ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 300

"Ванилия, то и аз нямам претенции откъм ремонт, лошото е, че през февруари отделението ще бъде затворено, просто няма да има къде да раждаме." 

Ника, мислиш, че цялото отделение ще бъде затворено!!!. Стига бе, не съм се сетила за това... Лошоооо.. Ще питам моя доктор тогава какво ще правим, но определено трябва да има някакъв вариант. newsm78

# 301
  • Burgas
Здравейте,аз пия кафенце всяка сутрин по едно по слаби4ко със сметана.
Мимита коли4ки на Мони в Бургас има на складовете на Пъргос плод в Славейков,поне преди година имаше сега не съм ходила скоро.

# 302
Добър ден и от мен!
Най-накрая успях да мина прегледа при док днес(добре сте ми стискали палци)!Бебешора се е ориентирал към изходна позиция и дано да реши така да си остане.Като я слушах доки ми стана ясно,че ме вижда с естествено ражданеи стискам палци да останем с този вариант докрая.Отговаряме си на седмиците по бедро,а главицата ни е с една седмица напред(мамин главчо ще бъде).Изуми ме колко му е яголяма главата на моя малък мъж-66.5мм.ВАри го,пЕчи го са си живи 7см,а е само 6месец.Пуснаха ми секрет да видим какво ще се покаже и в петък -айде пак за резултати...Направих пътека до ТК тази седмица!
Стискам палци запрегледите цяла седмица и мисля в неделя да ги оставя да почиват,че ще ми трябват!Ще чакам отчети своевременно!
Целувам ви и ви желая прекрасен и спокоен ден!!!

# 303
Доро утро, момичета!   Nature Sunny
Райче, радвам се, че писа.  Hug Да оздравяваш бързо! Хубаво е, че с бебо всичко е наред...  Все така да се чува!
Тая сутрин се събудих от обсъжданото от нас вчера "опъване" на прасеца"- не ми се беше случвало, откакто съм бременна. Ужасна болка, направо ми се напълниха очите със сълзи. Иначе болки в корема досега съм нямала, да чукна на дърво...
Късмет на всички мами, които са на преглед.  Flowers Four Leaf Clover
Vabeni, кога успя да влезеш в 7-ми месец?  newsm78 Браво! Поздравления! И аз искаааам!
Маги, за пъпчето и аз не съм се замисляла.  newsm78 Може и да си го пазя... Само живот и здраве да е, да се родят бебоците, пък ще го измислим.  Wink
Бобиш, прекрасни новини!  Hug
Аз сега се залавям с домакинска работа. Прекрасен есенен ден ви желая, мадами-мами!   love001

# 304
  • Най-зеленият остров
Аз май пия най-много кафета на ден. По два броя еспресо с много мляко или сок, но без него кръвното ми се срива.
Тоновете ги слушаха за първи път на последната ЖК, т.е. в началото на шести месец.
Райче, добре дошла отново в отбора и много се радвам, че всичко с вас е добре.
Бургазлийки бройте и мен за утрешната среща.
Лек ден  Hug

# 305

Вече може да ме видите като бременна кума:
http://vanilia.snimka.bg/wedding/svatba.436588.15639822

# 306
Vanilia 77 страхотно изглеждаш!

# 307
Ванилия, помен от бременност няма на тези снимки, изглеждаш много добре!

# 308
  • offshore & overseas
Ейц, някои са стигнали до 7-ми месец, брао-брао! newsm51

vabeni  Hug
И на мен така ми се получи онзи ден, но после ми попремина, като се пораздвижих. Хич и идея си нямам дали са контракции, но
си го обяснявам, че бебокът си се намества и иска да му е по-широко:) Сигурно по-опитните мами ще дадат мнение:)
Контракции стопроцентови, вчера стана дума (май всички имаме по някоя) -- обикновено не болят, но ако и матката расте... Confused

Аз още не съм хвърлила пъпа калинкин, но моето е нищо – щом сестра ми не е, на седемгодишната си щерка. Чакам да се намеря на по-специално място, каквото и да значи това, пък дано и пъпа да е в мене. Лошото е, че се е поразмирисал, ама няма начин -- все пак плът си е това. Не е кой знае какво, де, той си е увит в марля...

Крампи повече не съм имала, та зася се въздържам от магнезиеви хапове. По тоя повод или изобщо може би трябва да се обадя на доки, Каро, ти чуваш ли се с него? Драсни ми едно ЛС, ако искаш. Hug

Райче, най-после вест от теб. Какви са тези грипове? Я бързо се отърсвай и си гледай спокойно бременността! Naughty Няма да се даваме на болести, макар че на нас специално и от ДГ могат да ни ги довлачат и сега, а и после, като се роди бебето. За после съм що годе спокойна, щото беба ще е кърмена и доста защитена, ама за сега... А и с Халюшата разменяме едни доста "горещи" целувичци. Laughing Embarassed

Сега остава и Радост да прати вест и ще сме спокойни. Според мен тя е добре, но може би са отишли на сватбено пътешествие някъде, знае ли човек. Сравнително скоро беше писала. Споменавам я, защото някой (Мушмулчето?) се беше разтревожил.

Ванилке, чудесна стройна и бременна кума си била... Grinning

Аз гледам да пия само едно шварц кафе на ден, но някой път се отплесвам до 2 (с Калина пиех не ми се мисли колко). Просто трябва да следим как ни действа. Чувала съм, че прекаляването с него също може да доведе до проблеми, като ниско тегло на бебето и високо кръвно.

Ника, май ще ти излезе късметът и на теб с любимия доктор. А дано! Hug

Днес си чакаме пералнята, та Лъвю подготвя инсталацията (докато аз уж работя Twisted Evil). Ние я взехме от технополис по една еко програма или оферта или каквото там беше. Връщаш стара, взимаш нова... Да видим сега... Crossing Arms

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 11:43 от Мяуче

# 309
  • Burgas
Ванили колко кг си качила(ако изобщо си качила)изобщо не ти личи.

# 310
Здравейте мами!
Ванилия наистина си страхотна кума!
Съни нашата сватба беше преди повече от 6 години,но също често я гледаме,та какво остава ти! Grinning
Райче да се оправяш бързо!
На всички които са били на преглед и са научили вече пола честито!
На тези които днес са на преглед много стиснати палчета! Peace

Аз каквато съм завеяна вчера купих бельо на мъжа ми и той като го пробва-малко му,та сега трябва да ида да го сменя.Ми така като не съм го виждала скоро по бельо-ми забравила съм Crossing Arms
Нищо,че навън е мрачно на вас желая много усмивки! Hug

# 311

Благодаря ви за хубавите думи.

Тогава /преди месец и 7 дни/ бях качила около 5 кг, нооооо сега и в дупето, и в ханша.... - вече съм качила 12  Shocked. Просто аз бях 46 кг, на ръст 166.

# 312

Тогава /преди месец и 7 дни/ бях качила около 5 кг, нооооо сега и в дупето, и в ханша.... - вече съм качила 12  Shocked. Просто аз бях 46 кг, на ръст 166.

Дарлинг,не знам точно къде са ти отишли тия 12кг,ама определено не са при теб. Crazy Hug Flutter

# 313
  • offshore & overseas
Тогава /преди месец и 7 дни/ бях качила около 5 кг, нооооо сега и в дупето, и в ханша.... - вече съм качила 12  Shocked. Просто аз бях 46 кг, на ръст 166.
Наистина изглеждаш страхотно и въобще не ти личат ни корема, ни кг., но то като че ли е закономерно. Аз съм горе-долу в твоя калибър, само дето съм с 3 см. по-ниска. Не знам колко точно съм качила, но още не ми тежи. То по-слабите трябва да турят по някое кило в повече, това съм го чела научно защитено (е, нямам предвид да се стига до +30, но каквото рекъл Господ). Laughing

Тогава /преди месец и 7 дни/ бях качила около 5 кг...
Дарлинг,не знам точно къде са ти отишли тия 12кг,ама определено не са при теб. Crazy Hug Flutter
Те на снимките са 5, бе, Бобиш, каза си момичето, че преди месец са били по-малко. Но се хващам на бас, че и сега 12-те не й личат. Просто си е до структура явно. Joy Peace

# 314
Vanilia, страхотно изглеждаш бравос  Wink Както казва Мяуче всичко май си е до структура.

Пъпа на Ванеса го хвърлих когато беше на 3 месеца.Бяхме при майка ми в Брюксел и там го метнах.
Това да се роди пък ще го мисля неговото.

Кафенце и аз пия само шварц или капучино.Другото ми идва много силно нещо.По принцип пия по едно на ден от край време, но се случва и по два пъти.
Контракцийки значи казвате са били  newsm78 Ами в такъв случай дано не се появяват повече докато не им дойде времето  Simple Smile

Мяуче, айде като пристгне ще се похвалиш пак  Wink

Райче, радвам се, че се вясна най-накрая. Гледам и ти си имала премеждия.Да минава бързо този грип и да се включваш в групата на пишещите.
Чакаме и Радост да се появи.Дано всичко с нея е ОК и да е на меден месец както предполагаме повечето  Peace

Офффф нещо ме наляга глад а ми е рано още за обяд (лелееее и рима има даже)  hahaha

Оставям ви засега стига съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт