ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Мише, това за Пегасус е много лоша новина - толкова беше удобно с тях. Уфффффффф... newsm78... С турските авиолинии излиза двойно по-скъпо в най-добрия вариант /165 евро на човек, което иначе беше цената за двама/

Здравейте!
Искам да ви питам някой плащал ли е в Мемориал с дебитна карта Visa Electron. И въобще мога ли да разчитам на такава карта за бензиностанции, ресторанти и др. места  в Турция. Благодаря ви предварително!

Ива, аз плащах в Мемориал с Виза, но моята е кредитна /което едва ли е някаква разлика/.

Мими, Марго и аз се присъединявам към молещите ви за нова тема   bouquet

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 13:58 от burty

# 751
Цената в Бахчесъ при д-р Гювенч е 1800 евро, т.е. по-евтино. Доколкото се споменава тук, при проф. Леми също е толкова.
Не знам дали имат микроскоп на ИМСИ, нито дали пункциите не се правят на друго място. 
Дори и в Мемориал могат да направят ЕТ преди 5 ден. Всичко зависи от развитието на ембрионите.

# 752
  • In a surreal moment!
Момичета, не ми допада ролята на мърморко, но вече сме на 51-ва страница и темата всеки момент ще бъде заключена. Ще я загубим в архивите, ако в първи пост не сложим линк към нея и не си изнесем основната инф-я. Моля, някой от редовно списващите да го направи! Благодаря!

пп. Темата ми е много важна и не ми се иска да я изгубя, за това напомням и моля да бъда извинена!

# 753
ИКСИ нова тема има от преди няколко часа.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613250.0

Общи условия

Активация на акаунт