ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Roroana разбира се,че докато е малък може всичко,но знаеш ли аз за какво говоря-ще кажа-моята щерка е втори клас и всеки път когато я взимам от училище като ме види се засилва към мен и ми се хвърля на врата-тази картинка при момченцата я няма.Вчера примерно в градинката седна в мен и се гушноа като коте-това също не съм  виждала да го правят 9 годиштните момченца-за това говоря-а иначе докато са малки всичко може и гушкане и глезкане.

# 91
Хм, дааа права си като пораснат момчетата са по особени, ама то не е май защото на майките не им се иска да ги глезят, те сами се правят на Мъже  Laughing Но пък си има и плюс да си мъжка мама - като минат пубертета някои стават много грижовни кавалери особено към майките си, да се надяваме на това Peace.  Моите първи братовчеди са така, като ги види човек как се държат с майка си да й завиди човек.

# 92
Аз да ви кажа не съм взела още решение  newsm78 Със сигурност няма да я махна дунда  Peace
Тя е свикнала толкова много с мен, 4е сигурно ще умре от мъка  Cry
Имаме едни познати, които много я искат, и умуваме дали да я пратим в тях за месец Peace

# 93
  • Най-зеленият остров
Добро утро, момичета.
http://www.obozrevatel.cz/files/images/capuccino.jpg
Едно кафенце с много настроение от мен

# 94
добро утро и от мен
  food010

# 95
Добро утро!
Дороти,ама тя дунда е страхотна!!!Гледайте си я и не й се притеснявайте изобщо.А и като я гледам и въобще не може да се добере до бебето ,така че да нямаш никакви притеснения.

# 96
  • някъде тук
Добро утро и от мен Hug
Времето навън ми се вижда хубаво та май днес ще скитосвам  newsm68  след малко се обличам и излизаме с майка ми да изберем подарък за баба ми  днес има рожден ден  Laughing
Към обяд моя приятелка ме покани в офиса на Ейвън  щели да разпродават разни парфюмчета и мазилца  ,местели се в друг офис и си разчистват, та ще ходя да поразгледам не че ми трябва нещо ама разходка  Whistling
Моят мъж приключи с ремонта и с мебелите Laughing и вече е свободен всяка неделя е на риба с приятели , поне донася риба  Wink а пък аз си организирам свои забавления , и колата ще си изкарам малко да я поразмърдам че цяла седмица не карана ,да не вземе да ми падне акумулатора.
Моят бебо онзи ден така се беше разбунтувал  Crazy  че цял ден го усещах много силно  ,обръщаше  ли се незнам ама така ми беше притиснал пикочния мехур че тичак до тоалетна през пет минутки  Laughing За сметка на това вчера се кротна   и аз започнах да се притеснявам , както казва моя мъж няма угодия когато мърда защо , когато не мърда защо ,абе бременна работа .

# 97
Добро утро!
Бела да е жива и здрава баба ти!Приятна разходка!
Дороти много сте сладки!
Аз както и друг път съм казвала въобще не смятам да се разделяме с нашия котан! NaughtyНякои приятели и майка ми ми задават въпроса какво ще става с Пухчо,но аз съм категорична че остава!Майка ми не е доволна от отговора,но знае че с мен на глава няма да излезе.

# 98
Mила dorotey's, не причинявай това на животинката и на себе си, аз и друг път съм писала че отгледах сина си с котката в леглото му.Не че не съм я гонила, но то си беше решило животинчето, че там ще спи и толкова. Да ми е жив и здрав сина на 13 е и нищо му няма, освен че обича всички животни и се грижи за тях, в момента имам 2 котки и немска овчарка, които не смятам да махам, защото са част от семейството Blush 

# 99
Привет !

Аник и Готиноф   Hug, честити розови вести !

SuNnY SkY , да са ти живи и здрави празнуващите  Grinning!

Приятен ден на всички !

# 100
  • Най-зеленият остров
Ани, честито панделки.
Съни, хубавко да си прекарате с толкова много празнуващи.
На мен ми е едно такова криво и скапано, но ще се стегна.

# 101
Дороти, според мен ако кучето познава добре въпросните приятели и е свикнало с тях, няма да му е проблем да го вземат за седмица - две ако не ви се занимава с разходки и грижи и за него в началото, но трябва да са го взимали и преди това. А каквото и да мислим и животните си имат чуства и ревнуват- няма да й е приятно да я отстраните и като се върне - хоп някакво ново дребосъче център на вниманието. Аз Йори съм я оставяла на кого ли не за кратко, обикновенно като пътувам и нямам възможност да я взема, но принципно си я мъкнем с нас нищо че е гигант в сравнение с твоето пухче.
 Относно здравето на бебето единствения проблем сдобре гледаните кучета и котки е да не внасят бацили от вън, затова лапите се мият старателно и се къпе редовно. Аз от както я инсталирах извън хола ( в коридора) съм занемарила тази дейност, че ми е трудно да я набутам във ваната, пък тук баните ги правят без сифон за оттичане отвън и повече от месец вода не е видяла, но още мисля как да става номера за по натам че и да го  оттренираме. При майка ми  беше свикнала от вратата право в мокрото и там си качва краката в мифката, ама тука и банята още не ни е готова и всички четки за зъби са на мифката та не й се разрешава и там да припарва. Аз май се отнесох в ръзсъждения  Blush Извинете!
 Между другото Добро утро и приятна  и слънчева неделя   bouquet !

# 102
  • Бургас
Добър ден и от мен !!!  Wink Sunglasses
Стар и Кате мерси за пожеланията  Hug ....ох толкова празници и гости,и толкова хапване...Само ме изкушават тука,а докито ми е забранил сладкото ,ама айде нали са празници..
Аз днеска бях на лекции,взех си подписи,имам теми за 2 курсови задачки,сега лягам да почина малко ,че довечера пак празнуване .... а й ей го понеделника чука на вратата.   #Cussing out
Хубав неделен ден на всички сладурки !   bouquet

# 103
  • Burgas
Здравей те,как сте,много мрачно днес и с тази смяна на времето имам чувството,че е 6 часа,времето е само за почивка и сън.

# 104
  • София
Здравейте!
Бела, да е жива и здрава баба ти!
Съни, да са ти живи и здрави всички празнуващи в семейството!

Аз станах по обяд, мъжа ми беше извел детето и така хубаво си отспах.  Laughing Crazy Сънувах, че Д-р Марков ми прави ФМ и 100 пъти го попитах как са бъбреците на Топчо и той не ми отговори. Луда работа, събудих се неудоволетворена от прегледа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт