ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Miho_She, много благодаря за толкова подробното описание на впечатленията ти от Мемориал - аз поемам натам съвсем скоро и ми беше страшно полезно да прочета поста ти!
И аз като Мима смятам, че е по-добре да си проведеш цялата стимулация там - аз лично така бих постъпила. Едва ли ще се оскъпи кой знае колко престоят  newsm78

Само да те питам: ти успя ли да си вземеш копия на всички изследвани от "Щерев" или си имаше собствен архив - че аз нямам в себе си нищичко, а се опасявам, че от болницата няма да ми разрешат да си направя копия, а и едва ли ще са ги описали в епикризата  Thinking...

# 511
Miho_She, благодаря за подробната информация, изчетох всичко на един дъх. И аз мисля, че е по-добре да направите стимулацията там, аз бих направила така.
Мисля, че е по-добре да се направи резервация през наша агенция. Имам позната, която работи в такава и ще обсъдя въпроса с нея. Така, че може да не се оскъпи толкова много престоя там.

# 512
  • София
Здравейте момичета,за тези от вас които се интерисуват от проф.Леми искам да кажа,Айнур е страхотен човек и винаги съм контактувала с нея без проблем,дори ми беше казала че е хубаво да отида на преглед на втори ден от цикъла с изследвания направени в БГ,защото ако на прегледа се оказе че месеца ми е добър и мога да почна веднага,ще си спестя още едно идване и още 360т.л за преглед,за което много и благодаря.Професора преглежда само следобед в частния си кабинет,който е много хубав:),а преди обед чете лекции и извършва манипулации във Флоранс Найтингел-много модерна болница.Ако имате други въпроси питайте,всичко ми е още много пряснао:)

Чаках с голямо нетърпение да се включиш, прегледах предните ти постове и такива в други теми и видях, че и твоите резултати на АМХ, Инх Б и ФСХ са почти еднакви с моите и след като си успяла това много ме обнадежди би ли казала стимулацията в БГ ли я прави и ако да къде.
Също приблизително колко ти е струвало всичко /цялата процедура + път ...../
Също ми е интересно, ако стимулацията се прави в БГ дали има някаква отстъпка от цената на самия опит или това няма значение, все си е една и съща независимо от мястото.

# 513
здравейте момичета  Hug,

скрих се защото ме нападна летния вирус, вкъщи нямам интернет, а днес като първи работен ден, все още "рина" натрупаните задачки.

Много благодаря на Miho_She за информацията. И аз подкрепям за провеждане на цялата стимулация там. То и затова търся къде да нощуваме от сега, но съм стигнала до под кривата круша  Mr. Green

Miho_She , стискам палци  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 514
  • София
Добре де тяхната сила е в ИМСИ, ние не сме с мъжки фактор, нито аз съм с ИЯР, интересно ми е някой с чист тубарен фактор дали е ходил или с неизяснен и какво са му казали  Rolling Eyes

# 515
Lailah  - много добър въпрос , аз също съм с чист тубарен фактор , всичко друго е ок. И мен ме интересува някой да каже  newsm78
От една страна като се замисля ,щом с толкова по тежки случаи са се справяли без проблем , ние трябва тогава да сме сигурни ,че ще стане  Embarassed Embarassed Embarassed

# 516
  • София
мими26 мисля че е с неизяснен  Rolling Eyes

# 517
Miho_She ,добре си си дошла,радвам се че звучиш много обнадеждена и стискам палци за скорошна сбъдната мечта Praynig,а за стимулацията-щом ще си по-спокойна,направи си я в Истанбул.
Мака,аз правих стимулацията в Бг,но нямах отстъпка от самата процедура.
Да,ние сме с неизяснен фактор,бях писала и по напред-след проведената консултация с Кахраман,заключението беше че предишните опити са били лош късмет и че сме здрава и права двойка при която няма видими причини да не успеят,и да макар,че сме без мъжки фактор правихме икси със имси.

# 518
Мими, извинявай мила, но ти на каква възраст си? Питам не за друго, защото моите 39г.много ме притесняват. И все пак колко опита имате тук, ако са N-на брой дали може да се каже "лош късмет"???

# 519
Цвета,на 33 съм,това ми е официален 3 опит икси,иначе съм с много и доста добри изследвания.При всичките ми опити никога не е излизало нещо,което да обрече опита на неуспех,перфектни ембриони и лигавица,само че върнати на 3 ден.При този последен и успешен опит лигавицата беше тънка и ембрионите ми ги върнаха на 5 ден.

# 520
  • софия
С нас в клиниката беше двойка с неизяснен стерилитет, с 11 опита в БГ в 3 различни клиники.Момичето беше на 36 или 37 години.При последните и 2-3 опита в БГ ембрионите и не били хубави и беше насочена за ПИД."Отгледаха" и 7 ембриона, върнаха и 2 на 4 ден(може и на 5-ти да беше, но мисля,че беше на 4 ден).Опита и беше успешен

Miho_She, преценявай всичко и от психична гледна точка, защото спокойствието ти по време на процедура според мен е изключително важно-ако мислиш, че 17-18 дни в Истанбул ще те изнервят, по-добре си проведи част от стимулацията тук.Ако пък смяташ, че там ще ти е по-леко далече от обичайните проблеми, тогава няма какво да го мислиш.Иначе разбира се, че е най-добре да си през цялото време там, но повечето чуждестранни двойки си спестяват част от престоя Peace
Ние стояхме 18 дни-от 2 ден на цикъла, за цялата стимулация+5 дни от пункцията до трансфера и накрая събудих мъжът ми в 3.30 сутринта след трансфера и му казах да става и да си тръгваме Grinning Grinning

Мими26 Hug Hug

# 521
Момичета аз съм с неизяснен стерилитет,имам час на 29 септември,като се върна ще пиша,даже професора ми предложи веднага да стартираме но цикълат ми ще е по рано а той ще отсъства,така че живот и здраве ще споделя..))))Но смятам че в ембриолозите се крие тайната на успеваемоста им,защото повечето момичета на които са има казала лоши ембриони,почти всичките там са успели с хубави ембриони бластоциди на 5 ден,на 3 ден много рядко връщат ебриони в ИНСТАНБУЛ,това съм прочела. Hug

# 522
  • софия
Момичета аз съм с неизяснен стерилитет,имам час на 29 септември,като се върна ще пиша,даже професора ми предложи веднага да стартираме но цикълат ми ще е по рано а той ще отсъства,така че живот и здраве ще споделя..))))Но смятам че в ембриолозите се крие тайната на успеваемоста им,защото повечето момичета на които са има казала лоши ембриони,почти всичките там са успели с хубави ембриони бластоциди на 5 ден,на 3 ден много рядко връщат ебриони в ИНСТАНБУЛ,това съм прочела. Hug

Напълно съм съгласна-и според мен там е истината Peace

# 523
  • София
Добре, аз само си разсъждавам де  Rolling Eyes Напълно съм съгласна че там техниката е супер предполагам и ембриолозите и лекарите. Но как стават по-хубави ембриони като матриала от който ги правят е същия  Rolling Eyes Или може би проблема идва от средите в които се отглеждат  Rolling Eyes Аз лично предпочитам ин витро не ИКСИ, вярвам в естествения подпор някак си колкото и глупаво да звучи  Rolling Eyes Ще чакам и другите момичета да споделят  Rolling Eyes

# 524
Lailah, и аз разсъждавам по същия начин! Държа на естествения подбор, ако в цялото това замерване и прицелване може да има нещо естествено...
Освен това и личният ми опит с 2 ИКСИ и 6 ЕЦ ("обикновено" IVF, така да се каже) сочи, че това ръчкане с иглите не дава резултат, не стигнах до ЕТ даже, докато при 3 опита на ЕЦ имах "ембриони без забележки". Не че го вярвам кой знае колко, но поне имаше нещичко.
Чудя се какво да правя... Това е една от причините да не предприемам нищо цяло лято.

Llullu, ти при кой проф. имаш час?

Общи условия

Активация на акаунт