ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бобишана,и аз все се шегувам,че имам 2 в 1 ! То куче,ама има препратки към сем.Тигрови .  Heart Eyes Честито за придобивката и със здраве да си я ползвате.  Wink

Аз пък завиждам на тези от вас,които правят ремонт .Искам и аз пък ! Обновлението си е много готино преживяване. Heart Eyes

# 76
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте момичета Hug
Ама страшни сте,ей-нямах време цяла седмица да седна на компютър от лекари,задачки, грижите около двамата малки талибана в къщи Crazy ,работа ,проблеми с колата - срязаха ни гумите Twisted Evil Twisted Evilи т.н  и вие сте изписали две теми Crazy Grinning

Искам да ви питам,преди да съм забравила - към кой трябва да се обърна,да ме впише на датата на термина ми в началото на всяка тема Thinking :thinking:

Пеперудке, относно магнерота - не се притеснявай - аз съм с контракции от много отдавна, така съм била и през трите бременностти, /то при мен е от липса на време да седна и да почивам,все съм яхнала метлата нанякъде,ама като стане нетърпимо - лягам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes/ , та и аз доста често забравчм или пропускам, но не е фатално,така че взимай си го ,когато си ти е ред, ако пропуснеш-не го наваксвай, а просто изчакваш времето за следващото хапче Peace

Относно кучетата - моята  прекрасна пудело-булонка Ида изгледа две бебета,сега и идва ред и за третото - никога,нито за ден не се е отделяла от нас, от първият ден е сред бебето, взимат се всички мерки за нейното здраве-респективно за нашето, и тя, бидейки,моето първо дете и единствената ми дъщеря Mr. Green е пълноправен член на семейството. КОгато децата поотраснат, са страхотна компания с кучето, на нея малко и писва от време на време да я подърпват и пощипват, но с еднократно предупредително леко захапване - нещата си идват на мястото Mr. Green И определено присъствието и в къщи влияе страхотно на децата,  на това от рано да възприемат животните , да се грижат,съобразяват с тях и най-вече да ги обичат Peace Така че,съм твърдо ЗА кучето/котката в къщи. Имахме и още едно куче,имахме и котка , и всички те са били членове на нашето семейство Peace Peace

Като казах котка, се сетих - аз си направих тест за токсоплазмоза, слава Богу е отрицателен, но моята приятелка,която има котки - е с положителен/обикновенно се изследват бременни,които имат котки в къщи, . Този тест не е от задължителните, трябва сами да го инициирате, но моят съвет е - направете си го, за да сте по-спокойни. Интересното е,че предишните две бременностти не съм го правила, но едно мое запознанство с бременна в 7 месец,която сега я изследват и резултата беше положителен, тя беше адски притеснена, ме накара да си го направя, да накарам и приятелката си, и докторката,при която ходя на частно, и при която си раждам всеки път е решила да започне да прави на всичките си бременни,които следи теста, за да се избегнат последващи усложнения Peace

Хубава вечер на всички,пийте по едно червено вино,-полезно е,не за друго Mr. Greenа утре си изкарайте прекрасна неделя с любимите хора Grinning

# 77
  • София
magnoliamm, за да те впишат пиши на лични на авторката на темата данните си и тя ще те добави. Мерси за отговора,така си и мислех,но все пак да попитам. Simple Smile

# 78
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
magnoliamm, за да те впишат пиши на лични на авторката на темата данните си и тя ще те добави. Мерси за отговора,така си и мислех,но все пак да попитам. Simple Smile

ОК, ще и пиша.Мерси Peace

# 79
Мимка,ще пусна снимка утре,че тогава ще ни го докарат,а линк нямам.Не е нищо особено,но е много удобен за поспинкване(с 2 матрака и подматрачни дъски),че брато ще го командироваме да спи в хола,а не върви хол и креват.

# 80
  • Burgas
Здравей те,днес бях на преглед на 4Д,ще имаме момиче,всичко е наред,тежи 600гр и е 23см.

# 81
Мамчета ще добавите ли и на мен едно  stork-girl  newsm44
толкова си мечтаех да ми кажат момиченце,много съм щастлива- и момче няма да върна де Simple Smile
Май не съм от много бъбривите, но пък ми е забавно докато ви чета.
Най сетне идва и моята почивка, още една седмица работа ми остава  newsm68

# 82
  • София
anik79,gotinoff ,честити момичета и на вас!  Hug
Ето,че мацките 'почнаха да се показват.Леко полеко порозовяваме. Flutter

Аз за съжаление не знам какви са размерите на моето бебе и чак на 23 ноември съм на ж.к.  Crossing Arms

# 83
Честити девойки на Ани и gotinoff! Grinning
Налика не се притеснявай,ще стане и ще ти е хубаво после!
Ние се прибрахме и сложих един тиквеник.Сега засядаме да гледаме някое филмче!
Прегръдки на всички!
Моето бебе пък сигурно е от най-мързеливите февруарчета Simple Smile Втори ден пак се е кротнала и никаква я няма! Crossing Arms

# 84
  • Бургас
Аник и Готиноф честити девойки,добре дошли в розовия тим !  Sunglasses
Аник ,остана ли доволна от прегледа?
А Ралмин и тя да пише да се похвали .
Аз още празнувам,мерси на всички за хубавите пожелания !!  Hug

# 85
Честито на момичешките мами-да знаете,че сте щастливки-ще слагате фибички и ще правите прически и  роклички и всичко кукленско.А ние с мъжете освен,че не може да им слагаме фибички,не може и да ги поглезваме,ама какво да се прави-ще ги правиме мъже.

# 86
  • София
Аник, Готино, честити ви момиченца!
Мис, не се притеснявай за Магнерота, аз редовно го забравям, дори сега не мога да се сетя дали тази вечер съм го пила или не. Голям съм заплес.  Crazy
Аз тепърва готвя. Луда работа.

# 87
Налика, как така "не може и да ги поглезваме" Какво имаш предвид newsm78 Аз сина ми си го глезя до откат, не мисля че ще стане по малко Мъж от това  Naughty и все си мисля, че за да се научи един мъж да глези трябва да е бил самия той глезен, пък и не само за мъжете го мисля де.
 Ох ремонтите Tired  Аз почвам да се съмнявам, че и ние ще свършим всичко докато се роди бебето, особено аз както се бабосах съвсем. Хайде мебелите ги купуваме един по един ( днес си взехме холната гарнитура) и мъжа ми ще ги сглобява с разни приятели, ама ако искам да се боядисва някъде на мене чака, щото пък и аз капризи имам искам декорации да правя  ooooh! Подреждането и него аз трябва да си свърша иначе ред няма да има, а така съм се схванала не мога да ходя почти, едва слизам по стълбите (сина ми категорично итказва да ползва асансиор(така ли се пише newsm78) и ме мъчи всеки ден по н-пъти) и вече не мога в никой случаи да се наведа или клекна без и съседите да разберат за това #Crazy  Та може и до никъде да не стигнем, стоян като се роди три дни предварително и баща му трябваше да довършва боядисването на едни врати - е ми ръцете си остави, дано този път не се налага.

# 88
  • offshore & overseas
Честито на момичешките мами-да знаете,че сте щастливки-ще слагате фибички и ще правите прически и  роклички и всичко кукленско.
Не всички, не всички. Аз си имам дзвер небивал. Но се надявам, че като мине малко време и порасне, ще дава да я реша и обличам... ooooh!

Ремонт досега сме правили веднъж откак сме заедно, и то точно преди три години, така и си остана всичко -- недовършено поради "обективни" причини. Сега няма да правим, пък каквото ще да става. И детска стая няма да оформяме, и легло за бебето няма да купуваме, и количка, че даже и помпа на Авент (е аз си имам една скърцалка, но не смятам да я ползУвам)...

Емоциите около интериорните промени са хубави, ама само ако си поканиш майстори със златни ръце и златно сърце (каквито няма), изнесеш се на хотел и се прибереш чак когато всичко е готово и излизано.  Mr. Green

Пък и с едно малко детенце наоколо е просто mission impossible. С две пък, съвсем да не говорим.

Котарака не само, че няма да го махнем, но и няма да го спираме от спалнята този път. С Калина постоянно бях на нокти и се получи едно непрекъснато дебнене, кой кога и къде е влязъл и откъде е/не е излязъл. И това цели три месеца!!! Shocked Монката сякаш нарочно ме чакаше да се поразсея и веднага хукваше към спалнята и с голямо задоволство се пльосваше на калинкиното легло, а на истеричните ми викове отговаряше с влажен кравешки поглед.

По едно време вече ми дойде до гуша тая игра на котки и мишки и реших да кажа "Стига". Е, като казах стига, работите се уталожиха. Аз престанах да дебна него, а той престана да дебне мен и загуби интерес към леглото на беборана. После вече дори и да е лягал, не съм се тревожила толкоз.

Мисля да не си причиняваме този стрес и сега. Тъй и тъй косми има навсякъде, пък и вече коментирахме, няма да си отглеждаме децата в саксии, я. Бидейки около животно, те неизменно стават и по-резистентни към алергии.

Като стана дума, тестът за токсоплазмоза може да е положителен и заради туй, че отдавна живущите с котки вече са образували антитела, то си зависи сигурно какви са конкретните стойности, доколкото знам, точно антителата се отчитат. По принцип всички, които отдавна живеят с котки, са "преболедували" този паразит, симптомите са като при настинка. Токсоплазмозата е особено опасна в ранна бременност, когато води до спонтанни аборти. Мисля, но не гарантирам на 100%, че вече след 3 месец няма опасност за бебето, тоест паразитът не води до изменения, несъвместими с живота.

Но не забравяйте, че всъщност основният преносител на токсоплазмоза не са домашните котки, тъй като те редовно се обезпаразитяват и нямат контакт с външния свят, а месото и недобре измитите зеленчуци. Naughty

Както и да е, нека мислим по-малко за лошите неща, които могат да ни се случат, защото в по-голяма част от случаите нещата завършват в наша полза.

Мами, благодаря ви за комплиментите за моето гардже. Hug Другите дечица са февруарчета 2007 и също са много сладки. Предполагам, че след време и ние ще напълним акаунта с албуми, даже ще имаме повече, защото сме доста по-активни. Дай Боже, да сме живи и здрави, и да гушнем бебоците един ден.

Като казах бебоци, днес за първи път усетих топло чувство към моята беба и желание да си я видя и може би да си я гушна. Не ме е завладяло докрай, но имам надежда, че ще скоро и това ще стане. Също така, ходихме в Кауфланд на пазар и загледах бодитата с мисълта кои евентуално биха били подходящи. Embarassed

Леле, а мислех да драсна 2 реда.... Shocked Shocked Shocked

# 89
Плами,аз също пия ПРЕГНАКЕЪР защото съм в Англия и съм много доволна.Те стават за приемане отпреди да забременееш ,по време на цялата бременност и по време на кърмене.Само че сега като влизаме в 7 месец е важно да приемаме и омега киселини за бременни,защото последните 3 месеца най-усилено се развива мозъка на бебето.Има ПРЕГНАКЕЪР с омега к-ни та такива смятам да си купя.
И аз започнах да имам безболезнени контракции-корема ми се свива за секунди и се отпуска-нормално е вече да ги имаме и това са така наречените БРАКСТЪН ХИКС.От време навреме като се движа по-бързо получавам болки в страни като при бързо бягане,но това разбрах че също е нормално и като спра и си почина -отшумяват.Но все пак наистина е нормално човек да се притеснява,особено ако е първа бременност.

Общи условия

Активация на акаунт