110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 186
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Девойки моля ви дайте съвет-току що купих билети за утре за мюзикъл и идея си нямам как трябва да сме облечечни.В Бг всеки си ходи както иска и най-често хората ходят както в ежедневието.Има ли дрес код тук, вие как ходите-по-официално, по-ежедневно-рокля или нещо по-семпло?Мъж ми мисля риза и dress pants, ама за мен незнам... newsm78

# 661
Ирка, ти сигурна ли си , че лъчи е 31 пауна. Плами е 34 и без малко щях да се разправям със социалните служби, защо детето е недохранено   Shocked. Едва ли не, аз ям, а него го държа гладен, на луда ме направиха Twisted Evil. Оказа се че бил в 90% височина и 40 % килограми и някакъв коефициент е под нормата. Получих идеи от медицинсли лица да яде чипс, шоколад, майонеза Shocked
Вики, водолейте са супер, ама много чувствителни, на Пухкавеел да не му направиш забележка значи. По всяко време е готов да се гушка, да дава целувки, да бяга, да се бие, да готви. Тази вечер побърка баща си ходеше да го ближе  Laughing. но определено навън е яко бягане с него, след него
хиър, бързо възстановяване. При мен нямаше начин как да ходя на работа, цял ден трябваше да стоя права и да се предвижвам от точка А до точка Б. Изкрибицах си 3 месеца вкъщи, раздвижването сама си го правих, т.к. оня идиот ортопеда беше решил до последно да ме държи в гипс и да ходя при него всяка седмица, ей така да си цокат пари от иншуранса. 10 дена ме държаха без гипс , а само с глупава превръзка, барем се съглася на операция. Гипсираха ме прекалено късно и сега цял живот ще си нося последиците Cry

# 662
Анет, точно купих първия бустър сийт с облегалка, който се закопчава с колана за кола. 5-харнес едвам го побират, особено сега през зимата с яке, имаме един който ще го изкара още 1-2 месеца, за да не давам пари за ново столче за кола. Иначе е 35 паунда, 105 см.

Мики - както ти е кеф се облечи, може и по-кежуъл, може и по-официално. Ходят и с джинси и маратонки и с официални рокли.

Ооо, Джи.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 05:51 от Biz

# 663
Биз..пак се движим заедно  Елла съще е 35 паунда ,не съм сигурна за височината,ще я измеря утре.

MVK ...какви са тези социални служби ,какви чипсове и майонези ги гонят.. ooooh! ,за възрастта си ми се вижда супер теглото му ,колко е висок?
ето ти таблица да си изчислиш http://pediatrics.about.com/cs/usefultools/l/bl_percentiles.htm  и тук да погледнеш  http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/nboysbirth.htm  ....и въпреки това всичко е относително,ако детето е здраво какъв е проблема?!

# 664
Мики, по мюзикъли 80% са ежедневно спортни. Отчитам факта, че една известна част са туристи. На симфонични концерти и опери обаче също има дънкосани. Да повторя и аз Биз - както ти е кеф.

Хиър, давай го по смело с клиновете.  Grinning Аз повече от $10 за клин не давам  Stop и всичките са прилично плътни (памучни и миксове с полиестер), не ми се очертава бельото (само д-то  Mr. Green), нося ги с пуловери (съвсем не дълги).

# 665
Вики, хич и на идея си нямам. Много добре ми се вижда детето, не нито слаб, нито дебел. За възраста си е висок 1 м и тежи около 14 кг. Признавам си без бой, че и без да ми казват шоколад хапва / но не много/ ама майонеза няма и да му дам. здрав и палав за двама е

# 666
Irka,Biz-mersi!Opitah s kolana za kolata i grako-to, no nesto i minawa prez vrata i ne mi hareswa..Stef e 31lbs i 41 incha,ne sum imala problemi..

# 667
МВК, сменяй педиатъра. Според таблицата у дома 34 паунда е между 70-75%, тия по каква таблица мерят Пухкавел?

мики, аз съм ходела веднъж на мюзикъл тук, мъжа ми ме убеди, 4е се ходи в спортни дрехи..бяхме само ние + още едно семейство, останалите бяха извадили перлите и лиси4ите кожи Laughing...не ни върнаха, де...та както ти е удобно Simple Smile Явно наистина зависи къде си, защото мъжа ми беше ходил само в Лондон, и там са пове4ето туристи, а тук не беше то4но така.

# 668
Хиър, давай го по смело с клиновете.  Grinning Аз повече от $10 за клин не давам  Stop и всичките са прилично плътни (памучни и миксове с полиестер), не ми се очертава бельото (само д-то  Mr. Green), нося ги с пуловери (съвсем не дълги).

Grinning Къде дават клинове за $10, аз съвсем не държа да платя 30?

МВК
, коя кост счупи? На мен ми предлагаха гипс 2 месеца или операция. Радвам се, че избрах операцията, по-бързо се оправям и ще мога да пътувам за Коледа.

# 669
Брех видяхте ли - хелтбилла пасснал
http://news.yahoo.com/s/ap/20091108/ap_on_bi_ge/us_health_care_overhaul

# 670
Хиър, най-доволна съм от H&M-ските. Още от .де времената си купувам техни. Хубави има и в Де Жанейро за по 5-6-7 долара (Лексингтън и 44-та или 45-та, не съм сигурна, но е преди пощата на Лексингтън). От ДЖ имам 2 (един памучен, един полиестер) и са ок. Предлагам компания за там.  Flutter

# 671
Честит имен ден на Ангелината агентска   bouquet и някой друг именник ако се спотайва

# 672
4естит имен ден на Ангелина! Hug

# 673
Да и носи много здраве името на малката сладка Ангелина! Heart Eyes
( току що се сетих че моята най-добра приятелка се казва така  Crazy,цял живот все Ани и казвам и това ме подведе,отивам да и чиститя)

Кюбит ...специални благодарности за коноа-та   bouquet ,току що сготвих спанак със киноа  и гъби + малко пиле на фурна и е страхотна алтернатива на ориза ,малката си изяде всичко  а тя ми е показател голям  Simple Smile . Ще го ползвам вече за всичко и десерти съм си наумила да правя с него   Peace

# 674
Хиър, най-доволна съм от H&M-ските. Още от .де времената си купувам техни. Хубави има и в Де Жанейро за по 5-6-7 долара (Лексингтън и 44-та или 45-та, не съм сигурна, но е преди пощата на Лексингтън). От ДЖ имам 2 (един памучен, един полиестер) и са ок. Предлагам компания за там.  Flutter

О, разбира се, само да проходя като нормален човек и отиваме в Де Жанейро. Никога не съм била. Цяла есен се мъча да се навра в Х&М за по-дълго време и още не съм успяла.

Честит имен ден не Геле!

Общи условия

Активация на акаунт