Любители на котки- тема 31

• 54 081
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Лелел хора, какво правите? Заринахте ни с бебешки снимки.... Толкова са сладки, че след всяко следващо коте казвам "това е най-хубавото"  Grinning Иде ми да ги намачкам всички... Представяте ли си всички да са на едно място, в една стая охххх човек да се чуди кое първо да хване  Grinning

# 196
Досега гледах и аз котаците на снимките и ми иде всичките да ги намачкам,ама го отнасят Лъко и Сателита защото само те са под ръка Grinning
Ето малко нови снимки на Сателита:
http://airin.snimka.bg/animals/satelitko.412479.15684575

Лъко не го снимам,зашото той и нищо не прави,все седи един такъв гордо-презрителен към всичко и всички  и наблюдава безучастно какво става около него.
П.п Сателита в конкурса няма да го слагам да участва.

# 197
  • Варна
П.п Сателита в конкурса няма да го слагам да участва.

Що така бе? Такъв сладуран беше като бебе с тези сателитни чинийки, че няма накъде повече Hug Обаче как се е променил - сега физиономията му е на голям котарак, съразмерна е, просто огромна разлика Simple Smile
Макси на първата снимка каква физиономия е направил Laughing
Всички са страхотни, наистина, много готини пухчета Heart Eyes

# 198
 smile3508 страхотни снимки иде ми да намачкам всички  Heart Eyes

# 199
Ама конкурът не е приключил, аз имам да показвам Анна, Павел и малко снимки на котенцата на Анна и Барс , Павел също е тяхно дете, но той участва, а котенцата ще са само за  да се похваля с тях  Party
Очаквайте продължение от мен - с още сиамски хубавци  и без това май само аз тук гледам такива, ще е малко за разнообразие... Whistling Само да им сведа снимките до няколко... ooooh!

# 200
  • София
Ама много са сладички бебешоците, Макс е като играчка, а Сода как се е сгушила в кучо  Grinning, и Барс е хубав, жалко че и вие, като и ние нямаме повечко снимки, да ви покажа резултата от нискокалоричната Роял  Joy, е даваме и по малко саламче, но и не яде чак толкова много, просто е натрупала сланинки и не виждам как ще ги свалим  Rolling Eyes
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.15686237
А ето и конкуренция на Сателитко  hahaha

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 11:26 от margita

# 201
Ох,този Сателитко направо ми идва да го трампя за Бекс.А Мери е като една космата топка,мога да и мачкам коремчето безкрайно,ако ми разреши естествено.Много,много сладки котета показвате.
П.С. Бекс и той беше с големи уши http://www.picvalley.net/u/2645/129329177819066270951256895509dR … 8vBZIkBiIRKZ6.JPG ама сега взе да става съразмерен.

# 202

Това сиамчета ли са според вас?
Много пухени ми изглеждат за такива.

# 203
Теди приличат на Бирманска котка..те са пухини,. дългокосмести ...тези котета много са тъмни, при сиамските бебета са светли и постепенно потъмняват...имала съм 2 сиамски бебета Rolling Eyes ама © Анка  да каже какви са, че тя по ги разбира Heart Eyes

# 204
Месечинке,как да ти кажа...според мен всеки,незвисимо човек,животно си има своя уникална хубост и чар която не може да се мери и съпоставя с ничия друга,незнам дали ме разбирате.Сигурно ви се вижда странно това мое виждане,но аз никога не съм крила ,че съм си чешит...затова нито децата ми ,нито животните някога са участвали или ще участват в конкурси и тн.
/А най-любимо ми е просто ,като се започне едно пускане на теми и обикаляне по форуми стил"Моля ви гласувайте за моето гардже"/Това не го разбирам и никога няма да го разбера!!
gerche ми да ги трампим,що не Grinning GrinningАко мислиш,че ще ти е ок да го търпиш със всичките му лудории и глупости дето твори постоянно щом е буден Mr. Green Mr. Green
Оправя с мене спалнята,краде чорапи и събаря прането от сушката,вади пръстта от де що види саксия/цветя вече аз нямам,то се е видяло че няма да стане с него  да живеят в мир и сговор/,спи ти на глвата и ти пристъпва с ноктите по косата и мърка,катери се по всички шкафове в кухнята /ако забравиш нещо неприбрано тежко ти/...стига ли толкоз?!?! Hug
Онзи ден гледам на дивана се въргаля едно пилешко бутче и около него ориз,от едната страна на бутчето Сара от другата Сателита и седят и взаимно се измерват с поглед един друг -никой не го дава на другия  Grinning GrinningНа бърза ръка им разтурих седянката.
Като гледах снимкитеМери ако ми падне какво мачкане я чакааааа,ще ме намрази направо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вчера забравих да кажа,че на Сателита му падна първото зъбче,чакам всеки момент и второто да падне,защото млечното и постоянното са едно до друго на едно и стърчат един до друг-кучешките зъбки тва.
Запазих го при чашите в секцията-скъп спомен Heart Eyes Heart Eyes Grinning
Мъжа ми вика,че за децата така не съм се радвала.

# 205
  • Варна
И аз имам запазени зъбки от Кетя Laughing Как няма, тя е като детенце Grinning Помня какво вълнение беше, на Кетишонче му растат нови зъбки Crazy
А за "конкурса" - по-скоро целта според мен е да се поразнежим с бебешки снимки, аз не бих гласувала, то как да се отсее най-хубавото коте, както казваш всяко си е прекрасно Heart Eyes

# 206
  • София
А за "конкурса" - по-скоро целта според мен е да се поразнежим с бебешки снимки, аз не бих гласувала, то как да се отсее най-хубавото коте, както казваш всяко си е прекрасно Heart Eyes

И аз така мисля  Peace. Толкова са сладки бебешоците! И всички са толкова хубави, че всички са победители в конкурса  Grinning! Лошото е, че като изключим обещаните снимки на Анка, май останалите се изчерпаха  Sad. Дано още някой се сети да покаже малки пухчета  Grinning.

Затова пък аз слагам снимка за "пенсионерския" конкурс  Mr. Green. Ето така заспиват дядовците по всяко време и на всяко място, независимо колко е удобна позата  Mr. Green:

Ние пък си нямаме запазени зъбчета - не съм намирала, но затова пък си имам цяла колекция от мустаци  Mr. Green. Събираме си ги в пликче и мъжът ми се майтапи, че скоро ще си направи четка за бръснене  hahaha.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 15:51 от tania67

# 207
  • In a surreal moment!
Привет и от нас !
Ние сме така след дъъългия, студен и обилно полят с попарка работен ден , а вие.... Joy

това е само началота на нашата серия"Пред камината", надявам се до пролетта компанията да е все така кротка !  Laughing

# 208
Ето ни и нас с бебешка снимка  Grinning Това са първите 5 мин. в къщи и все още сме мръсни и неполирани, но за сметка на това нахранени  Grinning

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 22:17 от kiara

# 209
Ето моите отраснали любимци-кацнали на парапета на балкона.

А Съни вчера не ме остави на мира да се заровя в старите албуми-шумолящата хартия го изпълни с ентусиазъм да играе. Чак гушна албума накрая и ме прогони  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт