Ти какво сготви? Снимай, покажи! 51-ва тема

• 105 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Благоевград
Здравейте момичета!
Аз от много време ви следя, страшни вкусотии приготвяте.
И за да съм само в ролята на воайор, ще ви пусна една от моите погачи:

и охлювчета със сирене (от бутер тесто):

# 676
Вчера имахме празненство(не хелоуинско)  в къщи ето част от нещата - картофеното руло на Пепчо,на Марианка пълнените рулца от раци,две плата едното с кашкавал,сиренца  и колбаси другото "асорти,"салата със скариди ,руска салата ,снежанка , шопска салата , пилешки филета и свински ребърца на скара и торта. Simple Smile

# 677
Аз пък съм на една вълна с ЛУЛУ и за първи път се правих на японка Laughing Интересно ми беше, забавно и никак не лошо. Естествено - с пушена сьомга, не и сурова. Аз поне не бих пробвала в Б-я със сурова риба Wink

и едно торте:

и разрез на тортето Simple Smile

# 678
  • София
Направо ме е срам да пльосна простите си манджички до вас момичета, но мечка страх, мен не страх ето ги:
Празничен кекс с орехи и ябълки          и парче от него

пикантни картофки, рецептата е от тук естествено

и пиле с лимон и гъби с гарнитура картофките

спорна седмица на всички ви   bouquet

# 679
Селма пак ни изкушава с интересен сладкиш  Crazy.
Нашата вечеря беше - пилешка пържола, зеленчуци на пара и картофена салата с праз, зелен лук и печена чушка:

# 680
  • DE
След такива ястия  тук, 4ак се срамувам от моите снимки.
Но пък беше вкусно и се изяде с удоволствие
Пилешки шницел с картофки и камбите на Селма

И за десерт набързо сладкиш в 4аша в МВ с многоооо шоколад

# 681
  Пети,Крисче,зашеметителни торти! Crazy Hug Разреза на първата мога само да си го представям,а разреза на втората ме кара да се заинтересувам яко от рецептата!Крисче,молим!!! Praynig Praynig Praynig

# 682
Ако може рецептета за картофеното руло и за пълнените рулца от раци Flutter

# 683
  • При елфите ...
Страхотни вкусотии сте показали, както винаги.
А това е от мен - Пиле с гъбки и царевичка в сметанов сос.

# 684
Селма, много е лека и приятна, а линка преди време от Лабрекс го бях копнала Wink по повод друга торта, но ти ще видиш, че там има не само тази, а повечето са много интересни и страхотно примамливо изглеждащи.

Кокосово-шоколадов мус

Малко си е връткава, ама ако единия ден си изпечеш блата, на другия си направиш кокосовия мус, да стегне и на третия ден сглобяваш заедно с правенето на шоколадовия мус се ядва работата. На един ден си е голяма врътня, пък и без това ти трябва да стегне бялото, за да може да го сложиш върху блата и тогава да изсипваш шоколадовото Wink

Ти видях маково руло си правила. ПРеди време ни бяха донесли едни колежки от командировка в Полша много интересно маково руло и отдавна се каня и аз да направя нещо такова, ама все не остава време. За сега с мака се "друсаме" яко, понеже бутнам сериозно количество като правя хляб hahaha

# 685
 Убийствен линк!!! ooooh! #Crazy  Grinning
  Благодаря ти,Хлебарке!  bouquet

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 21:10 от Селма

# 686
  • забравих си мисълта...
От мен за днес един разкошен Френски сладкиш с круши по рецепта на Natalyna
Venetta,моля те кажи как направи сиропа за поливане на сладкиша?По-точно кога добави яйцето?Защото ,аз без да искам изпържих яйце в сос от карамел Grinning

happy_mama и аз се позамислих преди да направя заливката, затова разтопих маслото, прибавих захарта и ги затоплих за известно време заедно, но щом започна цвета да потъмнява го махнах от котлона, не трябва да захарта да се карамелизира. Оставих сместа да се охлади след което прибавих яйцето и бърках с тел. Получената смес затоплих на слаб котлон. Не обърнах внимание колко минутки, но гледах цвета и като започна леко да се променя я махнах и залях с нея сладкиша, който предварително бях надупчила, както е по рецептата и отново го върнах за около 20 минути във фурната. Сладкиша е наистина много вкусен. Аз го занесох на дъщеря ми и там беше нейна приятелка. Почерпих я с едно парче, което тя изяде(излапа бих казала) на един дъх и каза, че е толкова вкусен, че не може да спре. Следващия път като го правя ще следя за времето и ще ти кажа.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 22:03 от Venetta

# 687
  • Бургас
Днес направих само салатка
и панна кота с кисело мляко

# 688
Селма,и на мен от този линк ми се събра погледа от страхотни торти newsm09.Особено торта Наполеон-красота!.
Крисче,бих казала,че твоето торте ми изглежда по-съблазнително от руската. Peace

От мен днес още:
купчинките на Лабрекс в мързелив вариант  Embarassed,Лабрекс-голяма вкусотия е  bouquet.

и парче

салатка с ролца от раци

и мъфини със стафиди,банан,орехи и канела-страхотно ароматни и пухкави станаха  Yum  Yum

# 689
  • Mонтана
  постна грах
свинско месо с доматен сос

Общи условия

Активация на акаунт