КАРТИ ТАРО - VII

• 48 974
  • 784
  •   1
Отговори
# 45
Божееее, Вятър,чак сега ти ме накара да се замисля!!!   bouquet
Имам си стара любов, която уж съм приключила, не се виждам с човека, но имаше период, в които постоянно го сънувах. Има недоизяснени неща между нас, но аз не искам да се връщам назад, за мене уж е затворена страница.

Относно твоя въпрос... Добре, ще опитам. Не знам, защо, но тези карти ми говорят повече за психическо здраве, отколкото физическо такова. Липсва  спокойствие, увереност, уморена си от света, от себе си, голяма неудовлетвореност, може би си нервна и неспокойна. Дали не виниш съдбата за това? *Това е стрелба на тъмно, изобщо нямам опит в здравните въпроси с Таро. Simple Smile)

# 46
няма място за обидени. Naughty
Цитат
Не искам да споря за картите, просто изказвам мнение и мой опит, както и неща, които съм чела.
при мен има доста карти които не са се показвали никога,промерно  ,така обичания''луд'' можеби веднъж да  е бил при мен,колесницата.
 повечето карти от голямаите аркани са се образ-императрица,император.
нямам големи познания,все още се уча от вас.
сега  много ме впечатляват мненията и тълкуването на  вятър.

Цитат
айде момичета включвайте се няма верни и грешни отговориSmile има нужда от повечеSmile
-само по този начин може да се научи човек,с повече инфо ,мнения.
радвам се че сме тук.
 спорен ден.

# 47
за млад мъж.неговото състояние,мисли,ангажименти,страхове. просто въпрос
 4 карт.
светът об.  -- 2 жезъла --паж жезъл --
                                         --рицар пентакли

според мен миналото го преследва. ако е ътябвало да сложи край на нещо,то сега се е възродило.бил е''скован'' нямало е възможност за действия.според мен проблемът е от свера на пари или нещо материално,каточели трябваа да си плаща за дейностите,необмислени постъпки.
 постоянно живее с някакави планове,малко от тях реализуеми,надява се на помощ от близки но трябва да внимава,можеби се възползват от него. изградил е собстена представа за нещата,и се старае да подържа посоката си,но дали е вярна?

# 48
ето и подердба за една жена.живее сама и ме помоли да погледна за нея нещо. изтеглих тези харти.
 паж жезли об---8 чаши об---6 меча
                                                    4 меча

била е подведена,някой се е възползвал от нея.сега размишлява,не все още не смята че трябва да поеме  в посока за разрешаване на проблема,самозалъгва се че става това което трябва,приема нещата като саможертва или нереално преценени. този период в който се е заключила ще започне да отминава,ще трябва да се опита да се измъкне,но се изискват доста сили,няма да е лесно. хубаво е да помисли над себеси и  хората около нея.и занапред да бъде по-бдителна.

# 49
  • Пловдив
Здравейте,дами!
Купих си Колодата на Уейт и ве4е няколко пъти нареждам.Взех си и книгата ''Картинен ключ към таро''.
Ей сега си хвърлих едни карти за мен и моя съпруг по ето този вариант

....1....
2......3...
4......5....
....6........
7......8....

1)Сегашната ситуация -   АСО МЕЧОВЕ

2) Вашите чувства-КРАЛ НА ПЕНТАКЛИТЕ

3) Чувствата на партньора -3-ка жезли
-
4) Вашите желания и нужди -Рицар на жезлите

5) Желанията и нуждите на партньора- Осмица Жезли

6) Скрити фактори-2-ка Пентакли

7) Съвет -  Слънцето

8 Евентуален резултат  -   дяволът

Получи се ето това          

Въпроса е,че аз почти нищо не мога да разтълкувам все още....много съм зле.Прочетох в книгата,но съм адски объркана.
Искрено ви моля за тълкуване!
Благодаря!

п.п    забравих да питам най-важното,а именно това,че всички карти са обърнати ме попритесни,честно казано....случвало ли ви се е абсолютно всички карти да са ви обърнати?Това какво значи само по себе си?

# 50
не всички карти носят лошото послание,може да предопреждават или посочват....
 но предполагам че още не са''загряли''
 успех.
 и аз се уча.

# 51
Здравей, Desert`Rose! Ще се пробвам да разтълкувам картите ти

1) Май имате малък конфликт със съпруга ти или пък не си съвсем откровена с него. Това Асо е възможността да се изясните, да бъдете искрени един с друг, защото търпението е изчерпано.
2) Ти имаш много стабилни чувства към партньора си. Обаче си и много ревнива и малко собственически гледаш на него .
3) Той е сигурен в теб, чувства се уверен, що се отнася до връзката ви.
4) Имаш нужда сякаш от някаква промяна от повече вълнения в живота си, от импулсивни постъпки, нещо диво.
5) Той е с променливи настроения,желанията му не са много устоичиви, не знае много-много какво иска.
6)Скритите фактори - възможно е да се намирате на прага на някакъв преход - (сама, когато не е в комбинация с друга,тази карта ми е трудна за тълкуване).
7) Съвет  - Гледай по-оптимистично на нещата, правете съвместни планове, бъдете повече време заедно.
8 Краен резултат - ако гледаме Дяволът от хубавата му страна, както ще направя аз, това е любов и страст Simple Smile

Според мен в конкретния случай не е важно, че всичките ти карти са обърнати. По принцип, когато ги разбъркваш, може да обръщаш всяка 6 или 7 карта, за да не се натрупват толкова много обърнати.

# 52
Аз  също се питеснявам да не сгреша, но ако стана така обикновено  ми казвате къде  бъркам  и научавам нови неща з катите  bouquet

Desert`Rose - просто ги вадиш така:), но бих ти препоръчала в началото да са само прави ( не  обърнатите карти)- картите показват наболяла  ситуация  за решение- ти искаш ясно такова, но не смятам ,че половинката ще ти го даде "ясно";

MEGGI 76  споед мен  са ти много  точни интепетациите:)

, жената се е "затворила" сама и предстои да се поозлоби поади нещата, които според нея несправедливо са и се случили... това песдтои за нея не умее да пуска ( то понякога трябва време за това)

за моята комбинация: baby777-пуснах я защото имаше света вътре- така понеже говоирм зачакра и здраве, та светът разделя 2 те страни н акартите  и по- скоро показва нещо като предишени  сегашен живот ( който не вярва да иде да провери Laughing), но така или иначе в подреждането  е интересно поставен:) а дали съм ядосана и уморена - в момента на хврълянето на картите бях страшно ядосан,а съм уморена от проблема Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 23:55 от Вятър

# 53
преди малко гледах по сателитния канал българия-представяне на карти таро рисувани от български художник. дамаъта която работеше с тях използваше само големият аркани.помислих че сама си ги е рисувала,личеше  си -живописта,използван е материал за изписване от стари испански художници на таро.
 направи подредба от картите и тълкува за художника.
http://dnesplus.bg/Curious.aspx?f=108&d=292007

# 54
  • Пловдив
Аз  също се питеснявам да не сгреша, но ако стана така обикновено  ми казвате къде  бъркам  и научавам нови неща з катите  bouquet

Desert`Rose - просто ги вадиш така:), но бих ти препоръчала в началото да са само прави ( не  обърнатите карти)- картите показват наболяла  ситуация  за решение- ти искаш ясно такова, но не смятам ,че половинката ще ти го даде "ясно";
Не те разбирам....извини ме,но ме обърква поста ти....
baby777,доста точно си разгадала картите,браво!Впечатлена съм от уменията ти!Благодаря ти много,за много неща си права,наистина.Само не разбрах той обича ли ме и сигурен ли е в своите чувства към мен....особено там,за променливите настроения,какво значи това....?

# 55
Малко се поотделечих от тарото някак  не ми е много интересно в момента , защото картите на Ленорманд ме занимават предимно , и затова и не се включвам .
Здравейте,дами!
Купих си Колодата на Уейт и ве4е няколко пъти нареждам.Взех си и книгата ''Картинен ключ към таро''.
Ей сега си хвърлих едни карти за мен и моя съпруг по ето този вариант

....1....
2......3...
4......5....
....6........
7......8....

1)Сегашната ситуация -   АСО МЕЧОВЕ

2) Вашите чувства-КРАЛ НА ПЕНТАКЛИТЕ

3) Чувствата на партньора -3-ка жезли
-
4) Вашите желания и нужди -Рицар на жезлите

5) Желанията и нуждите на партньора- Осмица Жезли

6) Скрити фактори-2-ка Пентакли

7) Съвет -  Слънцето

8 Евентуален резултат  -   дяволът

?[/b]
Според мен ,може да се каже така , че в настоящата ситуация има  някаква  рутина , бездвижност в отношенията мога да кажа дори това води до болезненост .Чувставта на жената са непостоянни , объркана е сякаш това е в отговор на чувствата на мъжа , чувства че отгношението към нея не е достатъчно.Партньора също е доста объркан , сякаш има чувства , но някак  по инерция го дава , не показва това което изпитва в действителност сякаш се страхува да го направи .Партньора като че ли има желание малко от раздвижване на ситуацията , малко проява на ревност  , малко енергия в отношенията дори нужда  от спорове. Май ти се съгласяваш със всичко ккавото мъжа ти каже. ами и двойка пентакли обърната е пак  липса на енергия всичко се върти около това .Слабост , вялост неинициативност.Съвет ами слънцето вложете по вече енергия /светлина и топлина / в отношенията .Резултат Дявоба обърнат-ще разберете в какво сте се ограничавали и ще продължити напред  по свободни.Чисто физически ще сте почувствате по добре , дори бих казала сексуално ще се подобрят нещата.Най важното е че ще се посгине преоценяване на ситуацията , а когато има такова мислене , вероятно се стига и до решение и изход  от  досегашното положение.
Аз  също предпочитам прави карти , но има моменти когато усещам че каритте е трябвало д а с етълкуват обърнати.Когато редя карти си казвам предварително сега ще гледам само с прави карти и така си решавам проблема.

# 56
  • Пловдив
Много ви благодаря,на всички!
Имате много точни попадения,Зима,особено на места ме побиха тръпки!Браво!
Благодаря ви страшно много за труда,който сте положили за да тълкувате моите карти!Незаменими сте,момичета!
В момента вкъщи сме в много кофти период,факт.Не става дума за недоверие или изневери,още по-малко за липса на обич.Не.Имам много голям проблем аз и съпруга ми ме подкрепя и се опитва да ме разбере и да ми е опора,но не винаги му се иска,това го виждам.Много искам да си гледам по още няколко начина,но ми е неудобно да ви питам пак.....
Добре де,как да се науча да тълкувам?В книгата всяка карта е обяснена с няколко думи,понякога дори несвързани една с друга и много ме объркват......ужас!Почвам да се отчайвам,че никога няма да се науча да ги тълкувам като вас.... Rolling Eyes

# 57
ще кажа от  мое име , още се уча то човек  цял живот  се учи, но когато се включваш в тълкувания ,когато четеш други такива , сякаш постепенно се получават нещата  с  практиката идва всичко , аз  си помагам и с  литература , имам доста книжки , но са на руски.

# 58
И аз това исках да кажа. Трябва да четеш много и различни тълкувания, в интернет е пълно с информация. Аз също имам доста книги в електронен вариант на английски и на руски. Ако искаш мога да ти пратя нещо.
Много е важно също сама да се опитваш да тълкуваш. Всичко идва с времето и опита. Всеки се е чувствал така в началото. Таро наистина е доста сложна материя, основана на митология, философия, нумерология и много древни символи.

# 59
какво ще кажета за следните карти на въпрос  ако жена потърси мъж , какво ще се случи от гледна точка на мъжа3пентакли-10жезли -2пентакли.

аз мисля , че вероятно мъжа няма да си замълчи , ще сподели с някой, вероятно ще се зарадва добри чувства ще го споходят, някакъв вид комуникация.Това обаче ще му донесе доста грижи , това е товар и тоговрност която не иска да поеме.Като някакъв резултат  няма точен отговор нещата просто преминават нанякъде но остават без конкретен израз ,тоест няма изарезено дйствие от страна на мъжа в отговор на въпроса.
другите три карти какво ще стане ако жената не потърси мъжа.

сила -7мечове -умереност
ако жената не потърси мъжа пак  от негова гледна точка. Според мен той няма да почувства това , че тя е по силната , че иска да го подчини на волята си.Тайно ще се надява да постигне устойчивост . Трудно ми е с долните карти . Някакви идеи?

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:32 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт