ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейтеее  Hug!

Честито на женските мами!   bouquet
 Аз съм си вече вкъщи при мъжа  newsm44 Беше чистил, ама не беше подредил особено много и досега доизкусурявах из апартамента и гладих дрехите от 3-те перални, които беше пуснал  ooooh!. И понеже не седнах няколко часа и ме поприсви корема, сега почивам хоризонтално. Може и да подремна, че не спах много тази нощ. Като се разбудя за тоалетна и краййй...
Гледайте си животинките и хич не го мислете. Важно е само обезпаразитяването и хигиената. Няма по-хубаво от това дете да расте с животни!!!  Peace

# 106
Честито на мамите на момиченца!
Аз да ви се похваля,харесах си количка ,но се чудя дали не е още много рано да я купим,но от друга страна няма как да оставим всичко за когато му дойде времето.Та това е количката http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.profesionalist. … 26sa%3DN%26um%3D1

# 107
благодаря за пожеланията мамчета  Simple Smile

anik79 -честито момиченце  и на теб!

# 108
И аз сколасах най накрая да се отчета.Докараха ни диванчето и съм го качила при бебешките покупки,че нещо не успях да се справя със снимката по друг начин.

# 109
# 110
Привет и от мен! Hug
Днес е малко мрачен ден,но на мен ми беше хубаво защото с мъжо цял ден се разхождахме и се смяхме Laughing
Разглеждахме и колички,но има време за всичко.Важното е всичко с нашите бебоци да бъде наред,покупките стават и за един ден newsm78,относно кучетата и котките(не че имам нещо против тях),но мойто мнение е,че да се гледа новородено с котка най-вече е престъпление(разбира се не искам да обидя никой,това е лично мое мнение),те са преносители на болести и токсикоплазмози,даже съм чула,че докато е бременна жената не трябва да има котки в къщата!

# 111
Добър вечер мами Winkаз да кажа само че и този петък няма да мога да ида на лекцийте в ЦУМ,така че ако иска някой който не се е записал може да иде на моето място

# 112
Пиленце коя коли4ка на мен три модела ми отваря  newsm78

# 113
Здравейте мацки,влизам само за петминутка почивка-днес моят мъж много напредна с ремонта и аз вече подреждам ама вече крака нямам,а имам още мноооого,ама до 12 ще поподредя.Копнея да седна да гледам филм в ред и порядък.Нямам време да ви чета,дано не съм пропуснала нещо и някой.

# 114
Тук пък днес беше слънчево и безветрено а аз се забих да правя баница и я правих до след обяд, после докато я изядем и то слънцето се скри hahaha
 megelina това което си чувала за котките е заради тенденцията хипер много хора да си гледат котка без да смятат за нужно да я ваксинират или обезпаразитяват, което слава богу вече не е  масова практика като навремето. И знаете например на село всяка баба има поне по една котка в къщи, ваксина не знае какво е, а ако не й лови мишки значи за нищо не става, та от там и слуховете за горките котки, че "пренасят зарази". Лично аз имам приятел, който е с дефект в зрението заради прекарана токсоплазмоза от майка му през бременността, но това е било преди повече от 30 години, все пак ние не сме бабите ни.
Ние пък имаме и канарче , аз него исках да го махам ама мъжа ми го имал - цитирам "от преди теб"  Laughing та не си го дава ама просто не мога да му измисля място още.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:15 от Roroana

# 115
По повод домашните любимци и бебетата, да ви кажа в Белгия почти няма семейство без куче, а някои имат и по две, три. Кучето е на почит и е немислимо да го захвърлят затова че идва бебе, по-скоро второто ще си търси нов дом  Joy мен ме караха да го храня с вилица оня звер, и като отказвах ме гледаха на кръв  Mr. Green абе света е шарен

# 116
  • Бургас
Хелоу!  Hug

Честити розови новини на anik79 и gotinoff!

Аник, сподели за прегледа при Хубчев! Как мина, как се държи докторът, обяснява ли и т.н.?

ralmin, чакаме и теб на отчет!  Hug

# 117
Аник и Готиноф - добре дошли в розовия отбор  pletka newsm10

Мойта бебка пък днес много ме изненада. Обикновено ме подритва лекичко и нежно, обаче днес за около половин час направо си ме насини от ритници.  Shocked Определено си беше ритане, обаче много силно и като че ли по-остро - може би с ръчички или с лакти  newsm78 Доста болеше...
Замислихме се с таткото, че детето расте и вероятно си изпробва силата. Не ми се мисли в 9-ия месец как ще е  #Crazy
Тези, които са с повече опит - я кажете - болят ли ритниците накрая? Да се подготвя психически  Crazy

Ние днес се разхождахме по магазините. Направо без крака останах. Добре, че взехме на милото едно яке, че много тъжно му беше станало към края, че нищо не си харесва...
Ужасно се изморихме. Ама пък добре се чувствам сега.  bowuu Хубаво беше времето  1swing
Сега се класирам пред телевизора за Vip Dance  Sunglasses Хайде хубава вечер на всички!   bouquet

# 118
  • Бургас
Плами, сори, ако досаждам, но успя ли да минеш покрай "Стефи" в Суходол? Беше ни обещала отзиви за количките, та затова питам...  Simple Smile

# 119
Ритниците на Рая , накрая бяха доста неприятни  Crazy! В 8-9 месец ,спях най - често с подпрян ,в гърба на мъжът ми корем, тя с ритници го е събуждала..... Той казваше, че боли, ритала го в бъбреците  Crossing Arms !
Когато се роди бяхме изумени от големите и крака , които бяха с едни остри петички  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт