ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Налика, ти също си във Вита, нали? При коя лекарка се следиш и ще раждаш?

# 241
Поздравявам всички кандидат-мами с добри новини от прегледите!  Hug
Честита мадамка на vivi_77 и малък мъж на Xcat!
Мушмулче, и на мен ми се струва, че Радост отдавна не е писала. Надявам се всичко с нея да е наред и скоро да се включи, за да ни успокои.  Hug Стискам палци за изследванията.  fingerscrossed Дано наистина да се окаже "малкия дявол".
Илиянче, чакаме хубави новини утре.  Wink

# 242
Ника ще раждам при Д-р Богословова-за мен друга гинеколожка не съществува и за това Вита.Ако междувременно реши да ходи в Перник да изражда и аз там отивам. Laughing
Аааа да,за килограмите забравих-страшно съм доволна-вече трети месец не съм мръднала.Изказах предположение,че не им работи кантара,но докторката каза,че повечето мами се оплакват,че показва в повече и този вариант отпадна.Значи до момента за 6 месеца-6 кг.Аз обаче си имам излишни от преди бременността така,че пак ще се гладува после.

# 243
Танче аз съм също като тебе,158 съм,бях преди да забременея 49кг,сега съм вече 60 Sadа не ми се мисли до края какво ще е,ще се таркалям може би Laughing

# 244
  • София
Ааа, Налика, дано си остане във Вита, с тези задръствания по пътя за Перник... Joy

# 245
 Laughing LaughingАми дано,ама ако трябва с колелото ще ходя до там Laughing
И ти ли си при нея или си при друг във Вита?

# 246
  • София
Моят предишен доктор е напуснал Вита и сега съм се насочила към Д-р Хаджийски, който беше вторият оператор при раждането на сина ми. Дано и той не напусне до февруари.  Praynig Иначе още не съм се уговорила с него, ще го направя през декември. На ЖК ходя в кварталната поликлиника и съм много доволна от лекаря ми там, но не изражда никъде той.

# 247
Ника-ти при Папукчиев ли ходиш

# 248

Момичета, чак сега се сещам защо последния път, когато бях на ехограф, докторът ми поиска 30 лв.  #Crazy и се чудех, и се маях.... Ама преди 4 години не беше така....
Нищо, хайде, здраве да е.

Аз не съм се теглила скоро, но според мен съм стигнала 60 кг.  Embarassed Ужас.

За раждането - ремонтирана, неремонтирана, ще раждам в Окръжна!

# 249
  • Бургас
А бе, момичета, тези колички на фирма Мони защо са толкова евтини?
http://www.kasidabg.com/index_cpath-181_496.html

Имате ли някакви наблюдения върху тях?

# 250
  • България/Германия
Честити сини гащички на Xcat и розови на vivi77!
И аз нямам търпение да идва сряда и беб да се покаже, то бива срамежливост, ама чак толкова не бива.  Grinning

# 251
Честити сини гащички на Xcat и розови на vivi77!
И аз нямам търпение да идва сряда и беб да се покаже, то бива срамежливост, ама чак толкова не бива.  Grinning

Ето,това е предимството на амниоцентезата.Знаеш пола на бебето още в края на 4 месец  Mr. Green

# 252

Мушмулке, пиши после как е бебка със стомахчето. Дано всичко е наред!  Hug
Сега док ми каза чак в края на седмицата да ида за стомахчето  Weary
направо ще си взема един ден отпуска и ще си направя всички видове изследвания и прегледи, които ми предстоят на този етап, то се е видяло, че няма да мога да го съчетая с работа....

# 253
  • София
Ради, да.  Peace
Ванилия, то и аз нямам претенции откъм ремонт, лошото е, че през февруари отделението ще бъде затворено, просто няма да има къде да раждаме.  Hug Laughing

# 254
Танче аз съм също като тебе,158 съм,бях преди да забременея 49кг,сега съм вече 60 Sadа не ми се мисли до края какво ще е,ще се таркалям може би Laughing
ха, и при мен нещата са по същия начин, само че аз бях 53 като забременях и ся съм 61, 158см.
а уж се храня само 3 пъти на ден   smile3506

Общи условия

Активация на акаунт