КАРТИ ТАРО - VII

• 48 703
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
На въпрос какъв е шансът да се осъществи желанието ми до един месец?
1.8 пентакли
2.Висшата жрица
3.3 чаши
Начало на нещо за което трябва да се потрудя и ще има удовлетвотение.Доверявайки се на интуицията си и следвайки мечтите си колкото и нереални да са те ще има радост макар и кратка,но все пак ще има ''пирова победа'',дано не прекаля с насладите Simple Smile
С тези бавни карти обаче, едва ли ще стане до един месец
значи Златна ти знаеш че трябва да се потрудиш за да получиш това което искаш но жрицата казва че е необходим анализ  и проверка за постигане на 3 чаши.Тоест шанс  има .Въпроса е да се оцени ситуацията и да се поработи по нея.

# 706
zimma ,   мерси  за тълкуването  bouquet мисля, че с flam  сме на това мнение поради колелото, което излиза в колонката, която не е в моето решение и поради смъртта, която показва неизбежна пормяна на ситуацията.
какво показва моята колонка: 6 чаши- реално  меннието ми се основава на минали събития и поради предишни уговорки  смятах да се дърпам; 7 чаши показва моите фантазии по въпроса ( повечето зловредни), които ме държат в напрежение на някаквъ илюзорен конфликт, който в моемнта няма отношения към бъдещето- светът е обозначил моята позиция, но й поставя край- прави я завършена и дотам;

другата колонка_ крал мечове е натиск за бързо решение ( което междувпрочен започва от днес с или без моето съгласие); колелото показва липсата ми на избор; 2 пентакли ме съветва да съм по -гъвкава;

смъртта обаче още не знам какво показва ( освен моите страхове) newsm78

резултатът- съгласих се след политически сметки, но не без бой и сега чакам реакция;

# 707
момичета имам един въпрос защо докато съм бременна не мога да гледам на таро

# 708
попитах картите след време може ли отново да се възстанови приятелство.
2 чаши-провесеният-звездата.
аз не гледам с обърнати но сега така ми излезе провесеният незнам как  да го очета .Но както и да е картите са много бавни.За да се постигне моето желание 2 чаши, трбява доста търпание , но звездта накрая казва че надежда винаги има.

Вятър защо не попиташ конкретно какъв ще е резултата , да видим какво ще излезе и да тълкуваме , тъкмо ще се учим!
 така сега пък изтеглих три карти на въпрос за работа в чужбина на позната , пробрвах и с ленорман , но ми се искаше да видя и отговора на тарото.
първо се паднаха провесен-звезда -6 чаши , реших че не съм ги разбръкала добре от предишното гледане и втори опит с извинение към картите -10 жезли-имепратор-3 пентакли.
в първия вариант положението на чакане и зависимост е ясна, звездата също ми говори за осъществяване, обаче тази 6 чаши нещо , понеже няма връзка сминало преживяване я свързвам с удоволствие и постигане.
втория случай притеснение , грижи /ще стане ли няма ли да стане/,всъщност отстъпват място на императора за мен е категоричен като резултат че ще има такъв и то ако се действа , ще се постигне.нещата трябва да станат и ще станат. потвърждението е  3 пенткали./Работа/

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:20 от zimma

# 709
На въпрос какъв е шансът да се осъществи желанието ми до един месец?
1.8 пентакли
2.Висшата жрица
3.3 чаши
Начало на нещо за което трябва да се потрудя и ще има удовлетвотение.Доверявайки се на интуицията си и следвайки мечтите си колкото и [color=navy]нереални[/color] да са те ще има радост макар и кратка,но все пак ще има ''пирова победа'',дано не прекаля с насладите Simple Smile
С тези бавни карти обаче, едва ли ще стане до един месец
Zlatna, искам ,само да припонмя,какво казва Flam-e  по отношение на 8 пентакли- понякога означава и многократно повторение на грешките. За Вишата жрица си права-довери се на интуицията си и щом тя ти казва ,че мечтите са ти нереални ,може би е така.Занам колко боли  когато човек се разделя с мечтите си....Но като че ли випиущото ти желание да се сбъдне -3 чаши , замъглява гласа на жрицата.
П.П. Изчисти си кутията защото е пълна и дано не съм те разочаровала.

# 710
попитах картите след време може ли отново да се възстанови приятелство.
2 чаши-провесеният-звездата.
аз не гледам с обърнати но сега така ми излезе провесеният незнам как  да го очета .Но както и да е картите са много бавни.За да се постигне моето желание 2 чаши, трбява доста търпание , но звездта накрая казва че надежда винаги има.

Вятър защо не попиташ конкретно какъв ще е резултата , да видим какво ще излезе и да тълкуваме , тъкмо ще се учим!
 така сега пък изтеглих три карти на въпрос за работа в чужбина на позната , пробрвах и с ленорман , но ми се искаше да видя и отговора на тарото.
първо се паднаха провесен-звезда -6 чаши , реших че не съм ги разбръкала добре от предишното гледане и втори опит с извинение към картите -10 жезли-имепратор-3 пентакли.
в първия вариант положението на чакане и зависимост е ясна, звездата също ми говори за осъществяване, обаче тази 6 чаши нещо , понеже няма връзка сминало преживяване я свързвам с удоволствие и постигане.
втория случай притеснение , грижи /ще стане ли няма ли да стане/,всъщност отстъпват място на императора за мен е категоричен като резултат че ще има такъв и то ако се действа , ще се постигне.нещата трябва да станат и ще станат. потвърждението е  3 пенткали./Работа/
Zimma, по първата подредба- 2 чаши си е любовна карта. Аз приемам ,че има някакво добро ,позитивно намерение, Обесеният е готовност да се жертва нещо в името на нещо  духовно,но тъй като казваш ,че е обърнат мисля ,че тази жерва се отлага за сега.Ако беше в права позиция бих казала ,че позитивните намерения на 2 пентакли си остават само намерения ,заради обесеният ,но тъй като е обърнат мисля ,че това прекъсване на немеренията няма да се осъществи. дава се възможност и щанс ,особенно подкрепен със звездата.
По вторите ти подредби: поемане на жертв в името на нещо друго -ясно ,че е жертва .Всеки тръгва да емигрира и вертва себе си с надеждата ,че ще бъде по добре,което не винаги е вярно.6 чаши - ами носталгия ,какво по точно от това има -всеки има носталгия по родината когато замине и е много тежко.Вторите карти са като съвет-10 жезли -Тежко ,непосилно бреме,Императорът- човекът хубаво да се подготви с информация за странта и работата, всичко което е изписано по въпроса с работата му и ако  подписва договор за работа или някакви документи да бъде много внимателен.

# 711
Шопката благодаря , ти коментираш вторите карти като нещо което със сигурност ще се случи за работа в чужбина имам предвид , защото нещата сега са на момент изчакване при приятелкта ми. За първите явно има шанс и според теб .

# 712
Да , за първата приемам ,че има намерение и шанс да стане.липсва ми магът или колесницата за да да бъда сигурна, а за втората ми е ясно ,че е намерение ,и картите предупреждават,предсказват и съветват.

# 713
Zimma ,Shopkata -благодаря ви

# 714
Момичета, здравейте! Не съм писала отдавна, но ви чета редовно Simple Smile
Днес попитах картите си за нещо и вече доста време си блъскам главата да открия точния смисъл:
Въпросът (знам, че е малко тъпо зададен) е: Ще сгреша ли ако изляза с един човек?
Подредбата е отговор, коментар, съвет, резултат - Картите са Силата, 5 мечове, Паж мечове и 10 жезли.
Една от идеите, които ми хрумнаха - достатъчно силна съм и решението е изцяло в моите ръце, колкото и безизходна да изглежда ситуацията (понеже вече приех среща, но май само от учтивост - мисля, че човекът очаква неща от мен, които не мога и не искам да дам). Паж мечове май ме съветва да запазя в тайна, ако се осъществи среща, а за 10 жезли... не знам

# 715
Baby777,според мен ти вече си си отговорила,Силата за мен е отлагано от известно време решение,което си го взела спонтанно (качествата на пажа),с различна мотивация от неговата ( на човека за когото питаш), с известно лукавство и нечестност. Резултата е ,че осъзнаваш ,че бремето е непосилно за тебе  и се криеш зад някакви измислени причини.Пажа те съветва да просмислиш решението си и да бъдеш откровенна,

# 716
Цитат
Подредбата е отговор, коментар, съвет, резултат - Картите са Силата, 5 мечове, Паж мечове и 10 жезли.
ами нещата клонят  към това , че е по добре да не излизаш , но и ти го знаеш.силата отговаря на въпроса , че ако положиш усилия ще постигнеш ,тоест от теб зависи ти отговарят картите.Отношенията ви са като на възпитател на малки деца.Кой кого възпитава по добре знаеш ти.Коментара в лицето на 5 мечове е че няма да се почувстваш  добре.Стресова ситуация ,противоречива. интересно е че съвета аз го разбирам като действие , независимо дали ще последва конфликт или спор просто е необходимо изясняване на ситуацията .Обаче след като резултата е проблеми и тежести , то в такъв случай съвета променя указваното и според мен нещата биха оказвали обратното действие , тоест да не се влиза в конфронтация и активност , за да се избегне притеснението на 10 жезли.

# 717
Благодаря ви, zimma и shopkata! Аз всъщност много бегло познавам това момче и нямам никакви отношения с него. На мен всъщност ми е все тая дали ще изляза или не, просто не искам той да мисли, че може да има нещо повече от пиене на кафе. А поканата така ми беше отправена, че щях да изляза като най-голямата идиотка, ако бях отказала. 5 мечове показват моите противиречиви чувства, имам желание да откажа, но би било тъпо като отношение спрямо него.
zimma ти имаш право за повечето неща, много са интересни и точни отговорите ти, между другото.
shopkata също е права за някои неща, но използва твърде тежки думи, за една по-скоро битова ситуация. Няма лукавство, нито нечестност. Решението наистина е взето спонтанно, но не е отлагано. А този паж аз го тълкувам по-скоро като прикриване на истината, отколкото като искреност. Би било различно, ако беше паж жезли.
Поздрави и хубав ден!

# 718
  • Пловдив / София
Момичета, моля ви за малко съдействие.
Изтеглих си карти по формулата "Изборът"(не знам до колко сте запознати с това нареждане. Аз намерих в нета информация за него и реших, че е най-подходящо в моя случай). Въпросът ми е следният:да инициарам ли среща с един човек, с когото прекъснах отношения преди 7 месеца? Т.е. по-добре ли ще се почувствам след това или ще натрупам огорчение? Задодох само първия въпрос при тегленето, вторият ми е уточняващ към вас, тъй като не познавате ситуацията. Ето какви са картите.

Позиция 7:Умереност

Позиция 4: Сила                                                              Позиция 3: Петица чаши

Позиция 1: Дяволът
                                                                                          Позиция 5: Асо мечове
Позиция 2: Страшният Съд
Позиция 6: Четворка чаши

Правя уточнение: колоната отляво (четни позиции) е как ще се развият нещата, ако НЕ направя това, за което питам. А колоната от дясно (нечетни позиции), ако ГО направя.
Позиция 7 е същността и характерът на проблема.

Според мен най-общо казано е по-добре да не искам срещата, но би ми се искало по-подробно тълкуване за отделните карти.

П.П. Извинявам се, че не съм сложила картинки.

# 719
fam, в тази подредба, която си направила, ако излезе Страшния съд посланието му е фиксирано още в указанията към самата подредба. Съда "показва, къде питащия ще намери своето щастие". Цитирам ти го дословно. В твоя случай картата излиза в лявата колона. Т.е. ако не направиш това, което питаш. С такава предварително уточнена сила специално за тази подредба са: Влюбените, Колелото на Съдбата, Света, Звездата, всяка със собствено значение в зависимост от това, къде се пада. По принцип излезе ли някоя от тези карти аз спирам да тълкувам останалите, защото нещата са ясни и в твоята подредба вече написах отговора си. С две думи не трябва да се срещаш по тези карти. В другия случай (ако се срещнеш) те очаква болка. Предполагам, че ще се срещнеш с едно огромно Его и ще ти стане ясно, че човека категорично е приключил, или ти ще я приключиш категорично, но можеш да си спестиш това силно психическо натоварване. Ако не поискаш срещата, ще остане обидата, но ще имаш и силата да продължиш. Просто от двата пътя картите са категорични, че лявата колона е истината. От двете зла по- малкото Simple Smile
baby777, по въпроса ти не става ясно, че питаш за една "една по-скоро битова ситуация". Още повече картите, които си изтеглила са тежки и в първия момент когато ги видях естествено, че и моето тълкуване тръгна в посоката, в която Шопката е тръгнала. 5 меча означава всичко друго, но не и колебание. За мен тази карта е една от най- тежките в Таро. Видя ли я, значи някой грубо ще манипулира използвайки слабо място на другия, че ще го размаже, ще го обезличи, че мачка и няма да се колебае да го направи и другия няма да може да  каже и направи нищо. Може да стане и по по- деликатен начин, но ще постигне пак същия ефект. Паж мечове на мен ми говори, че има неща, които не знаеш или ти криеш от другия. Факти, които са скрити и за които дори не се предполага, а са важни. И 10 Ж е едно огромно бреме, което трудно се носи на плещите, а също и инат. Така че Шопката се е изказала "меко" за картите, такива каквито ти ни ги представяш. Ние не знаем какво точно стои зад въпроса ти, просто тълкуваме картите. Изтегли "хубави" карти и ще ти дадем красиви тълкувания.

Общи условия

Активация на акаунт