СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
брей че съм отвеяна!  Hug на новодошлите мами! Днес малката е нещо неспокойна, иска да яде на 2 часа близо. Нещо и не и се спи, какво и става незнам. Чудех се дали не е скок в растежаnewsm78 обаче продължава да си яде само от едната гърда и след това е спокойна, ама за малко. Нещо много се напъва, а два пъти сутринта такива памперси ми беше забъркала  Whistling
Биба не щем и туй то!
Снимките са страхотни!!! А за сладкото и аз през 15 мин ровя в шкафа със сладките. Уж ги взехме да имаме, ако инцидентно дойде някой, то аз ги опосквам на втория ден  ooooh! И аз мисля, че Находката е виновна,  smile3532 че като се сетя за нейните вкусотии и немам мира докато не хапна нещо  Blush

# 676
# 677
Чета ви редовно но нямам много време да пиша,по цял ден сменям памперси и храня  newsm53 близнаците се родиха на 16.09 по 2870 и 2850гр,48 см. нормално раждане.Кърмя ги по малко и ги дохранвам с aptamil.

# 678
# 679
Абе да ви попитам: прави ми впечатление, че малката много преглъща, та се чудя да не би да я боли гърло  newsm78 Иначе няма Т

# 680
АЗ СЪМ ЗА ПОДАРЪЦИТЕ С 2 РЪЦЕ!!!!Много обичам коледа!!! Като малките деца съм. Embarassed

# 681
Милица много сте сладички Hug Лично те поздравявам, аз едвам с едно се оправям, а ти как се справяш с две Crazy  и си толкова усмихната браво на теб Heart Eyes

# 682
момичета , как давате капкитре Био Гая по една капка на всяко хранене или всичките 5 на веднъж и в какво или направо в устата???

# 683
Милица, много са хубави Жорко и Ники. Да са ви живи и здрави и много да ви радват...  Hug

И аз се чудя как се справяш с 2-те бебчета  newsm78 Майка героиня.

# 684
  • София
Здравейте и от мен!
Аз днес не се сдържах и излязох на разходка с малкия. Вчера не посмях, че беше много гадничко, но днес голяма разходка си спретнахме. Грип, не грип, това е положението.. И без това таткото се опитва да се разболее, та не е ясно къде е по-опасно - навън или вкъщи ooooh!

Милица, добре дошла Hug Страхотни са малките сладури, да са ти живи и здрави!

Никола си цока бибата, поне в повечето случаи. Пробутвам му я основно като го приспивам.
За капките за колики - аз съм доволна от Еспумизана. Правих си веднъж експеримент да видя как е без него и съжалих горчиво #Crazy
А за яденето, по цял ден нищо не ям Rolling Eyes Само тъпча шоколадови бонбони, накрая ще направи алергия това дете, ама какво да направя. Чак се чудя откъде идва тая кърма, като с нищо не я подхранвам. Ако е само от чая за лактация, голямо чудо ще излезе той.

# 685
здравейте рошави кокошчици Joy hahaha Joy

Находката цял ден по банките,че да внасям разлини неща на мъжа ми на фирмата,пък и банковите служители да се нагледат на красива жена smile3521 smile3534

Миринда с портокал,много сте сладки със сетричката Heart Eyesнезнма колко си се променила според тебе,но все си си същата чаровница Hug Hug

Биогаята-давам я един път на ден 5 капки наведнъж Peace

Подаръците-ми кажете кой иска да се включи,ще направя списък и после ще изтегля листчета кой на кого да подарява и вие помежду си двама по двама наЛС ще си размените адресите Peaceстава ли така мадами,приемам предложения Hug

първа в списъка-уникалната и неповторима Лидка/за новите в темата това очарование съм АЗ Joy hahaha Joy

Милица,добре дошла мила Hugще ти е забавно в темата,дано носиш на простотий:hahaha:много са ти сладки синчетата,нека са ви живи и здрави и ви носят много гордост като порастнат големи мъже  love001

Диди,снимките са много красиви,а ти си такава сладка бонбонка Hug Hug Hug

ами мъжките майки сме си все такива убавици newsm47

айде мацки ствам,че отивам да приготвям вечерята-пилешки дробчета с лук и червено вино на фурна smile3508 newsm64

# 686
оф момичета, запалих се по тази игра:
http://www.playpersil.com/

Има един мъж дето не мога да го мина Simple Smile МНого чевръст в пръстите Simple Smile

Находке
и аз тази вечер ще правя дробчета Simple Smile Па да видим на кой са по - вкусни Simple Smile

# 687
Мога да кажа,че и двамата са много кротки,и спокойно си ги гледам  сама.Колики почти сме нямали,давам профилактично по 1-2 пъти на ден еспумизан  smile3503

# 688
Цял ден чета и все не остава ред да пиша,че мойто диваненце пак не спа цял ден!Едва сега заспа!

Диди,супер сте с малкия сладур на снимките!!!

За какви списъци и подаръци става въпрос newsm78,нещо съм пропуснала!Я някой да ме светне Wink

Момичета,и аз много сладко ям напоследък,особенно шоколад!Като невидяла съм.Но интересното е,че не пълнея!Стоя си все на едни килограми,въпреки стабилното хапване. GrinningАма и не свалям,де.Като съм застопорила на 57кг,не мърдам нито грам надолу Sad

Биба ,Ива смуче от време на време,но не и е чак такава фенка.А когато е гладна въобще не я иска.

Виждам,че имаме нови мами!Добре дошли,милички! :hug
И накрая да се оплача-на Ива цялото лице е в червени пъпчици и петънца,има и по главата.Много ми прилича на себореен дерматит.По тялото няма.Някой друг бебок имал ли е подобен обрив?

# 689
  • където има любов
Милица ,добре дошла!Много сте готини!
И аз съм за подаръците Peace
Лидке,давай рецептата,че сега като съм по цял ден вкъщи ,вече изперквам с това готвене,изчерпах се тотално Sad

Общи условия

Активация на акаунт