Лозинка ни напусна...

• 66 014
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
Не стига, че сме болни, но трябва и да си извоюваме лечението с нокти и със зъби! Сякаш ако не се борим, заслужаваме смърт. Защото именно това са фактите в България-слаб ли си, законът на джунглата те убива. Факт е, че като хора страдащи с такова тежко генетично заболяване, хвърляме много пъти в повече и сили, и енергия, и упоритост, за да сме в това общество и да ни възприемат като нормални човеци и въпреки всичко и на работното ни място, често не срещаме разбиране и по училищата и къде ли не още. А за болниците и за институциите, няма какво да казвам, писали сме толкова много.

# 91
Дано антибиотика подейства бързо и Ло се оправи... скорошно оздравяване мило момиче!!!

Хайде момичета преполовили сме сумата, давайте още малко остават...   Praynig

# 92
Искам да пиша, да моля, да ви убеждавам...нямам сили.
Лозинка се бори за живота си, прекарала е една кошмарна нощ, с висока темпертура, повръщане задух, болки, мъки, слабост, отпадналост, безсъние.
Помогнете ни , още малко, имаме нужда от вас .....

# 93
Da se pomolim da nashata priqtelka da se opravi po-byrzo. Simple Smile

# 94
И аз се надявам антибиотика да подейства вече, да не е прекалено късно, да се съберат парите за останалото количество. Моля се Лози и този път да се съвземе, да оцелее... Много те обичаме, Ло, искаме да си до нас.
Биби

# 95
 За момента няма възможност за плащане през epay бутона. Можете да преведете средства чрез epay до банковата сметка на Лозинка (вж по-долу). Избирате от полето "Преводи" - "Изпратете вносна бележка до банкова сметка. Извинявам се за неудобството".
подробности тук:

http://lozinka.yolasite.com/donations.php

# 96
  • BG
Колко пари още има за събиране?

# 97
Колко пари още има за събиране?
Още около 3000.
Вчера са постъпили 145 $.
Не бива да се прекъсва лечението, Лозинка не е добре, дори аз не смея да и се обадя...... Sad Sad Sad

# 98
  • BG
А колко време имаме за събиране, Ани?
Аз мога в понеделник да пусна още малко пари ...

# 99
Аз не разбрах, у дома ли е Лозинка или в болница? Моля се за нея!!!!

# 100
Аз не разбрах, у дома ли е Лозинка или в болница? Моля се за нея!!!!
В къщи се лекува, не я приемат в болница...предтекста е , че  има много вируси и зарази в момента, което си е точно така.
В болниците не лекуват качествено пациентите с муковисцодоза, защото  лечението е твърде скъпо, нямат достатъчно опит и нямат отделни стаи. За болен с нашето заболяване са нужни специални грижи, ако не се положат, тогава постъпването в болница е по-скоро пагубно, отколкото облекчаващо състоянието на болния.
Да, Лозинка е в къщи, бори се сама, сама си слага системите ,сама си слага инжекциите, сама се дренира....така се лекуват нашите болни, но това не е проблема и в развитите страни сами си правят сами манипулациите в домашни условия, но имат средствата и нужните медикаменти за да го правят, а ние сами си търсим средствата, лекарствата и ако някой не успее, да си ги набави на време- умира.
А, когато нямаш средства за да поддържаш живота на невръстното си дете, говоря от страната на майките, ее тогава се чувстваш най-голямото нищожество на света, така се чувствам и аз в момента.
Извинете ме за тръпчивия привкус на моя пост, истината на нашия живот е горчива.

# 101
А колко време имаме за събиране, Ани?
Аз мога в понеделник да пусна още малко пари ...
Днес е 3-ти ден от лечението, трябва да се лекува още 18 дни...

# 102
Здравейте, аз съм брат на Лозинка,сестра ми е от 4 дена при нас със съпругата ми,от 3 дена е на Меронем който си слага сама, вчера се опитахме пак с връзки да е вкараме във ВМА, всичко беше наред тръгнахме на там, по-време на път ми се обадиха и ни казаха че не-може да е приемат, в отделението имало свински грип.На лекаря който познаваме там, са му казали да не си вкарва главата в торбата с това заболяване.Меронем за сега имаме за 10 дена.Това е от мен.

# 103
Помогнете моля ви! Дай Боже да оздравее нашата мила приятелка. Simple Smile

# 104
До колкото знам това не е за първи път. Често, когато Лози има нужда от специализирани грижи в болница, от там отказват да я приемат под различни предтексти - много й било скъпо лечението, няма места. Дори и от Бърза помощ като разберат за диагнозата просто не идват, а като дойдат и разберат от какво е болна си тръгват. Лози сама си е слагала урбазон мускулна инжекция, само и само да възстанови дишането си. Явно нашето здравеопазване смята, че е скъпо и безмислено да се бори за живота на болните български деца...
Моля ви, помогнете да съберем останалите средства за другото количество Меронем. Нашата държавата не я е грижа за нас, но ние сами, с малките си заплати и трудния живот... и в такива моменти винаги си мисля за едно нещо - ами ако ние бяхме на нейното място, ако нашите деца бяха на нейното място...

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 03:41 от Aimash

Общи условия

Активация на акаунт