КАРТИ ТАРО - VII

• 49 087
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
пуууууууууууу че грамадни станаха.. ..ами почват работа след 11 сутрин и  сега чакам поне 10 да стане да звънна, че да намеря някой
 zimma-и другото е, че на един мъж се надявам ( до го е прибрал по погрешка) но той ще може да провери след около час...
мен ме притеснявам 7 меча Thinking
цитат  точно това имах впредвид прибран от мъж  7 мечове нали знаеш какво е разчиташ на помощ на друг нищо обезпокоително също мисля , че в случая тя отразява твоите настроения , желание да го намериш , притеснение  и надежда всичко това премесено с раздразнение .

# 181
ами аз мися,че го е намерил мъж а там в ресъоранта е имало сервитиори? и мъже и жени.А управитела е мъж ти трябва да говориш с него но този които го е намерил се колебае дали да го върне?

# 182
ами аз мися,че го е намерил мъж а там в ресъоранта е имало сервитиори? и мъже и жени.А управитела е мъж ти трябва да говориш с него но този които го е намерил се колебае дали да го върне?
Дария да си призная и на мен ми беше минало това през главата, че може дане иск ад аго върне тази 7 мечове, защото едно от тълкуванията е свързано с тайни , но някак съм склонна даго приема по другия начинможе и да греша

# 183
 много сте мили МОмичета  bouquet мерси на всички - като имам новина по темата  ще кажа ( сега щ еги прозвъня пак)

# 184
Неприятна е случката с телефона. Жалко. И аз ще стискам палци да се намери, но ми се струва, че има умисъл. Е, аз не съм веща и може би греша. Дано да греша. За всеки случай изтеглих една карта и падна Обесеният.

# 185
мда, май се очертава като задигнат ( с или без мое съдействие) ,защото никъде не го намирам прозвънях всички даже и в такситата пуснах (само там остана да е, но е малко вероятно да се върне от там Sad)

хм, 7 меча по- ми се струва, като "опипан", но  обесеният- като загубен и като загубена работа да го търся Simple Smile
обиновено паж пентакли показва нещо, което се случва за 1 път ( тук е рицар хмхм) факт досега лично на мен ен са ми крали и не съм губила телефон, крал мечове показва якото ми раздразнением но  може д апокаже и приключване на "въпроса" - може да е в таксито,защото  шофьорът ми се видя агресивничък, акто крал мечове.... и да си призная, като видях  7 меча си помилих,че е намерен или откраднат, но  този, който го  е намерил няма намерени да го върне- хич не ми се иска да съм права
тук крал мечове и  7  мечове се връзват, но с чудех каквоа прави там рицаря ( имам теория како стана ясно, но все пак е трудна карта)

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 12:18 от Вятър

# 186
Ох, Вятър, така ми се иска да помогна по някакъв начин. В картите не виждам надежда. За мен 7М е много лоша карта, непрекъснато ми излиза когато има манипулация отсреща или когато човека в който е силата смята да използва слабостта на отсрещния. Че е мъж е ясно. На мен интуицията ми говори, че по- скоро е загубен и намерен, отколкото откраднат.

# 187
имаше някъде подредба за намеране защо не прабваме с нея
 Вятър не е тук темата но ще го напиша тук. Направих ти подреждане за намиране по 12 дома с картите на ленорманд. падна се че се намера в телти дом ето ти оригиналниа тескт
Третий дом. В ведении этого дома находятся соседи, братья и сестры, родственники (тети и дяди), место учебы. Попробуйте поискать потерянное в местах, где хранятся книги, бумаги, письма, письменные принадлежности, может быть даже в почтовом ящике или в Вашем автомобиле. Направление — северо-северо-восток.
 останалите карти които бяха там са детелина -слънце - и в случая твя телефон ,обзоначен със конника , ностиел на съобщенията. Все ми се върти в главата от сутринта още да не си прави някой лоша шега с теб?
 и още

Попробуйте поискать потерянное на или в столе, в местах, где находятся средства коммуникации и информации (телефон, пейджер, факс, компьютер, радио, телевизор), хранятся книги, журналы/газеты, бумаги, письма, письменные принадлежности, может быть даже в почтовом ящике или в автомобиле. Возможные помещения: библиотека, кабинет, где кто-то занимается письменной работой (ручной, на машинке, за компьютером) или учебой, гараж, у соседей, у братьев/сестер. Вещь не на виду (среди чего-то, под чем-то), найти трудно, но можно, если рядом с картой потери окажутся хорошие карты. Направление - северо-северо-восток
 ето и едно подреждане много интересно
1 2 3
4 5 6

1. Чем вы занимались, прежде чем потерять это?
2. Чем вы занимались после того, как потеряли это?
3. Как/ почему вы потеряли это?
4. Где вы потеряли это?
5. Где это теперь?
6. Что можно сделать, чтобы вернуть это?

или този
Значения соответствующих карт:
1 - то, что было потеряно или украдено;
2 - место, где это находилось;
3,4 - кто это сделал;
5 - в чьих руках это теперь находится;
6,7 - возможности возвращения утраченных вещей;
8 - конечный результат дела

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:23 от zimma

# 188
1)   да кажа,че съм много трогната от вниманието и думите на всички!! Hug

2)zimma , ще с поразтъся пак (там където може да е не че го намерих наистина има  хартии), аз мисля да не е паднал в таксито ( това брои ли се за кола или трябва да  е моята)?

# 189
нали зназете как без да исакш задигаш запалката при поискване на огънче.
 мисля че несъзнателно е ''задигнат'' от човек от компанията .  или сама не си обърнала внимание къде си го пъхнала в някой страничен джоб или жабката на колата...

# 190
Вятър позволих си да хвърля карти дали ще си намериш телефона - Отговор- 8 жезли , Коментар - 7 мечове ,Съвет - 3 пентакли

Споко ... ще го намериш и то много скоро.8 жезли е бллагоприятна карта в твоя случаи.7 мечове отново се повтаря .Явно става въпрос за нещо нарочно направено.Съвет 3 пентакли ... тук зациклих.

# 191
1)  да кажа,че съм много трогната от вниманието и думите на всички!! Hug

2)zimma , ще с поразтъся пак (там където може да е не че го намерих наистина има  хартии), аз мисля да не е паднал в таксито ( това брои ли се за кола или трябва да  е моята)?
ами брои се з акола пише да с епотърси в автомобил не е кезано на кой трябва да е колата .ама виж колко са интересни тези подредби , айде да наредим някоя искаш ли д аси теглиш карти или някой от нас д аго направи

тройка пентакли не е ли сред приятели познати , хора, или пък там където последно си правила нещо, /работа труд/

# 192
да, вярно е, че интересно стана - аз нямам под ръка карти, ако ти е удобно да теглиш

3 пентакли... друг факт бях с близки хора и си прекарахме хубаво ( индиийски ресторнт беше Flutter)
обадила съм се на такситата (имат ми  координатите) и с тия 8 жезли  може и бързо да стане (но досег атази карта бърза при мен не е била)

# 193
3 - ка пентакли обикновенно е свързана с комуникацията между хора .Свърза ли се с които трябва ?Попита ли персонала ?

# 194
мхм, 3 пъти вече им звънях- те много възпитани се оказаха;
днес да 5 пари работа не съм свършила ( но няма и как да ме намерят без тел Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт