ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 126
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Марго, дано бързо отшуми и това и да се радваш на една спокойна и щастлива бременност Hug Hug Hug

# 736
Бърти, и мен в началото ме беше страх да си слагам сама инжекцийте. Но тази работа я върши мъжа ми, и да знаеш става все по-добър / това в кръга на шегата/.

# 737
Бърти и цитротида си го слагах в корема,този опит се престраших и си ги биех сама,но да ти кажа и по-добре,че при предишните стимулации все си ходех с насинен корем и дупе,но ако останеш в Истанбул за стимулацията няма проблем да ти ги бият в клиниката.
Марго,радвам се за вас,дано и зацапването бързо да отшуми за да си спокойна,почивай повече Hug

# 738
  • In a surreal moment!
Момичета темата достигна 50страници и ако не се направи нова тази автоматично ще бъде заключена от модераторите.
Добре е да се пусна нова и да се пренесе линк към тази, адреси на клиники и др. ценна информация в първия пост.
Не смея да го направя - не пиша редовно, но ако няма кой ще се погрижа.  Peace

# 739
Марги или МИМИ да пуснат новата темичка да ни е за късмет,ако имат Hug желание,ще се радвам..)))

# 740
  • Sofia
Ах, че се е раздвижила темичката Simple Smile

Добре дошли на всички нови момичета. Благодаря на всички споделили сайтове и идеи за спане.

Маргито и Мими   Hug Hug Hug бъдете здрави, никакви мрачни мисли, само светли, бебешки мисли ви се полагат! Лека бременност, мили момичета bouquet

vi_ga звучи много положително преживяването ти в Истанбул. Много се радвам! Интересно --- за това, което Гювенч е видял в матката как така реши, че няма да се види с хистеро и не каза ли какво е то - малък полип, миомен възел, какво? И на мен ми се струва, че си по-позитивна към д-р Г. отколкото към Мемориал. Аз си задавам същите въпроси като теб за това защо сме се засилили всички така към Мемориал? Имаме ли наистина достатъчно и обективна информация за успехи там или е повече надежди и нашето желание да се доверим и да вярваме, че те са по-добри. Не знам..
А прегледа при д-р Ачет много добре си го нарекла - записване. Супер телеграфен е.

Кюбра ми писа, че ако искам да гледаме полип/дебела лигавица да отида преди да ми дойде. Ставрев май също каза нещо такова, че се вижда най-добре преди ову или преди цикъл. Не знам как да действам. Аз си дадох отсрочка на мисленето за през почивните дни, но вече тряжва са реша.. newsm78

Опциите са ми:
- да отида до два-три дни пак на преглед при д-р Ачет и той да каже има ли притеснения за полип/дебела лигавица и ако да какво да правим по въпроса
- да се появя в Мемориал на 3 ден както си ни беше първоначалната уговорка
- да направя хистероскопия в Щерев другия месец и след това да правим процедура (а номерът ни от фонда може би ще излезне дек - януари, което прави Истанбул в този вариант доста далечна перспектива)

newsm78  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 741
Сърдечно благодаря, Лулу! За съжаление няма да се оправя с пускането на нова тема, извинявайте  Embarassed
Мишоче, ако слушаш мен, иди си на третия ден в Мемориал. Ако ще бъдеш по-спокойна, 4-5 дена по-рано можеш да отидеш - ще ти коства пари за нощувки. Абе, спокойствие ни липсва на нас - иди си на третия ден и не се бой.

# 742
Привет момичета  Hug
Аз малко не пиша редовно ,но не ви изпускам и ви четя редовно Peace
Гледам има доста инфо за клиники,за хотели за всичко свързано с Истанбул -остава само да се замъкнем натам и да се върнем с пълни томбачета Praynig Hug Heart Eyes

Мишо- ако питаш мен Embarassed- и ако имаш малко излишни средства иди до Мемориал ,виж какво е това newsm78 виж има ли проблем и след това следващият месец си започни стимулацията ... Hug но това  си е мое мнение де )) само го споделям на глас Mr. Green

Благодаря на всички ви за информацията която споделяте тук ,за да се олесним тези който те пътва ще прохождаме натам Peace

Лека вечер  bouquet

# 743
  • Sofia
Penkailieva, mimaa, благодаря ви за мненията. Аз точно за това споделям за тази дилема, за да чуя различните гледни точки. Благодаря ви  Hug Hug

Иначе аз също мисля, че в финансово няма особена разлика между стимулация в БГ и стимулация в Турция. Ние много го мислехме и смятахме и в крайна сметка ако нямаме някакви други съображения (свързани с работата най-вероятно) бихме останали там през цялото време. Освен финансовите съображения обаче, мисля че огромно значение имат и възможните грешки на доктори в България и лабораторните аномалии тук .. все пак от тези данни ще зависи стимулацията, която изписват от Истанбул. Аз съм ЗА цялата процедура да се прави там. Както и да решите, успех!  Praynig

# 744
Miho, според мен, ако ще ходиш в Мемориал, поискай да те види проф. К. или поне Кюбра да ти превежда. Д-р Ачет няма да може да ти каже нищо.
За моето нещо в матката д-р Гювенч не обясни нищо. Не е миома, защото имам миоми и ги знам как изглеждат. Доста ме притеснява това, защото имам аборт на 39 г. и след него никаква имплантация.
Защо не проучиш самолетите? Аз мисля това да направя, особено като има предвид, че перспективата е първите 2 седмици да съм там сама.

Разкрих мистерията с възрастта на д-р Гювенч. Наистина е на 44 и изглежда на 30... Да е жив и здрав цар Гугъл!

Какво стана с новата тема?

# 745
  • Sofia
Miho, според мен, ако ще ходиш в Мемориал, поискай да те види проф. К. или поне Кюбра да ти превежда. Д-р Ачет няма да може да ти каже нищо.
За моето нещо в матката д-р Гювенч не обясни нищо. Не е миома, защото имам миоми и ги знам как изглеждат. Доста ме притеснява това, защото имам аборт на 39 г. и след него никаква имплантация.
Защо не проучиш самолетите? Аз мисля това да направя, особено като има предвид, че перспективата е първите 2 седмици да съм там сама.

Разкрих мистерията с възрастта на д-р Гювенч. Наистина е на 44 и изглежда на 30... Да е жив и здрав цар Гугъл!

Какво стана с новата тема?

Точно това мисля да направя - да проуча самолетите. Аз звънях на Пигаус ли какви бяха, и те казаха, че спират да летят до Истанбул след 25 септ. Някакви регулярни полети намерих за по 300 евро, примерно. Трябва да има нещо по-евтино, ако някой знае, моля да сподели. Аз искам да отида сутринта и да се върна вечерта. И май трябва да го направя утре или вдругиден, че иначе ще е късно.

Ви_га, много си права, наистина аз искам да отида основно, за да обсъдим моите опасения, няма как да го направя с д-р Ачет. Съвсем правилно си отбелязала, че Фатма превежда на най-основно ниво и далеч не борави с терминология. То не че е кой знае какво де, но и на мен това ми направи впечатление, че си говорим доста смешно и просто, за да можем изобщо да се разбираме. А бе цирк.

Мими, Марго, пуснете нова темичка, да ни е за късмет Simple Smile

# 746
    Здравейте!
Искам да ви питам някой плащал ли е в Мемориал с дебитна карта Visa Electron. И въобще мога ли да разчитам на такава карта за бензиностанции, ресторанти и др. места  в Турция. Благодаря ви предварително!

# 747
  • Sofia
Момичета, някой бил ли е при D-r Funda в Мемориал? Някакви впечатления?

# 748
  • София
Miho_She,проверявала ли си турските авиолинии http://www.esky.bg/airline/Turkish-Airlines?gclid=CPnr9qzOuqsCFQIYzQodAh2Ngg -те са единствените,които летят без прекачване до Истамбул и преди време,като бях гледала за такъв билет-общо взето,в последния момент,двупосочен,излизаше около 200 евро,с летищните такси

# 749
От това което прочетох си направих извода, че дали при проф. Кахраман или д-р Гювенч , подхода в стимулацията е един и същ.
Искам да попитам какви са цените и правят ли ИМСИ в болницата, където работи д- р Гювенч , като в Мемориал или по-скъпо?
Освен стимулацията,  обсъждали или сте подробно развитието на ниво оплождане, апаратура, ембриолози, ЕТ?

Гледах по-нагоре, че  в Мемориал връщат само на 5-ти ден, а  аз четох, че при някой и на 3-ти ден правят трансфер  според ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт