ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 689
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • планетата Земя и по точно до морето
За анкетата отговорих с първа опция - "да напълно" , но само от гледна точка на филма, а не като реална житейска ситуация .  Naughty

С първия отговор, защото Айлин е в пълно неведение какво се случва и защо. Тя няма реална представа за живота и дейноста на този кръг от хора в който попадна : Сюлейман, Ниран, Селвиханлъ и т.н. Тя вече  се досеща , че има и някакъв втори план на събитията за който не е в течение. А всички ситуации и тънкия намек за заплаха от Сюлейман, както и нежеланието на Синан и Али да споделят с нея, я обърка тотално. В тази ситуация това е най-обяснимата реакция, защото не знае как да се бори и защити любовта си дори пред собственото си семейство. А и най-великата любов е невъзможна без доверие. Това за нея е най-озадачаващото. Напълно разбираемо е защо реши да постъпи така.

А иначе трета опция е най-нормална за отговор - "Винаги може да се намери и друго  решение", като например Айлин да се заключи в една стая със Синан и докато не разбере от него всичко, което я интересува да не го пусне да излезе навън.   hahaha Joy И после да избягат в друга държава, където да се скрият и да се обичат до края на сериала ! Но това ще е друг сценарий и тази сцена би заела поне няколко епизода, ако аз пишех сценария . Но всички знаем кой е сценариста и че кака Сергин има друго мнение по въпроса  hahaha

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 15:21 от Ari888

# 31
  • sofia
 И от мен здравейте1
мерси за анкетата.
Аз съм за първата опция и гласувах за нея .

# 32
  • София
Айлин не е точно наивна - по скоро е самотна и няма  с кого да сподели нито чувствата си,нито болката си - всички нейни близки хора я предадоха по един или друг начин  Peace А Ниран е чужда - всеки знае,че пред хора,които не познаваш,най-лесно се споделя - защото са неутрални  Peace Разбира се,Айлин не знае това,което знаем ние за Ниран,за това се ядосваме така  Peace

Айлин може би донякъде сподели с Ниран, защото тя й демонстрира разбиране, което тя не срещна от родителите си, приятели няма, брат й е егоист и не е близка с него, единствената й приятелка я предаде-т.е тя си няма никого Rolling Eyes
нормално е да реагира така, да не говорим че Ниран докосна много болезнена за нея тема-уж че и тя е израснала в сиропиталище.
Пък и както виждаме Айлин подхожда с доверие към хората, не познава много тъмната страна на живота, винаги е била пазена от семейството си, и няма никаква представа за тъмните задкулисни игрички на Ниран Rolling Eyes

# 33
Може ли да задам едно въпросче , което няма общо с този сериал ,а с един друг сериал.  Praynig Praynig Praynig В Турция позволено ли е братовчеди да се женят.  newsm78 newsm78
да мила  newsm78все още в някои области се приема за нормално да се женят за 1ви братовчеди  #Crazy

# 34
# 35
относно анкетата според мен винаги може да се намери друго решение Rolling Eyes но човек понякога действа импулсивно  fightнапример

# 36
neli-v с бели букви не мога но ако искаш на лични мога да ти кажа малко.
ОК  ,мила , чакам инфо на лични

# 37
За анкетата отговорих с първа опция - "да напълно" , но само от гледна точка на филма, а не като реална житейска ситуация .  Naughty

С първия отговор, защото Айлин е в пълно неведение какво се случва и защо. Тя няма реална представа за живота и дейноста на този кръг от хора в който попадна : Сюлейман, Ниран, Селвиханлъ и т.н. Тя вече  се досеща , че има и някакъв втори план на събитията за който не е в течение. А всички ситуации и тънкия намек за заплаха от Сюлейман, както и нежеланието на Синан и Али да споделят с нея, я обърка тотално. В тази ситуация това е най-обяснимата реакция, защото не знае как да се бори и защити любовта си дори пред собственото си семейство. А и най-великата любов е невъзможна без доверие. Това за нея е най-озадачаващото. Напълно разбираемо е защо реши да постъпи така.

А иначе трета опция е най-нормална за отговор - "Винаги може да се намери и друго  решение", като например Айлин да се заключи в една стая със Синан и докато не разбере от него всичко, което я интересува да не го пусне да излезе навън.   hahaha Joy И после да избягат в друга държава, където да се скрият и да се обичат до края на сериала ! Но това ще е друг сценарий и тази сцена би заела поне няколко епизода, ако аз пишех сценария . Но всички знаем кой е сценариста и че кака Сергин има друго мнение по въпроса  hahaha

Може например да избягат в България,където за нея не знам,ама той ще има МНОЖЕСТВО ДРУГИ  " ВЪЗМОЖНОСТИ"  Joy Laughing Sunglasses

# 38
  • България

Може например да избягат в България,където за нея не знам,ама той ще има МНОЖЕСТВО ДРУГИ  " ВЪЗМОЖНОСТИ"  35 Laughing Cool
 smile3521 smile3521 smile3521

# 39
 newsm44честито ,
саруханки  newsm18гола плът,благодаря ти боже чу молбите ни newsm20

# 40
Здравейте, честита ни нова темичка. И нещо по темата - Не е лесно да се живее с такъв мож, от личен опит го знам.  ooooh!

# 41

А иначе трета опция е най-нормална за отговор - "Винаги може да се намери и друго  решение", като например Айлин да се заключи в една стая със Синан и докато не разбере от него всичко, което я интересува да не го пусне да излезе навън.   hahaha Joy И после да избягат в друга държава, където да се скрият и да се обичат до края на сериала ! Но това ще е друг сценарий и тази сцена би заела поне няколко епизода, ако аз пишех сценария . Но всички знаем кой е сценариста и че кака Сергин има друго мнение по въпроса  hahaha

Може например да избягат в България,където за нея не знам,ама той ще има МНОЖЕСТВО ДРУГИ  " ВЪЗМОЖНОСТИ"  Joy : lol: Sunglasses
newsm62 newsm47  smile3521  newsm10

# 42
  • Бургас
Ехеее, най-сетне отвориха очите на Роза - веднъж едно хубаво нещо да на направи Ниран!

# 43
  • София
Тук съм и аз!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт