МАРТенското ни дете – все навънка го влече!

• 21 088
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Ето ви обещаните снимки - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/19/19#photo=53

# 616
Мале колко са пораснали дечицата и как добре се развиват. Ние нищо не правим още Tired, само ядем, спим и ревем Mr. Green Ето  от мен малко снимки http://kayana1.snimka.bg/family/wels.439495.15777775

# 617
Слънце, браво на Симончето! Аз като гледам скоро ще искочи от кошарата!

Шу, Яна е голяма красавица! Личи си , че с баткото добре си изкарват! Не знам на Дюкан ли си още, но ми изглеждаш промененена! Като момиченце си! Сякаш си сестра на тези двама сладури!

# 618
oki4, нашия аспиратор е такъв: http://www.marimer.com/en/mouche-bebe.html и върши чудеса  Laughing

# 619
Слънце, браво на Симончето! Аз като гледам скоро ще искочи от кошарата!

Шу, Яна е голяма красавица! Личи си , че с баткото добре си изкарват! Не знам на Дюкан ли си още, но ми изглеждаш промененена! Като момиченце си! Сякаш си сестра на тези двама сладури!
Мерси, мерси, ама с Дюкана пак съм до подкривата круша, отказвам се вече, а и мъжете в къщи ту ми изядат яйцата ту бутчетата, а и само се тъпчат я с шоколад я с нещо друго, не издържам вече. А и плодовете много ми липсват Tired

# 620
Ей,едва ви изчетох. Crazy

Ама какво си честитите първия сняг,тук вяля и миналата седмица.. Mr. Green
Да се пуфаля,от 30-ти сме с климатици!Е няма такъв кеф! Sunglasses Край на въглищата,дървата,хамалогията и прочие! Naughty За 5 мин.става баня,и понеже ги взехме всичките по-мощни-ще си отопляваме и стълбищата. Whistling С две деца хич и не очаквам,че ще се затвярят вратите. Тони наистина се усеща плазмения филтър като се пусне си има разлика въздуха.Такива са в детската и спаляната,а този в хола е с някакъв ябълков антибактериален.Наистина това е марката,сега сме засекли и електромерите да видим как ще ни се отразят сметките,но дори и същите да платим,щом я няма хамалогоята на котела-заслужава си от всякъде! Peace

Уф,Адриана е много кисела,едва в 3ч.заспа.Мазах с Пансорал,то рев то нерви..нямаме зъби,и дори не виждам скоро да се покажат. Tired
Тези бишкоти(авантата от Бебемания) ги одобри,а на мен ми харесаха,че са твърди и тя като ги плюнчи тогава се размекват в устата,иначе обикновените бисквити на Победа се чупеха на цели парчета и трябваше да и бъркам в устата-съответно изпадаше в истерия. ooooh! Ще купувам от Сънвал,май ги мернах във ВВ.
Шу и от мен едни палци за половинката! fingerscrossed И моя от как взе висшето чака конкурси,ама да видим..
veroniki aз се сетих като стигнахме БауМакс за теб,че си в този район но ти нямам тел.а и бързахме.. И отново си дала страхотни линкове с предложения за коледни подаъци,както и СЗА-имаме еднакъв вкус! Peace

Шуши видях,че се двоумиш за Romer kid plus-на Дарина взехме такова след като четох показателите на ADAC.Мисля че и група 9-18 пак са в челната 5-ца. Peace

И аз продължавам да умувам,най-вече за Дарина..иска количка със зимен кош,и скутер.На Ади каквото и да и взема,все ще му се зарадва.Може би уокър(че нашия чиковски на'л го продадох  Mr. Green),също си мислех и аз за играчка за колата че си няма.И аз се зарадвах на смс от нои и май ще се засечем в Джъмбо с доста от вас. Mr. Green Иска ми се до другата седмица да съм приключила с подаръците,че после става още по-голяма лудница там. Crazy

Цвети за малко да обзаведа и Ади с такива апрески като на Борката,ама и най-малките ми се сториха големшки.Мъж ми вика взимай ги-3 лв.са ама не ми се връзваха с розовия космонафт,дето го взех от Липненски за 7.50лв. Mr. Green та и на мен няма угодия. Laughing
Днес и купих страхотен анцунг от "НарМаг" за 12лв,бонбонено зелено и на каката чуден пуловер за 7.50-ефтинийка,а и са хубави.
http://media.snimka.bg/4762/015779355.jpg
http://media.snimka.bg/4762/015779370.jpg

И един поздрав от нас:

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 16:08 от Бодливка

# 621
  • Стара Загора
ама с Дюкана пак съм до подкривата круша, отказвам се вече,

Еееее много си несериозна значи. Нямаш воля!!!!  Naughty  smile3534

# 622
Бодливка, и на Петя и подариха такъв комплект преди време, но в розово! Като е с него не ми трябват играчки и залъгалка тя се чеши на закопчалката на ципа! Притеснява ме само, че има едни малко камъчета по горната част и по закопчалката! Не мога да ги махна дано тя не успее!
Със здраве да си ги носят децата!
Слънце, скоро и аз ще почвам Дюкана и ще ти давам отчет та като забуксувам да ми нариташ д,,то и да вляза в крачка! Laughing

# 623
ама с Дюкана пак съм до подкривата круша, отказвам се вече,

Еееее много си несериозна значи. Нямаш воля!!!!  Naughty  smile3534
Слънце то вярно май нямам, ама желание си имам, ама и на всичкото отгоре, като ям триците сутрин и след това всичко ми горчи, не знам от тукашното гадно мляко ли е що ли newsm78. А и на всичкото отгоре всеки в нас яде отделно готвено и като сготвя за тримата, за мен не ми остават сили Tired

# 624
А, добър ден!
чак сега сколасах да се добера до компютъра, че от сутринта сме по разходки да използваме хубавото време...

Аз типично в коледния дух да се оплача - Simba Toys ще имат ограничен асортимент от играчки само до Коледа и след това закриват склада. Sad Толкова ми беше удобно тук имаха и дървени неща, а сега... днес ходихме да купим някакви играчки да бебето на кумовете ни и на Рая, та разбрахме. Много ми харесаха предложенията на Вероники и на СЗА, за коледни подаръци...
Иначе и аз си мислих за точно такава
На Ники съм харесала от Hamleys ето това.
развиваща мозъчето играчка за Рая, а пък баща и и харесал някакви кубчета в Джъмбо. Та май ще има доста подаръци от дядо Коледа детето.

За кърменето на обществени места - хванах само края, но се издразних на водещата... дори името и не запомних. Ама то защото и нова телевизия не гледаме в къщи. На мен лично често ми се налага да кърмя навън. Затова съм си купила блузки за кърмене и досега не съм забелязала да ме гледат с упрек.

dilein, дано всичко да е наред с падналото бебе. Знам аз какъв ужас изживях Рая като се метна от дивана. Е, вече изобщо не я оставяме там без надзор, ама трябваше да падне, че да ни дойде акъла.

Леле, Слънце... Браво на Симона!  bouquet

Шу, да я нацелуваш малката синеочка сладка.  bouquet

Бодливка, честити ви климатици! Ние сега не ги пускаме, че имаме парно и е много топло у нас, но докато беше преходния студ без парно си отопляхме целият апартамент без проблем. Сега ще видим каква сметка ще ни дойде и на нас.

Ние ще излизаме пак - отивам да се приготвям.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 21:47 от Tony_st

# 625
  • София
Направо съм изпаднала в потрес. От няколко дни давам на Калин печен (домашен) картоф, разчупен на паренца, с цел уж да му се повъзобнови някакво желание за пюрета, а и да се упражнява да хваща малки неща (друго ме е сттах да му давам малко, че всичко пъха в устата)...  Ами от половин малко картофче как успява да намаже по себе си, по цялата маса, по половината под, по пердето и накрая и в носа му има парченца картоф  #Crazy Само в устата май нищо не влиза... Като си представя, че в един момент ще трябва да се учи да яде сам и ще става по-зле, просто се чудя дали хранене в банята не е добра идея  newsm78

За подаръци аз просто не знам какво да "поръчаме" за Калин... а от вашите идеи съвсем ми се омая главата...

А ето и линк към днешния "Морален казус" на "Здравей, България": За и против кърменето на обществени места: http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1575/

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 17:12 от зелено човече

# 626
Ох, много сте изписали бре! Вие деца нямате ли?  Mr. Green

Аз да се оплача -мойто диване снощи се буди през 1ч от 12 до 6ч сутринта. Направо не можех да гледам сутринта. Тези дни са ми толкова кървясали очите, че гледам като зомби буквално. Поне в София спи в другата стая и не се будя като се върти, ами тук е на 1м от мене и е някакъв ужас направо. А и днес докато не заспа в 14ч не мога да го отлепя от мене. Не иска да стои сам и това си е  ooooh!

Явно вече и тати му липсва и не знам как ще я караме още 2 седмици.. Вчера следобед беше един тъжен милинкия, с нищо не можеш да го накараш да се усмихне, а иначе е толкова лъчезарен.. Чак ми стана жално.  Confused Днес татито ми вика, утре да купя една уеб камера, че да го види, че иначе.. Като видя, казва, детенце и направо ми се свива сърцето.  Tired Та утре ще обикалям улиците май.

Покрай мойте изпити се сблъсквам със следния проблем - една ми ти книга (специализирана литература) майка ми я търси днес из цял Бургас и не може да я намери. Казали и в една книжарница, че могат да я поръчат от София и да дойде в понеделник. Гледам я аз в един сайт - викам, ще се поръчва явно оттам. Да, ама за страната е до 10 дена доставката!!!! А на мен изпита ми е на 12ти. Ужас! А да дойде при мъжо в София (на работа), ама на сайта пише - в рамките на околовръстното, а офиса им е в Княжево  ooooh! Пък в къщи познай кой ще го намери. И вече се видях в чудо значи.. Утре дано я намеря в нашата библиотека, че иначе не знам направо.  Tired

Алекс-мама: ма твойто чудо много Убаво, бе! Как е порастнал самооо. Майка ми вика, че има много изразителни черти на лицето.  Mr. Green
Шу - какво стана с изпита (или там каквото имаше)?
За водата: ми нашия пие само чай (на ХИПП) и то по 20тина мл на денонощие. Ама като си е накърма детето, какво се притеснявате, бе хора?!  Peace

Туй за Лорето Крумова - ми мене ако питате и 2мата са горе-долу един дол дренки дет' се вика. Толкова изпростяха тез хора, че не знам кой ги гледа вече.

Четох по диагонал, че отивам да пасирам пюре. Моя днес ака 3 пъти само до обях, та сега ще го запичам с банани!
 Peace

# 627
  • София
Привет!
Четох ви само, снимки ще гледам после.  Embarassed
Зеленко, за липсата на Коледен дух не си сама. Малко тъпо(а) се чувствам като чета другите мами какъв мерак имат  Rolling Eyes  Embarassed
Предаването за кърменето не съм го гледала, не съм и стара мома (и ЛК не бих я вкарала в тази категория) , но и аз ще кажа, че понякога ми идва малко в повече тая работа. Говоря не за гледката на кърмеща майка, това не ме притеснява, но не разбирам защо са тези дискусии  Rolling Eyes И, да - факт е, че много жени, из форума като цяло, намират за велико постежение успехите си - коя родила естествено, коя кърмила до 5г, разделят се, карат се, не го разбирам - все едно е на състезание човек, а по принцип са съвсем обикновени неща. Казвам го, без да омаловажавам горното, разбира се. Не знам дали стана ясно всъщност  Crazy Както и да е.  Blush

# 628
Зеленко, за липсата на Коледен дух не си сама. Малко тъпо(а) се чувствам като чета другите мами какъв мерак имат  Rolling Eyes  Embarassed
И аз съм така, споко, но смятам че с наближаването на Коледа ще ме посети този "вълшебен дух" Mr. Green

# 629
Ха здравейте пак от мен, аз сложих на котлона на Яна яденето и реших да понапиша  нещо преди да се е върнало милото.
Бодливка честити ви климатици, със здраве да си ги ползвате.
Слънце, всеки път ме здухваш значи Crossing Arms, аз уж Яна с вас я сравнявам че нали им  е 5 дена разликата, а то май ние и на нивото на Вики на Деси не сме Crossing Arms.Браво на Симонка, а и каква красавица е само Heart Eyes
22 не е изпит а ми подпис, вчера нищо не е станало, но срока е до петък, ако нищо не стане до тогава, ще има ГРАНДЕ СКАНДАЛ, ако трябва ще се престраша да карам (с това обратно движение ме е шубе ooooh!), само и само да я сгазя.
За дебата ни съм гледала ни съм слушала, ама не съм очаквала че подобно нещо би могло въобще  да бъде тема за дискусии Naughty
За момиченцето във ВИП ДеНС така и не  успях да го гледам, ама тук се дърпа с дни и все ми дава грешка.  Но видях едно маце дето ако е то... ми то лоша работа. Бристол както се води града с най много малолетни бременни, ако им падне на местните хич няма да се замислят, даже ще решат че е престаряла. Но пък мярнах Урсула, много му се зарадвах. Аз го познавах едно време, когато почваше да става.... жена и много си говорихме, и винаги съм му казвала че е много хубаво момче, ама пусто като беше решил жена та жена.

Айрис много си права че сме уцелили страната за проблема на Яна. Онзи ден както си гледахме с милото ТВ и гледаме,  на водещата на предаване за деца до 10 години нещо не и е както трябва. Когато се загледахме, ми едната и ръка на половина и тя с къс ръкав, и си ръкомаха и си показва.... Да си призная ма мен ми стана малко, едно такова неудобно,  и се усетих че не я гледам нея а съм се втренчила в ръката Tired
Явно така се възпитава толерантност.

Боян е решил че иска играчка и сега много прилежно си пише буквичките Whistling ама няма да го огрее, фалирах ме вече с неговите боклуци, с които си играе по 5 минути Crossing Arms

Оставям ви че имам куп работа а така ме мързи, а и на Яна следобедната трябва да и направя, че това дребното не признава закъснения.

Общи условия

Активация на акаунт