ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • offshore & overseas
Никич, сега се усетих, че твоят малчо скоро става на 3, наближили сте критичната точка, значи. Добре си го спряла от градината, за да не се усложнят нещата. Пък причините какви са, все тая... Grinning

# 451
  • София
Здравейте и от мен, smile3502
Аз днес си направих капучино и проблема с тоалетната се реши. Blush Колко близки си станахме вече... Crazy

Да ви кажа аз нещо не се шашкам как ще се гледаме с бебето,струва ми се някак далечно и нереално все още.А и си нямам и на идея какви проблеми,въпроси и  притеснения ще изникнат пред мен.Но така май е по-добре,отколкото да се шашкам отсега без да знам за какво става въпрос.

Честито на узналите пола,а на mariq_lakova  стискам палци всичко да е наред с резултатите !
Болните ви дечица да се оправят и те по-бързо,че сигурно е много притеснително... Hug

# 452
  • offshore & overseas
Да ви кажа аз нещо не се шашкам как ще се гледаме с бебето,струва ми се някак далечно и нереално все още.А и си нямам и на идея какви проблеми,въпроси и  притеснения ще изникнат пред мен.Но така май е по-добре,отколкото да се шашкам отсега без да знам за какво става въпрос.
О, да, винаги има време за шаш и паника. Joy

# 453
  • София
Мими Лакова, дано са добри резултатите! Ще я потърся тази Зебра, щото май имам нужда често  Embarassed иначе ползвам Меглио и после в съдомиялната на висок градус и всичко се измива.
А, забравих да ви се оплача, моята икономична душа страда най-много от боледуването на малкия - равносметката за последния месец - около 105 лв. за лекарства /вкл. и днешните/ и 42 лв. за частна кухня за две седмици. Този път обаче ще му готвя.  Mr. Green

# 454
купувате си едно шишенце Зебра, български препарат на фирмата Згурия,струва около 1.50лв.Също така едно домакински ръкавици,че без тях е страшно иииииии загаряте колкото искате  Laughing После намазвате тавата/тенджерата ,оставяте да поседи 30мин,плакнете обилно и идвате да се похвалите колко чисти съдове имате.Няма грешка препарата,не мирише на нищо,обещавам ви,но Ръкавиците са задължителни.
Сега да честитя добрите новини на тези ,които ги имат и да пожелая на боледуващите да оздравяват бързо.
Мерси, Мария, ще го пробвам.  bouquet

За болните деца и детските градини какво да кажа...
Почти не бяхме боледували, докато не тръгнахме на детска градина.
Тогава усилено и неотменно започнахме да практикуваме правилото "два дни на детска градина - две седмици вкъщи реанимация". Тогавашният ни доктор ме хвърли в ужас, когато го попитах докога ще продължава това. Отговорът беше "Докато тръгне на училище". Идеше ми да го цапна с нещо тежко. #Cussing out ... но е факт. Докато децата ходят на детска, все е така. Sad

Абсолютно съм съгласна. Joy

# 455
Мария, имаш стиснати палци и от мен.Сигурна съм, че всичко ще е наред с резултатите  Peace

Miss_Butterfly споко мила.Наистина както каза Мяуче има време за шашкане. Но сама ще видиш детето как ще те води и няма да имаш чак такива притеснения  Peace

# 456
  • София

Аз по принцип съм си шаш и паника,така че ме очаквайте с гръм и трясък с въпроси от типа ' Много спи ! Има ли му нещо?!   #Crazy
 Joy Нека поне сега се посмеем,че после...

# 457
  • София
Аз по принцип съм си шаш и паника,така че ме очаквайте с гръм и трясък с въпроси от типа ' Много спи ! Има ли му нещо?!   #Crazy

Joy Кефиш, да знаеш!  Joy
Аз май съм от нешашкащите се като цяло. Пък и не съм губила тренинг общо взето, ето и тази събота ще гледам близнаците за цяла нощ, защото майка им ще ходи на дискотека.  bowuu

# 458
  • offshore & overseas
...Joy Нека поне сега се посмеем,че после...
И после ще се смеем, през сълзи. hahaha Подобни въпроси са класика в "Майки..." Пускаш там и куцо и сакато се реди да те успокоява и да ти дава съвети, като "Провери дали диша!", "Що не звъннеш на педи, ние тук да не сме медицински лица! Naughty"
... 42 лв. за частна кухня за две седмици...
Е как кухня, нали ходи на ДГ? Или ти за вечерта взимаш? Ние редуваме оБесени ядки и кисело мляко с бисквити. На мен ми втръсна, ама Халюша си ги обича.

Зебрата и аз ще я потърся...

# 459
Пък и не съм губила тренинг общо взето, ето и тази събота ще гледам близнаците за цяла нощ, защото майка им ще ходи на дискотека.  bowuu
Браво на това майче! Пък аз не съм виждала дискотека от ... не помня кога. hahaha

Шашкането пък си е неизменно, независимо от това колко деца имаш.
Моя милост, например, сега се чуди как точно се отглежда МЪЖ! newsm78

# 460
  • София
Е,Ника,тренирай,че после кой ще ни помага и просветлява по въпроса !  Hug Аз нямам близки малки деца или толкова близко бебе и нямам ни най-малък опит с нищо.За това съм в очакване всички баби и не само да ме засипват със съвети и препоръки. ooooh!

Бени,дно е така !  Hug
Мяу,дано не се налага да стигам до ''Майки'',а да намеря утеха при вас!  Flutter

# 461
Здравейте,аз не пиша често,но сега искам да споделя- днес бях наЖК-лекарката и сестрата бяха учудващо учтиви,всичко си обясниха,казаха ми"Имаш нормално бебче,няма за какво да се притесняваш,отговаря си точно на 26 седмица"-такава усмивка  Grinningдръпнах,че...   Слушахме и сърчице-за първи път и то си тупка нормално,бебчо се разсъди като го слушаха-събуди се,ритна 2-3 пъти накрайника на апарата и заспа буквално за секунди,абе щурчо.Видах си го и на ехо слънчицето.Качила съм 5 кг.от началото на бременеенето до сега и съм 51 newsm03.Доволна съм newsm68Леко бременеене на всички бременелки и всичко да ви е ОК. Simple Smile

# 462
  • София
Моя милост, например, сега се чуди как точно се отглежда МЪЖ! newsm78

В нашето семейство сме само жени - Баба ми има 2 дъщери(майка ми и леля ми),които от своя страна имат по още 2(аз,сестра ми и братовчедките),отделно тази ми баба са 5 сестри и 1 брат...Децата на тези сестри също са предимно момичета.Женско царство!  Crazy
И сега идва първият мъж и майка ми къде на шега,къде наистина,каза на нейната приятелка да помага -как се гледало мъжко. Joy

# 463
  • Бургас
Hello и от мен,
днес ходихме на среща да ни говорят за кърменето...а бе интересно беше,ама лекторката не биваше нещо  Crazy
Другите мами отидоха да разглеждат родилното отделение в болницата /държавната/,а аз не можах,защото съм на бачкане....
Хубав ден на всички !

# 464
Miss_Butterfly, и при нас горе-долу е така.
Ще обменяме съвети за това какво да правим с онова малкото, стърчащо нещо и къде да го държим. hahaha

Яничка, чудесни новини! bouquet

P.S.: Само на мен ли ми се доспива следобяд? newsm78
Ееех, остаряваме бавно, неусетно почти... Joy

Общи условия

Активация на акаунт