110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 215
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Честит син на Ванхорн да им е здрав и много да радва мама и тати!  bouquetБързо и леко възстановяване!

# 541
Ееее, кажете де за 10ти, че нямам време да се ровя. Или ще ми отговорите с GFGI?  Laughing

Биз, аз ходих, къдет' ме пращаш,  Joy но файда нЕмАх.  Crazy
Така и не открих великото събитие, та чакам с нетърпение да бъда светната.  Mr. Green

# 542
Отговорът е в Клюкарника; никакви клюкарки не сте вие  Simple Smile (и в последните публикации на Бубка, де). Пак са се развихрили страсти за и против соц-моца.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442707.0

# 543
Мишолина, признавам - въобще не отварям Клюто.  Sunglasses Понякога една мила съфорумка пуска линкове с бисери, чета и затварям на момента.  Flutter Не'ам нерви за там просто.  Stop

# 544
Честит малък мъж на Ванхорн ( и на цялото и семейство! )!

Прекрасна новина, надявам се че всичко е минало спокойно, лесно и бързо  Hug

Или ще ми отговорите с GFGI?  Laughing

Влюбена съм в твоя Ърбан Речник  Grinning Седи ми отворен и току попогледна и се позахиля като ряпа! Да не казвам на колко човека го препратих! ТНКС, Бизи!

Урок научен - не асюмвай, ако нямаш факти първо питай  Sunglasses
За козметика, козметички и прочие съпътстващи благини съм от отбора на Мечо Пух (колкото повече - толкова повече) ... ако не съм си изтръскала предварително фонда "Мое да не съм човек, но съм жена!"

Хм, клюкарникът казвате... някой друг път ще ми е за първи път...

# 545
  • Boston, MA
... Хм, клюкарникът казвате... някой друг път ще ми е за първи път...

Хич не го и почвай. Вече ми и мина, то момичето много зле.

# 546
Да, няма смисъл темата за 10-ти. Аз я запо4нах, но отворих линковете за полина и ми стана ясно, 4е има проблеми или просто някой е промил мозъка й. На 25 не си спомня какво е било преди 10-ти, но какви ги пише не е истина Rolling Eyes

Хаха, ърбън ре4ника е веднъж,  добре, 4е ме подсетихте, бях забравила за него.
Агентке, про4ети за Робър Патинсън в него Joy

# 547
Честит син на Ванхорн!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 01:26 от цонка-офи-дочка

# 548
Ванхорн, честит ти Петьо!!! Да е здрав! Grinning

Бенсън, как да позная дали имаме твърда вода?

# 549
Ванхорн, Честитооооо  Heart Eyes
Чакаме снимки!

# 550
Блажка, а на какъв принцип ще се използва рийдъра с библиотеката? Стана ми много интересно! Аз съм голям фен на Киндъл ( и подобни), в къщи вече е ад от търкалящи се книги и всеки ден се носят нови с купища от библиотеката. Не ми е за друго, ами често книгите от библиотеката носят и друга, освен интелектуална стойност- не са особено чисти, разни хора ги пипат, колко пъти ми се е случвало да намирам книги с лепнещи петна от бог знае какво.  Confused Така че ако мога да се насладя на книга от библиотеката без допълнителни екстри вкл да се разкарвам до там, ще съм много щастлива.
Абонамент ли ще има или как?  newsm78

Тандури, доколкото знам, е на същия принцип, по който си сваляш аудиокниги на MP3-то или iPod-a чрез библиотеката. Библиотеката ти има например договор с фирма, която разпространява аудио или електронни книги, може и двете. За аудиокнигите (предполагам , че и за електронните ще е така), трябва първоначално, само първия път,  да си инсталираш малък софтуер, за да свалиш книгата на компютъра, оттам да я качиш на съответния носител. Това става, ако имаш читателска карта, защото в един момент ще трябва да си въведеш кода. По същия начин, по който се пишеш на опашка за другите книги, можеш да се пишеш и за електронната. Като ти дойде редът, ти дават някакъв период от време, в който можеш да си я свалиш. Няма допълнителни такси или абонаменти, трябва ти просто валидна читателска карта. Единственият проблем засега са рийдърите, защото Амазон, доколкото знам, отказват да се кооперират с библиотеки, а разпространителите, които работят с библиотеки, ползват Сони рийдър. Но някои библиотеки предлагат вече услугата, за нюйоркската например пишеше неотдавна. Ние засега имаме само аудиокниги за сваляне, за по-нататък ... ще видим.

# 551
vanhorne, честита ви радост! Най-прекрасни пожелания за малкия мъж и цялото ти семейство!  Heart Eyes

# 552
Добре дошъл, Петьо! Да растеш здрав и усмихнат! Бързо възстановяване на мама!

# 553
  • Чикаго / София
Ванхорн, честото синче! Да е здрав, щастлив и много обичан Петъо! Бързо възстановяване на теб!  bouquet

Браво на вас, че сте отворили темата за шампонани. Тъкмо искам да си купувам някакъв, че моя е на привършване. Сега ще чета и избирам. Тандури, твоя нали е за боядисана коса?

Зачетох се в една тема за маска за коса от Красива мама, та я ми кажете, тук има ли Виалитон или Тривитаминол /едно и също са, само името е различно/. Мас разбрах как е, а как е газ - нали се сещате от този който се ползва за въшки! Чудя се мога ли да  си набавя съставките от тук!

# 554
  • USA
Ирка, според ме си намери една хубава маска за коса (приятно миришеща). По добре ще ти се отрази. Проблемът в маската с мас газ и оцет е, че измиването и изтощава много повече косата ЛМ. Нямам особено добър опит точно с тази маска.

Да ви попитам нещо. Кристиан ходи от 2-3 месеца на градина. На български говори много и доста добре, английският сега го учи в детската градина. Оплакват ми се, че не слушал, обикалял си наоколо и разсейвал децата. Това е само в някои дни, в други слушал и бил по-внимателен. Чудя се от езика ли е това или от възрастта или просто на него не му се седи. Съветват ме да му говоря на английски за да свикнел, което няма да стане. Струва ми се нормално за дете на 2 години да не иска да седи в кръгче под команда. Искам да се консултирам с вас.

Общи условия

Активация на акаунт