ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен WinkАз следобяд съм при Марков,нямам търпение да видя бебчо как е,дано не се  е скрил пак да го видим какво ще е  Grinning

# 286
  • До Балкана
Добро утро!
И от мен честито на узналите пола и успех на предстоящите прегледи!
Да ви кажа никога не са му слушали тоновете на бебето! newsm78 Ще разпитам като отида другата седмица на ЖК.
За Райчева и аз разпитвах, ама нищо! Дано всичко е наред! Сега ви пожелавам един много спокоен и усмихнат ден! Hug

# 287
Добро утро  kaffeetrmker_2
Аз също се събудих от ритници и от зверски глад:) хапнах една чиния с макарони и айде пак в леглото Laughing
Приятен ден на всички Hug
ilianakirilova успех на прегледа!

# 288
Добро утро на всички Hug
SuNnY SkY,
Благодаря за кафенцето Heart Eyes
Чак сега ви поизчетох.
ilianakirilova,  Hug
Стискам палци за Марков и накрая да се покаже fingerscrossed
Аз много се чудя за МД днес дали да ходя  newsm78- на това време  newsm46много лесно ми се остава вкъщи, но ако някой друг се навие можем да си направим една среща - обиколката започва от 14:00 от Регистратурата Mr. Green

# 289
Аз пък си пия кафе,но само шварц-то и е гола вода.Пия си по една чаша голяма за деня,не мисля че е проблем.Дано не е де.

# 290
  food010 Ние вкъщи си пиехме еспресо, но после започнах да пия мляко с какао:) Напоследък се изхитрих и налазвам чашата на мъжа ми, като му допивам кафето Joy Добре, че ги пием в големи, та не се сърди:)) И смее ли Mr. Green Mr. Green

# 291
Добро утро дами  Hug

Благодаря за кафенцето  Wink
Радвам се за всички, които вчера са били на преглед и са доволни от новините.
Късмет на тези, които днес са на посещение.

ilianakirilova, дано днес научиш пола и да ти честитим  Peace

Да ви се оплача снощи доста ме поболя корема. Бях се опънала вечерта на дивана да гледам телевизия и.............. Като почна едно кривене на корема с подритване от време на време, но като се изкриви в една посока и се стягаше точно там и си ме понаболяваше. Ниско долу също усещах някакви болки.Пих магнезий и ношпа и по едно време се опр Peaceвиха нещата.
Мислите ли, че са били контракции?  newsm78
С каката също така ми се кривеше корема но не съм усещала болки.Дано не се повтаря повече, че беше доста неприятно  Praynig

Тонове ми слушат всеки път на ЖК (поне това прави ако не друго) До запис на тонове с миналата бременност така и не стигнах, въпреки, че май се почват в началото на 9-ия мисля.

ralmin , хайде не се стискай.Кажи какви гащи да ти честитим де?  Wink

Желая ви хубав ден момичета   bouquet
Хехехеееее лентичката ми се е преместила в 7-ми месец  newsm68 newsm44

# 292
vabeni  Hug
И на мен така ми се получи онзи ден, но после ми попремина, като се пораздвижих. Хич и идея си нямам дали са контракции, но
си го обяснявам, че бебокът си се намества и иска да му е по-широко:) Сигурно по-опитните мами ще дадат мнение:)
Честит 7 месец - нямам търпение и аз да мръдна в следващото ниво  Animal Snail

# 293
  • До Балкана
Вабени, честит ти 7-ми месец  Hug!
Аз се събудих в 4 часа тази сутрин от това че от едната страна корема ми беше супер втвърден, но се отпусна и заспах! Да ви се оплача всяка сутрин ходя на работа пеш и се прибирам така и ходя много бързо по принцип и растоянието е кратко 30 минути много бърз вървеж като моя. Но тази сутрин щях да пукна - задъхвах се, едва стигнах. Явно трябва да забавя темпото! Thinking

# 294
Добро утро мами Hug
Мерси за хубавото кафенце от Съни,и аз като теб много често си гледам дисковете от сватбата,страхотно е наистина  yes
И аз мисля че при всяка консултация на самия ехограф се чуват и тоновете на бебето newsm78
Честито на всички с добри новини от вчера,дано всеки ден до края,всяка една от нас се хвали само с хубави новини за наште бебешоци newsm10.
Момичета,мислили сте къде да оставите пъпа на бебока като му падне? newsm78

# 295
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, момичета!!!  Wink

Аз да се оплача Simple Smile - Марков няма да работи първите две седмици на декември, а за другите не се знае  по колко часа ще има Sad А аз в началото на декември ще съм 29-30 г.с. и макар, че Томова ми каза, че не се налага трета ФМ аз искам да си направя ... е записах си час при Томова на 11.12, че и тя след това се гласи да излиза почивка... Такааааааа - наоплаквах ви се Simple Smile

Да ви кажа колко съм възмутена - простирам си на терасата и гледам една съседка полицайка излиза от входа униформена, но на 10 см. токчета, с две годишната си щерка, малката се качва в колата, сяда на предната седалка и потеглят ... без да се слага колан, без да има седалка за детето в колата ... абе ... нали те (полицаите) трябва да са за пример newsm78

Моля, за стиснати палчета утре, че съм на ЖК Simple Smile По този повод - ако аз не се интересувам, не си ходя на ФМ, БХС и изследвания, моето доки нищо не прави и не ми казва Simple Smile Сега ще я видя за трети път - първия ме записа, погледна ме на ехограф, каза 9 г.с. измисли си едно нормално кръвно и "на око" -  килограми и ми пусна ПКК и урина (после по телефона и се обадих и ми каза, че резултатите са ОК); втория път - в 16 г.с - ме мери с шивашки метър, направи ми преглед на шийката на матката и буквално я изнудих да и дам 30 лв., за да ме види на ехограф, пусна ми ПКК и урина и като и се обадих за резултатите ... по телефона ми изписа желязо Simple Smile, после  пак по телефона ми предписа магнезий, когато две седмици по късно и се обадих, за да и кажа, че имам контракции (каза, че няма нужда да ходя до кабинета) ... та сега ...  не знам какво ще прави утре Simple Smile Sad ама то вече няма и смисъл от смяна - тя така или иначе само води жк и не се занимава с израждане ...

Това е от мен ... чакам си стиснатите палчета за утре  Wink

# 296
Ей мацки колко сте изписали тия пет дни. Направо не мога да ви изчета, а така ме мързи да пишааа! В последно време и ние сме много активни и раздаваме ритници, но все още не са много болезнени. В петък съм при моя лекар да ме гледа и ще видим колко сме пораснали. Дано всичко е ок. Иначе явно е доста, защото корема ми порастна мнооого и вече доста трудно се събувам и навеждам. Като едно голямо буре съм. Нямам търпение да минат оставащите месеци.
Днес разбрах, че някои ще ходите на отворените врати на Майчин дом - моля да разкажете после. Аз няма да мога, че каката е на плуване и няма как. Цяла седмица все сме на нещо.
Хубав ден на всички пожелавам! На все още работещите - по леко - работата няма да свърши Party

# 297
Добро утро!

Честито на всички показали се бебешоци!

Аз също не бях ходила на преглед от 1 месец (поскледно беше феталната), та вчера най-накрая се занесох до поликлиниката.

Ника, намерих Цанов Simple Smile В крайна сметка, само не преглежда във Вита, но все още има раждания там (и в Шейново), така че остава като вариант. Иначе преглежда един път седмично в 25та в Младост (понеделник вечерта, от 17 до 19), а имал и кабинет близо до Вита (ама забравих адреса).

О, и за пръв път ми мериха корема, кръвно и т.н. Точни стойности не мога да кажа, че ми казаха само 'браво, браво, супер' Simple Smile Бебе изглежда добре, има си "едно голямо мъжко сърце" както се изрази акушерката, кистичките в главичката са поизчезнали, изобщо изглежда в ред; отговаря а 24-25 седмица. Точни мерки пак не знам, че бях заета д се хиле - тоз доктор тъй го стиска шапката, че няма на къде повече Simple Smile

Пуснаха ми изследвания, вкл антитела, преди малко ми източиха кръвчицата (лаборантката каза 'ееее, нищо де, САМО 12мл), та ми се мотляви главата още.

Иначе и мен ме понаболява шкембето като вървя.

Успех на всички с прегледи днес!

# 298
Здравейте, мами!

Бени, при мен беше същото снощи...Но и кръста ме болеше. Контракции са си. Днес продължава тази болка в кръста въпреки че си пия магнезий и но шпа. Явно ще е така от време на време. В петък съм на преглед и ще видим тази работа.
На ЖК всеки път от началото слушат тоновете на беб.
Ралмин, чакаме те с новини! Илиана и теб! Дано не пропускам някой...
megelina, да родя първо и да сме живи и здрави пък най-лесно ще измисля какво да правя с пъпа   Simple Smile Hug Това да ни е чуденката. Някои не го хвърлят никъде, пазят си го  Peace

Желаещ да си правим компания на лекцията в Токуда утре???

# 299
Привет на всички! Hug

Виждам че ме издирвате усилено и се питате как съм.  EmbarassedБлагодаря за което. Стана ми драго.

Извинявам се много на всички, че не съм драснала поне един ред да кажа как съм.

Та защо не съм писала от повече от месец.
Първо ме нямаше във Варна и нямахме нет подръка. После ми се наложи да полежа известно време в къщи зариди контракции, сега нямам, но съм грипава. Гадно но няма на къде.  
Поне с кръвното съм добре.

В началото на месеца бях на преглед, с бебо всичко е добре. Срамежливо от всякъде - още не ще да се показва и не знаем пола. Тази седмица трябва да съм на преглед. Дано да се оправя до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт