КАРТИ ТАРО - VII

• 49 050
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Привет отново и от мен!  Simple Smile
Аз продължавам да упорствам в стремежа си да се науча.
Тук изпращам две подредби и моето тълкуване. Не съм сигурна дали чета правилно или виждам само това, което ми се иска, затова моля ви споделете и вашето мнение.
1. какво ще предприеме спрямо нея
 - Слънце
 - Асо мечове
 - Кралица мечове
Това го тълкувам, като проглеждане и вземане на много важно решение в резултат на което тя ще остане сама.   Rolling Eyes
2. какво ще предприеме спрямо мен
 - 8 чаши
 - 10 чаши
 - колесница
Това пък ми се вижда, отново като решение да загърби някакви съблазни и да се обърне към семейството , превъзмогвайки трудностите.

Май много съм се  размечтала в последно време.  Embarassed

# 136
Девойки   bouquet хареса ми подредбата на Зимма, направих една подобна  Grinning 
Жената пита за мъжа - съзнателни мисли - двойка жезли, съзнателни чувства - паж на жезлите, реални действия до два месеца - тройка чаши, реални действия до четири месеца - четворка чаши
какво мисля аз  по картите на Ашли .Мъжа , има осъзнати мисли по повод отношениеот към жената.намирасе в етап на мислене има ли смисъл от по нанатъчни действия или не , разглежд а плюсовете и минусите .Събри мнеиния от приятели колеги , за да оцени положението .Като че ли му се иска д анаправи нещо но не е уверен в себе си. Чувствата му Ашли това не е паж жезли а рицар жезли и в този смисъл има при него импулс , внезапно се е появил или ще се прояви в сферата на чувствата.Това е карта на пътуване и движение така че ги има тези чувства.До два месеца реални дайствия -някакво събиране , веселие , ще се видят тези двамата и мъжа е много вероаятно д азалитне емоционално по жената.До четери чесеца това е карта на обидата и умората , сякаш ще се отдръпне  от първоначалните първични влечения към жената.

# 137
приятелки днес ви каня тук на едно детско парти,моят син Александър  навършва 7 години.

заповядай те.
+
 МЕГИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ , И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 138
добро утро дами. Laughing

# 139
 MEGGI 76,  благодаря за почерпката и  пожелавам  да ти е жив и здрав и много да те радва и да не е много послушен Mr. Green
уха, колко се е изписало:))

добро утро Daria55 :)

zimma по картите на Ашли -  и аз виждам подобни неща- просто за мен картите  не са много любовни нищо,че са натъпкани с жезли: всъщност чоекът мисли в переспектива за някакво заминаване, някаква промяна, която по- скоро го свързва с други планове;  има определно вълнение към дамата  (обче на мен рицаря жезли ми звучи обърнат)- а би било добре да са 4 чаши- не съм сигурна,че може да оцени какво се случва в момента ( по начина на присъствие на 4  чапи много често я вързвам със седем чаши-пропусканена шанс поради някакво емоционално съсътояние и невъзможност да видиш "поадените " такива)- мисля, че ще има раздвижване, а 5  жезли е била по същия въпрос пак така мисля......... след като хората пообщуват енергите се променят съшо и картите; в тази ситуация  са 2-3 жени поне в неговата глава и той дори и да го ползва не го е титуловал Thinkingкартите говорят за работата му ,, някакво презапасяване там независимо от промените

baby777-  интересни карти за чувства, защоото и момчето тук е много силно, егати ентусиазма и съвсем се е насочил към неща, които го интересуват-  според мен работа в моемнта му е в главата, не му е приятно да  прави емоционални раздели, но според него за, да е щастлив му трябва и жена (представен аот кралица чаши); той има нужда от партньор до себе си и едвали  ще я пусне тази жена или образа на жена ( дори и само от мислите си);
той има ли работа?

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 10:01 от Вятър

# 140
Вятър ако става въпрос за едни и същи хора то във тази подредба се вижд аясно че мъжа има отношение към жената.аз това го видях и в 5 жезли .Също мисля че има друга жена от тройка чаши , но по скоро на картинката са изобразени мъже по прияетлски . така че тези двамата вероятно ще се озоват заедно на някакво събиране.Само ако можеш уточни откъде ти дойде идята за работата му?

па картите на Сълза
Отговор- Обесения, Коментар- Глупака, Съвет- Асо Чаши

Като отговор дали има смисъл в продължението на тази връзка , по скоро не , но това съдя по неподвижността на обесеният , но обесеният също е и нова гледна точка , мъдрост интуиция, жертва.на пръв поглед означава че сме зациклили , но ако се вгледаме по натътк ще видим че зад неподвижността се крие осмислянето на ситуацията. Мисля че картта показва боледуване , последвано от  нов поглед върху нещата.Ситуацията е такава че се нуждае от саможртва , вероятно и от двете страни.Накак си не можеш д анемриш смъсл поради това че се чувстгваш като с вързани ръце , тоест необходимо е да се погледне от друг ъгъл защото всичко във света е относително и зависи от гледната точка.Коментара към картата Глупака потвърждава това има смисъл и той е в новото начало , спонтанността , и това д абъдем открити , и гъвкави в своите намерения.Глупака е олицетворение на енергия , оптимизъм,, дори на нпредвиденото, не планираното което може да обърне нещата.Съвета е ясен да се демонстрират чувства , дори нов прилив на такива, Това е щанса който не бива дасе изпуска .изобобилие

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 10:37 от zimma

# 141
няма проблем да уточнявам явно денс съм доста разговорлива Embarassed Flutter- май заради цялат аподредба.... той тръгва с планове ( 2 жезли) , които изискват доста енергия и са насочени по- скоро  към по- далечни цели  (  сега според мен е загърбил стари ангажименти и се е насочил към някакв апо- самостоятелна дейност зради 2 жезли може да се каже и чужбински насочена) започнал е собствени финансови операции, но явно и с други хора ( човекъ ми седи като съдружник хем е независим, хем работи с други хора-3 чаши), за р ди 3 чаши и рицаря смятам ,че не е наясно какво и кого иска ( картите са много огън и вода  няма земя, няма конкетност)  най- веоятно чувства нуждата да изразява емцоии, да бъде "запален"  и го "виждам " по тия кати да е флиртаджия- върти очи Mr. Green, но всъщност засега няма намерение да взима крайно решение откъм "чашова" страна- мота се и ще загуби ......а 4 чаши  ги обясних, но поради тях смятам ,че той се презапасява.. смятам,че на човек аи в работата и  в личните неща  му е вървяло и на интерес и на работа...обаче не мисля,,че ще има чак такъв късмет след няколко месеца

zimma и аз съм на твоето мнение,че  ще им араздвижване  ( аз затов казах пуберитетско по 5 жезли и  леката несериозност на нещата)

# 142
zimma защо  болест по картите на Сълза?
 и да я питам Сълза колко пъти е питала по този въпрос? картите изглеждат измъччени, препитани и стават малко "арогантни" някак се влошават- такъв ефект можеш да постигнеш и с натрапчива мисъл...картите показват доста болка

# 143
аз искам да добавя  коментар към картите на сълза  за асо чаши тя е жизнена,изпълнена с емоции,страст...очакваща силна и изпепеляваща връзка но в тази тя е неудолетворена а една жена когато се чувства така е нещастна...... Laughingи след всичко я очаква нещо хубаво

# 144
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet
Предполагам Зима има превид заболяване в отношенията, болни отношения, а не в буквалния смисъл физическа или психична болест.
Вятър, имаше един период преди месеци когато всеки ден съм си задавала този въпрос и карти съм редила макар и не толкова често. Тогава връзката беше пред разпадане, но оцеля. Сега пак явно е в криза (или кризата е в моята глава?)
Дариа, в тези карти виждаш ли добър финал на връзката ни? Имам предвид добър и за двамата ми, не само за мен Simple Smile

# 145
Благодаря ви за отговорите  Simple Smile Да, Вятър момчето има работа. Права си за това, че той има нужда от партньорка и любов, доколкото аз мисля. Но ми беше интересно дали тази Кралица чаши е определена жена или просто идеята за партньорка.
Меги, честит рожден ден на сина ти! Да ти е жив и здрав и да ти носи много, много радост!   bouquet

# 146
zimma защо  болест по картите на Сълза?
 и да я питам Сълза колко пъти е питала по този въпрос? картите изглеждат измъччени, препитани и стават малко "арогантни" някак се влошават- такъв ефект можеш да постигнеш и с натрапчива мисъл...картите показват доста болка

боледуване в смисъл на умора , болест в кавички , че нещата в момента с ав период на психично , умсвено боледуване ,происмисляне на нещата.

# 147
сега аз искам да попитам нещо става въпрос з асъстоянието на една приятелка и тенденции на разтие така ако мога да кажа.
Минало - настояще - бъдеще-
смъртта -мага - кулата.

# 148
 ще сложиш ли една пояснителна на кулата? за психика ли става дума?
за каквото и да е твоята приятелка е упражнила повече контрол ( малко е насилила нещата, агресивна е някак), отколкото има  нужда  и това може да и се отрази  не особено добре

baby777 - има някаква жена, но далеч не кралица чаши- според мен тя е желата жена ( на него му трябва светът това му е целта)

# 149
zimma, тези карти с цялата колода ли са редени, или само с големи Аркани?

Общи условия

Активация на акаунт