КАРТИ ТАРО - VII

• 48 705
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Лизи, да кажеш после как е минало .пожелавам куража на  дама мечове
от известно време, когато отворя сайт за таро и дневна карта хвърчат: любовниците, съдът, кулата,  и с еоказа,че има защо...... сег амис е налаг да  направя нещо, а аз все отлагам и въпросът ми е ( тарото е на уейт)

как да постъпя: 2 мечове, светът, звездата

и ако информирам човека резултатът ще е : 4 чаши, 4 пентакли, 8 пентакли
ако не го информирам резултата ще е : 7 жезли, асо чаши, колесницата

изивнявам се за многото питане, но ми се падата истерични карти, а  не съм пипала карти  20 дена

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 09:58 от Вятър

# 346
Вятър и ти се колебаеш как  д апостъпиш видно е , но пък се водиш от желаинето и вярата че ще постъпиш правилно.Според  е мен  е по добре да не го информираш.
в първия вариант ако кажеш човека ще се изпълни със смесени чувства на обида, умора  , страх да не се изгуби  постигнатото положение до момента. Но резултат не е лош  ,сякаш изводите са продължаване да се влага усилия , защото смисъл има. Сякаш  ще влазе в истинския правилния път.
Ако не го информираш , ще продължава борбата на този човек , подсъзнателно знае че трябва да го прави.Усеща , че това е правилният  и верният начин.Итусиазиран е .И напредъка ще бъде постигнат  и осезаем. но втория начен  е по лесен , вътрешното чувство д апродължава д аотстоява и да се бори , ще го изведат до добър край , защо е необходимо да преминава през знанието  /информацията/ ,което ще го умори в известне смисъл и ще го накара да се почувства несигурен?
Още първите карти ти казват изчакай , не е дошъл момента ,отложи /така и както си го правила досега /.нещата ще се подредят и сами .

# 347
  • плевен
Здравейте,мога ли да попитам:ще продължат ли срещите между мъж и жена?

4
                                       2--1--3

1.Питащия-Паж на жезлите
2.Партньор-Страшния съд
3.Отношения в момента-Асо Пентакли
4.Съдбата на връзката в близко бъдеще-8-ца жезли

Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 348
Вятър, моята първа асоцияция беше, че единият меч сочи Света, другия Звездата. Т.е. сякаш избора е м/у тези два аркана като краен резултат. От останалите подредби съм съгласна със Зима, че е по- добре да не го информираш, картите като резултат са по- добрите. Като че ли този човек се е вкопчил в някаква своя идея, пази някаква мисъл или принцип (които в неговия случай са в някаква степен пагубни) и не желае да погледне настрани. Ако се опиташ да му "отвориш очите" ще се вкопчи още по- здраво, ще се обиди и няма да прозре истината. Не защото ти няма да му я кажеш и ще го направиш за добро, а защото той ще откаже да я осъзнае. Струва ми се, че робува на някаква фикс идея или вижда бялото бяло, въпреки, че целия свят му казва, че е черно. Само времето ще го излекува.

cveteto_2009, мисля, че ясен отговор няма на въпроса. На пръв поглед се засилих да напиша "да", но на втори прочит мисля, че жената бяга с 120 км в час, а мъжа с 10. Ще трябва да изравнят скоростите, жената ще трябва да го остави той да я догони в плановете и идеите й. Защо всички жени сме такива, искаме всичко и го искаме Сега  Laughing

# 349
  • плевен
cveteto_2009, мисля, че ясен отговор няма на въпроса. На пръв поглед се засилих да напиша "да", но на втори прочит мисля, че жената бяга с 120 км в час, а мъжа с 10. Ще трябва да изравнят скоростите, жената ще трябва да го остави той да я догони в плановете и идеите й. Защо всички жени сме такива, искаме всичко и го искаме Сега  Laughing

Напълно си права,тя иска всичко тук и сега.Но ако изчака кротко за мен мисля че има шанс да са заедно,едни хармонични отношения така ли е newsm78

# 350
Здравейте, момичета!

Отново се нуждая от помоща ви.

На въпроса: "Ще взема ли успешно изпита?" изтеглих следните карти:
1. ІІІ  мечове
2. VІІ мечове
3. V жезли

Вие, как ги тълкувате? Аз мисля, че отговора е 50/50...

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 21:06 от Ягодов сладкиш

# 351
Здравейте момичета!Как сте?Бихте ли ни помогнали,сестрами от скоро има Карти Таро на Търсещия и ми гледа,но бих искала да чуя вашето по компетентно мнение т.к тя е съвсем новак,а при мен нещата не вървят много добре особенно с бившия,този човек ме плаши направо...Въпросът ми беше кога ще изляза от тази ситуация,и скоро ли ще срещна мъжа на живота си?Като цяло за самото положение в момента и какъв ще бъде изходът?Гледа ми в две подредби:
1.       10                         1.Син на чашите      5.Четворка чаши     9.Слънцето                      2.                           Десетка мечове                                 Петица чаши    
        9  8  11                    2.Четворка жезли    6.Десетка чаши      10.Десетка жезли                 Осмица чаши       Асо мечове          Деветка жезли   Шестица камъни
            7                          3.Глупакът                7.Двойка чаши        11.Деветка камани                                        Баща на мечовете                             Дъщеря на ча-
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6            4.Деветка чаши       8.Шестица мечове                                                                                                                                     шите  
                                                                                                                                                                                                                                             Майка на    
                                                                                                                                                                                                                                             мечовете  
Като изтеглих една карта за финал като отговор на моя въпрос ми се падна Асо камани.Това всъщност са подредби на келтския кръст.Според сестра ми ще претърпя промени в работата,ще имам някакви неприятности,но в личен план не беше много конкретна.Помогнете ни,моля ви  bouquet Надявам се да съм написала разбираемо подредбата.Благодаря Ви предварително Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:35 от RoZZi80

# 352
Ягодов сладкиш ... умната много ,гледай да си изпипаш всичко преди изпита ,да не забравиш нещо ,документи ,химикали,листи или там каквото ти е нужно,всичко което ти е необходимо .5 жезли ти подсказва за това.Мисля,че разчиташ на някой друг за изпита ,някой които да ти помогне!

7 меча говори ,че може да препишеш от някъде ,да ти подскажат или ако имаш пищовче Wink от там да препишеш,но с тройка мечове мисля,че просто няма да го вземеш изпита .Съжалявам ! Дано не съм права

# 353
Здравейте момичета.На въпрос ще склони ли скоро пред молбите,се получи комбинация:справедливост,звезда,асо жезли-мисля че не е лоша комбинация

# 354
Ягодов сладкиш, борбата ще бъде сериозна. Колкото и да е трудно, картите те съветват да не се плашиш (ако подредбата е отговор, коментар, съвет), да влезеш в битката и да я спечелиш, макар и с минимален резултат.
RoZZi80, не разбрах нищо нито от въпросите, нито от подредбите, по начина по който си пуснала поста си. Щом и двете сте много начинаещи не се хвърляйте директно на Келтския кръст. Много повече отговори ще получите с една простичка подредба.
zlatna30, картите не са лоши, но ще трябва да се заредиш с търпение и да не очакваш бързи резултати. Явно на този етап нямаш конкуренция, проблема, който трябва да се реши е във вашите глави. Излизат ти доста големи Аркани, което на мен ми говори, че трансформацията се извърша или трябва да се извърши на духовно ниво.

# 355
Здравейте,мога ли да попитам:ще продължат ли срещите между мъж и жена?
                                           4
                                       2--1--3

1.Питащия-Паж на жезлите
2.Партньор-Страшния съд
3.Отношения в момента-Асо Пентакли
4.Съдбата на връзката в близко бъдеще-8-ца жезли

Благодаря на отзовалите се
   bouquet
Питащия много иска тези срещи , има нуждаот общуване с този човек.артньора в момента като че ли и възкръснал з анов живот , чувства се добре в тази връзка .Обнадежден  изпълнен с енергия за движение, действие.Усуща че това е правлиното и справедливото и съдбовното.В момента отношенията са на най виското си ниво.Бликащи от задоволство ,Щастие-много енергия и сила.Ще продължи тази връзка с устрем .

# 356
zimma-  така е доста с еколебая за мен нещата трябва да са чисти, но май янма да е добре- надявам се да се подредят сами -- ще почакам поне засега Tired
Sulza -  много ми хареса как си ги видяла "визулано" някак така е  не ми се иска да  докарам света, а по- скоро звездата.... обаче в моята глава изглежда като избор.... истината е ,че аз като чели иска нещо от този човек  и го накарх да се включи, а сега аз не мога да участвам поне не сега ( иначе искам и ме е страх той да не с еоткаже и с тия 4 пенаткли и чаши и светове.... то застоя си го има )
не ща застой:( ама на Rolling Eyes

# 357
Благодаря ти Sulza, Simple Smile

# 358
Вятър, 2М май е с по- сложно послание отколкото изглежда на пръв поглед. Колебанието не е м/у това да го информираш ли или да не го информираш човека, а изобщо как да разплетеш конците. Ти си мъдър човек, послушай сърцето си, то не греши  Wink

# 359
Вятър, 2М май е с по- сложно послание отколкото изглежда на пръв поглед. Колебанието не е м/у това да го информираш ли или да не го информираш човека, а изобщо как да разплетеш конците. Ти си мъдър човек, послушай сърцето си, то не греши  Wink
Sulza, много добреказано. И моето мнение за 2М е същото.
Вятър ,За мен това е картата на безпристрастното решение, когато човек трябва да избере със сърцето си, да се довери на интуицията си...Не знам само дали изборът е в това ,в кого да се забие единият меч или на кого да се помогне чрез него. newsm78
Присъствието на светът и звездата сякаш омекотяват присъствието на мечовете. Според мен те се явяват като успокоение, че решението ще следва собствения си ход ...
Мисля, че в такъв момент е добре да направиш подредба "Изборът"
http://johnyg.org/forum/index.php?topic=16.0

Общи условия

Активация на акаунт