ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 158
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви момичета,да ви се връща същата радост.Бебето е едничко,другото в момента се резорбира и си имам кафеникаво течение,но иначе всичко е наред.

# 211
Мими, мила, мога само да предполагам колко ти е трудно в момента. Голямо гуш от мен  Hug и мисли за бебчо, то ще е здраво и силно за двама  Hug Hug Hug Hug (не знам защо все ми се искаше да напиша той бебчо  Grinning, после ще споделиш като му дойде времето дали е така  Simple Smile

# 212
Мими 26 честито и от мен !! Желая ти лека и безпроблемна бременност и накрая здраво бебече!  Само такива хубави новини да се пишат в тази тема!! Praynig Hug Това ме обнадеждава много ! Благодаря за отговорите !

# 213
Привет момичета,
няма ли хубави новини от Истанбул? Стискам палци на всички!

# 214
Честито, Мими и късмет! Бъдете щастливи  Grinning Grinning Grinning

# 215
Здравейте от мен! Скоро ще ходим в Истамбул и се надявам вече да започнем!! Правя някакви предварителни разчети за необходими пари. Може ли да ми кажете как стои въпроса с храната? Най-вероятно в хотела ще има закуска, но обяда и вечерята са разход! Споделете , ако сте се хранили навън - бистра, малки ресторантчета, готова храна за в къщи, от магазина и т.н. какво ви е струвало като пари!?  Мисля, че тази информация ще е полезна и за др. Simple Smile

# 216
Записвам се да ви следя момичета. Дано не поема по вашия път, но ми се иска да съм информирана  Rolling Eyes

# 217
Марго,ние сутрин закусвахме в хотела,а на обяд и вечеря на различни места,храната по ресторантчетата не е много евтина,една супа е от 3-5 л,порция половин пиле с гарнитура е 5-7 л,а другите ястия,гювечи и разни такива  по които аз не си падам,а мъжо изяде в промишлени количества започваха от 12 л,хляба е безплатен,на някои места и салатите са безплатни,можеш да си купиш цяло пиле за 8 л,на много места продават бюреци и разни вкусотийки,които не са много скъпи.Ние например си държахме да ядем готвено,а и с нас имаше бременна мама и яденето беше важно.Къде мислите да отседнете,в Лалели,където бяхме ние има много прилични ресторантчета.Сега има много плодове,ще си хапнете колкото искате и задължително опитайте фреш от нар,невероятен е.

# 218
Мими 26,  точно в Лалели мислим да отседнем ! Вие в кой хотел бяхте и каква беше цената на 1 нощувка? На мен ми препоръчаха хотел Буюк Кебан за 48 евро за стая за двама + закуска.

# 219
Марго,точно е този хотел бяхме,плащахме по 50 евро за двама със закуска,в една от уличките близо до хотела има паркинг,за 24 часа струваше 17 лири,може да се пазарите и за по малко,точно около самия хотел има малки ресторантчета с прилични цени,близо сте и до спирката на метрото,и до Капалъто сте много близо.

# 220
 Здравейте от мен!  Hug Аз снощи вечерта се върнах от Мемориал и новините при мен са хубави-започваме нов опит! Сега ми написаха рецепта с лекарствата и си ги купих от там. Стимулацията я започвам в България и ще чакам да ме извикат когато е нужно. Очаквам цикъла да ми дойде след 2-3 дни.  Сега малко информация за всички останали момичета!!  Говорих със Сабрие, че много жени от България проявяват интерес към клиниката, но донякъде ги спира това, че трябва да си водят преводач и тя каза ,ако искам да напиша писмо до проф. Кахраман и да й кажа, че би било хубаво да има винаги на разположение преводач- т.е. тя да е винаги там когато има пациенти от България! Аз ще съчиня такова писмо, но не зная нито турски , нито английски! Та молбата ми е , ако някой има желание да помогне с превода и знае езици да ми пише на лични! Това го правя заради следващите момичета с надежда да нямат моите затруднения за преводач! Защото е трудно да намериш и осигуриш такъв, поне за мен е така! Хайде оставям ви, че стана дълго! И дано има само хубави новини за всички нас  Praynig

# 221
Марго,честит ти старт и още по-щастлив финал!Стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с хубави новини Praynig

# 222
Благодаря ти! Hug Praynig

# 223
margopetrova, много стиснати палци и от ме  Praynig

Изпрати ми писмото на лични. Ще го преведа. Английския не ми е проблем.

Исках да помоля момичетата, които вече са ходили и успели в Истанбул да напишат колко опити са имали преди това и каква е била причината за неуспехите и какво допълнително или по-различно е направено. Ако искате, пишете ми на лични, аз ще ги обобщя и ще ги напиша тук.

Защо моля за това. Ами защото вече нямам търпение за се омъжа  Laughing Mr. Green Embarassed и да отидем до Истанбул. Но вчера си говорихме с една приятелка и тя ми каза - при вас явно проблема е имплантацията. Защо мислиш, че там ще ти помогнат. И ме осени идеята, ако има информация, би било добре за всички, които им се иска да предприемат тази крачка но не им "стиска" да го направят.

Ясно осъзнавам, че няма 100% гаранция, но тук с това треперене дали докторите ще са тук, дали ще се "вредиш" за час и то предварително си луднал и се се стресирал още преди да си боцнал първата инжекция за стимулация  Mr. Green

Благодаря много на всички  Hug

# 224
  • София

Исках да помоля момичетата, които вече са ходили и успели в Истанбул да напишат колко опити са имали преди това и каква е била причината за неуспехите и какво допълнително или по-различно е направено. Ако искате, пишете ми на лични, аз ще ги обобщя и ще ги напиша тук.

И мен ме вълнува същото  Rolling Eyes
И също ако има някой с неуспешен опит там да сподели какви причини са обсъждали за неуспеха.
Говорих веднъж с една жена с 3 неуспешни опита там, но тя беше на 45 вече и навсякъде това и предлагат като причина. Пък тя не е била цял живот на толкова  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт