Лозинка ни напусна...

• 66 013
  • 381
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте отново от мен, малко информация за сестра ми, тя отново е в болница Токуда с много висока температура 40 градуса от 2 дни е така,температурата не-спада,  лекарите още нищо не казват, чакат да излязат изследванията, надяваме се всичко да отмине добре и тя да не се влоши повече, стискайте палци и се молете  за ЛО.

# 316
Молим се с теб Praynig Praynig Praynig

# 317
Стискам здраво!!! И пак ни пиши как е!!!

# 318
Малко новини от днес, бях при сестра ми и резултатите са лоши. Лекарите казаха че изследванията, показват че тя е болна от свински грип и положението се усложнява, ще трябва да й включат още един антибиотик. До днес бяха 2, а сега се налага и трети. При здрави хора свинския грип, минава за 2 седмици, но при нейното състояние ще отнеме поне 20 дни, дори може и повече. Лекуващия лекар каза, че грипа се поема от здравната каса но, в нейното състояние, може би ще трябва да се доплати някаква сума, за сега не казват нищо. Сега всички стискаме палци и се молим тя да се оправи по-бързо и има нужда от подкрепата на всички нас.  Praynig

# 319
Ох,миличката! В момента нямам време да преведа,но все пак пускам тази статия тук:
http://www.patrickholford.com/index.php/blog/blogarticle/420/
С една дума: говори се за изключителното значение на вит С при лечението на вируси и в частност свински грип. Поне при обикновен грип със сигурност действа /опит/,но доза около 3-4 ГРАМА.
Ето още нещо:
http://www.3news.co.nz/Living-Proof/tabid/371/articleID/171328/Default.aspx
Може лекарите са се изсмеят,но според мен опитайте,няма да навреди поне /разбира се,първо попитайте,все пак тя има специфично заболяване/.

# 320
стискам палци Лозинка да се оправи по-бьрзо. Оставам с впечатление че в Токуда полагат добри грижи и Лозинка е в добри рьце. Преведох малко парички и дано повече хора да се отзоват. 

# 321
Ох,миличката! В момента нямам време да преведа,но все пак пускам тази статия тук:
http://www.patrickholford.com/index.php/blog/blogarticle/420/
С една дума: говори се за изключителното значение на вит С при лечението на вируси и в частност свински грип. Поне при обикновен грип със сигурност действа /опит/,но доза около 3-4 ГРАМА.
Ето още нещо:
http://www.3news.co.nz/Living-Proof/tabid/371/articleID/171328/Default.aspx
Може лекарите са се изсмеят,но според мен опитайте,няма да навреди поне /разбира се,първо попитайте,все пак тя има специфично заболяване/.
Да, това за витамин "С", в големи дози е наистина много ефикаско при грип, ако можете да помолите да и го сложат направо венозно...
Молим се за Ло  Praynig !

# 322
Не може така с лека ръка да препоръчвате такава доза Вит С, защото товари бъбреците и може да стане лошо!

# 323
Алра,ние само препоръчваме,Лозинка си има лекар. Даваме информация,нищо повече.  Нищо не пречи да попитат.

# 324
Моля, нека някой да пише как е Лозинка ?

# 325
Здравейте,
Забавихме се с писанията за сестра ми,защото дълго време нямаше положителен резултат незнаех какво да пиша не се чувствахме добре.Тя се подобрява температурата спада,но все още я има.Днес изтече клиничната пътека и вече минахме на платено,включиха и още един венозен,от който тя едвам издържа много е слаба и трите венозни щяха да я убият направо.Сега е само на два и е малко по-добре,явно и много високите дози и комбинацията от трите антибиотика й повлияха отрицателно на имунитета.Слава Богу подобрението идва.Аз и съпругата ми изкарахме и ние грипа,разбрах сестра ми как се е чувствала,а още по-зле е и от нас при нейното здравословно състояние с всичките допълнителни симптоми на муковисцидозата.Благодаря ви ,че сте с нас  Hug

# 326
Здравейте отново от нас, сестра ми излезе от болницата защото платения пакет е много средства, и сега продължава лечението във вкъщи. Изследванията за много лоши тя отново има псевдомонас, който се възбудил много от грипа, и от там идва почни пълна резистентност към всички антибиотици само чувствителност на Меронем. Сега трябват доста средства за нейното оздравяване, ние имаме средства само за 6-7 дни Меронем и се надяваме на вашата помощ отново да спасим, сестра ми и тя да се радва на живота още много време. Ние намерихме антибиотика на 55 лева 1 грам, на нея и трябват 6 грама на ден за 14 дни, молим ако някой може да намери този антибиотик Меронем на по-ниска цена на пише тук, facebook или да се свърже с нас. Когато вземам фактурите ще ки качим в нейния сайт и групата в facebook. Тя сега има много голяма нужда от всички нас.Praynig

# 327
здравейте, пейпал сметката отворена ли е още? моля ви пуснете я пак  Praynig
стискам палци на Лозинка, и чета всичко писано тука?

# 328
yordanow ще попитам позната, но може ли да оточните какво е лекарството-за венозното приемане ли става вьпрос. Гледах на интернет се предлага следната опаковка, нещо подобно ли е

1 gram       30ml Injection Vial

Лeни пейпал работи.

# 329
Да антибиотика е венозен, и се предлага във флакони от 1 грам. Всички сметки работят.

Общи условия

Активация на акаунт