ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добрютро и от мен.
бобишана, налика, стискам ви палци за прегледите. fingerscrossed
Ние днес следобяд сме във "Фемина" ииии....нямам търпение. Blush
Стискайте палци и вие.
Понякога, браво за добрите новини. Simple Smile
Съни, доколкото знам, бебето се обръща през последния месец.

Да се отчета и аз за ритниците.
Бебока ми рита много. Преди беше само привечер, но сега се буди, когато си иска и се започват едни танци... Grinning
На моменти, когато съм със свити крака, така се бунтува, че... #Crazy Явно му е тясно на човека, търси си удобно местенце.
Ритниците определено са здрави и понякога наистина болезнени - набираме сила, паааааааааааааай сееееееееееееее! Laughing
В края на първата ми бременност щерката така се въртеше, че целият ми корем се обръщаше. Joy

# 151
Добро утро! Предполагам че вече са ни забранени картинките на апетитни закуски вече, а? Както се казва - който ял - ял, който не -да е. Поне с моята лакомия се свърши. smile3518
Мисля и аз днес да отида на жк. Мислех да отида след като мина преди това на кола маска, но като гледам колко време все не мога да отида.... докторката вече ще се притесни за мен, така че си отивам космясала. Ще дам отчет после ако има нещо. Основно ще се оплача от болките и контракциите. От около една седмица не съм кървяла, което е супер, но тая нощ например сериозно се чудих дали да ме кара мъжа до някоя болница, че не се траеше. Ето и сега как ме боли ..не е истина направо..
Успешен ден и честито на всички, които имат именници. Пу пу, аз имам, ама още ми е в корема. Grinning

# 152

Добро утро!

Аз събота и неделя си починах много добре. Майка и татко ни бяха на гости и съптветно мама чистеше, готвеше и много ми помогне с домакинската работа, направо си ме отмени.

Аз чувствам все по-големи неразположения. Май доста съм наедряла, не съм се теглила скоро, нооооо: прасците ме болят, по-точно изтръпват и мисля, че е от тежестта, която не са свикнали да носят. Стомахът горе точно под гърдите много ми се е свил и малко като хапна едвам си вземам въздух, почти не мога да дишам. А аз много ям, имам страшен апетит. При малка преумора също ме заболява долу корема и трябва задължително да легна да си почина.
Трябва да се изтърпи това неразположение, няма как. Дано всичко друго да е наред, а тези неща ще ги преживеем, момичета!

Стискам палци на всички, които днес са  на преглед.

Хубав ден от мен!

# 153
  • До Балкана
Добро утро и от мен! Ето една есенна утрин за настроение, с която искам да ви почерпя днес!

Пожелавам успех на всички, които са на преглед днес! Бръмби, дано всичко е ок и болката отшуми!  Hug
Крампи и аз не съм имала още, но намек за тях определено! Бебока ритка напоследък по-кротко, явно си почива!
Мяуче, честита пералня, дълго време да си я ползвате безаварийно!
Хубава седмица ви пожелавам, момичета! Честит имен ден на именниците и специално на таткото на Съниbouquet

# 154
Добро утро!

Успех с прегледите на Налика, Боби, Xcat и Бръмби! После да споделите хубави новини!  Peace
Аз едвам се излюпих на това мрачно време, но така ще е оттук нататък... А това с ранното стъмване е още по-неприятно, ама няма начин.
Аз имам перални да пускам, да готвя, а след тези дейности ще видим.

Слънчево настроение на всички!   bouquet

П.П. Забравих, честит празник на всички именници! Да им носи късмет името!

# 155
Добро утро мами Hug
Боби,Налика,сигурна съм че ще се върнете с добри новини newsm10
Много е приятно чувството бебока да мърда вътре,да чувстваш,че в теб расте живот,аз лично съм на седмото небе от щастие Laughing
Искам да пожелая на всички които имат именници днес да са им живи и здрави и много радост да им носят newsm51
Спорна и усмихната седмица thumbsup

# 156
  • offshore & overseas
Каролина, тези на пръстите не ги смятам и аз за страшни. Много са страшни, когато изтръпне прасеца, закономерно се случва през нощта и много боли.  Mr. Green Crazy Дължат се на липса на магнезий, което ми напомня да си изпия хапчето.  Laughing
Точно прасеца ме опъна оная нощ (след опит за протягане). Мноо гадно. Sick Изревах на умряло и събудих мъжо, който сигурно (в просъницата) реши, че раждам. Laughing Други видове крампи не съм имала. Дали пък ако вземат да зачестят да не си предпиша по 1 магнезиево хапче (явно с баницата не приемам достатъчно от този минерал Wink) Хич не ми се тормози доки с тия мои дребни проблеми. newsm78

Ами, да не забравя, добро утро, момичета!

Стискам палци на всички, за които днес е голям ден (Xcat , Бръмби, Налика и Бобиш) -- ще чакаме отчети! fingerscrossed

Честито и на всички, които имат близки именници. Ако сред нас се подвизават Димитрини или Димани, да не се спотайват, ами да почерпят (невиртуално)!

Айде, бегом на тръстиката... sweating

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:27 от Мяуче

# 157
Успех с прегледите на Налика, Боби, Xcat и Бръмби! После да споделите хубави новини!  
Далче, страхотен пейзаж, направо ме пренесе там.
Бръмби, зарежи кола маската и право на доктор, дано да спрат болките ти.
Относно ритниците- и при мен са със засилка, а понякога сякаш подскача на въже(обикновено като се наканя да спя), в такива моменти баща му си слага ръката на корема ми и настава спокойствие.  
 За завъртането ми казаха че може и в последния момент да се завърти, а моето на всеки преглед е в различна позиция.
 Много усмивки от мен за вас, въпреки намръщеното време!

# 158
  • Бургас
Ако сред нас се подвизават Димитрини или Димани, да не се спотайват, ами да почерпят (невиртуално)! Grinning
Мяуче в моето коремче има една Димана  hahaha
Далче мерси  Hug

# 159
Добро утро в тази мрачна понеделнишка сутрин и от мен  Hug

Надявам се всички добре да са си починали през уикенда. Гледам не сте скучали щом и нова темичка сте успяли да пуснете и да изпишете цели 11 стр.
Ама момичета засрамете се моля ви.Аз не мога да насмогна само с четене, камо ли да напиша нещо  Wink

Искам да поздравя всички именници с днешния празник. Бъдете живи и здрави и много много щастливи.   bouquet

Успех и стиснати палци на всички които са на преглед днес. Момичета да не забравите ппосле отчета.
Бръмби марш веднага при доки.Колата може и да почака. С косми без тва е положението, няма да те върнат.Дано всичко е при теб. После да кажеш  Praynig Peace

По повод ритниците и при нас е световно първенство по футбол (особено вечер). Определено се усеща, че е наедрял младежа.Като се свие явно или като се намества направо си му напипвам главичката (предполагам, че е тя, защото до п-редния преглед не се беше обърнал, а и мисля, че му я рано още)  newsm78

Крампите си ги получавам отдавна.Не са много на често, но когато се случи е ужасно направо. Стискам зъби докато не мине за да не събудя детето, защото само нощно време ги получавам.

На преглед съм чак на 03.11 и ми е много чудно дали вече мъника има 1кг.  newsm78

Това е от мен засега ще отида да видя какво сте изписали тези дни.
Спорна и лека седмица от мен  smile3525

# 160
  • Burgas
Честито на всички именници,ако има такива,аз да почерпя за моя мъж,че той е Димитър да ми е жив и здрав.

# 161
  • София

Добро утро, мамчета  Hug

Хайде да хапнем първо, пък после ще му мислим.  bouquet

Честит имен ден на всички, които празнуват и честито на всички научили добри новини!!   bouquet
Стискам палци и на всички, които са на преглед днес  Flowers Four Leaf Clover

Аз тази сутрин се отказах да ходя рано на работа и ходих да си пусна кръвни изследвания в Кандиларов. Тези в ЖК изобщо не ме отразяват с подобни изследвания. И не зная нисък ли ми е хемоглобина, как ми е желязото. Казват, че се правят подобни изследвания месечно или поне на два месеца. Е, като те не ми ги правят, ще си ги направя аз.  Peace
Да се пооплача малко. Онзи ден, като ходихме на разходка в парка и за първи път ми прималя. Наложи се да поседна на... земята до едно дърво, докато ми премине. Ама ние такова темпо му бяхме ударили с моята половинка, все едно нямам голям корем и изобщо не ми тежи нищо.  hahaha
Иначе съм напълняла вече почти 12 кг.  newsm78 А до края идея си нямам какво ще правя... Интересното е, че всички казват, че не съм напълняла и имам само корем. Да бе, да!!  hahaha
И нашата беболанка рита, и като си даде почивка и започвам да се притеснявам.  Heart Eyes Усещането е страхотно. На мен ми се случва за първи път в живота и икрено много му се радвам.  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден ви желая  smile3525

# 162
Добро утрооо(вместо запис Embarassed )

# 163
anik79 Да ти е жив и здрав именника, много да те слуша и много да ти помага.

# 164
Добър ден! Simple Smile
Успех на всички, които днес са на преглед  fingerscrossed
Честито на всички именници, със здраве да си носят името   bouquet

Сега да споделя впечатленията си от МД-София. Вчера бях на свиждане на една приятелка, която роди там. Настанена е на 7-ми етаж, защото всичко е било пълно. Въпросният 7-ми етаж е меко казано мизерия. Умът ми не го побира, как е възможно в 21-век, най-голямото родилно заведение да изглежда така окаяно. Балатумът по пода е най-вероятно от 50-те години на миналия век. Приятелката ми каза, че вътре се разхождат, необезпокоявани от никой, множество хлебарки. Бебетата се дават на майките само за кърмене. Аз бях там в 3, а бебета ги дават в 4. Дават е силно казано, защото в 4 часа, майките се редят на опашка пред един бокс и си ги познават, и съответно взимат, като имат на разположение само 1 час с бебето и в 5 трябва да ги върнат. За цялата тази несравнима, по ужас, картинка, приятелката ми каза, че е платила доста солено, един път 550 лв. за избор на екип и отделно "под масата" още около 3 пъти по толкова. За парите няма как да знам дали е истина, но другото го видях с очите си.  #Cussing out

Пожелавам ви хубава и успешна седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт