкалa през годината и желае да получи за Нова Година много и все хубави неща.
В момента съм претрупан с подготовката на празника и няма да мога да изпълня това желание.
Ще се радвам ако успееш да ме отмениш тази година, а аз обещавам през следващата да се отблагодаря подобаващо.

Весели празници
Дядо Мраз
 Joy
Яна, много е сладичка Мадлен на новата снимка!  Heart Eyes
А за тотото гласовете още не са ми проговорили, но скоро очаквам включване, това 40 милиона не са шега работа.  Mr. Green

# 687
Много ни хапе коня всички, еле мен hahaha
Вижте и аз как лекувах нерви тая вечер (Боби малко ми помогна- то си и личи....)

Да не си мислите че пехох фигурките и купувах боички ... Супер комплектчетата намерих в Билла - само трябва човек да има желание и да ги рисува...

Да ви кажа че ще будувам тази нощ  Praynig Praynig Praynig

# 688
Браво, Роси, и ти се гмурна в отбора на Сръчните ръце...
Много се смях на вица на Яна. Мадлен е като капчица...
Вал, бре че  си скромна, да му се не види...Аз пък мнооооооого слушках тази година, и папках и спинках...Голям подарък ми се полага Naughty

# 689

Яна, много е сладичка Мадлен на новата снимка!  Heart Eyes

To има и други снимки, Яна е дала адрес по-надолу в дясно от снимката,
ама ти с този младеж от кафето се заслепи ... Mr. Green

ЯНИ, разкош.. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт