ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Един път като види показно и после можете да сте сигурни, че дълго време ще се радвате на опикани с ентусиазъм обувки.  Mr. Green Laughing

Ау,Ника, верно ли малкия така прави?  Grinning  Ма те какво ли не измислят да правят,което за възрастните не е редно и възпитано. Crazy

# 481
Тя е бременна,тя е бременнааа
Поздрави мъжлето за тактиката - има полза! Grinning
И аз с това си оправдавам киселяка, но гледам да не злоупотребявам.

# 482
Xcat,
Не знам как се гледа МЪЖ и дали въобще се поддават на възпитание Joy,
но ето аз какво купих на нашите кумове - те си имам момченце.
Казаха, че не е лоша книжката, а пък после и на нас ще ни я пуснат:)))

http://www.mobilis.bg/articles/view/39062
puhtar,
Аз толкова му се вживявам на моя понякога и страдам и викам за целия свят, а той си седи и се подхилква и хич не му дреме Joy
И после ми заявява " Спокойно, има-няма 100тина дни и ще ти мине" Joy

# 483
  • София
Един път като види показно и после можете да сте сигурни, че дълго време ще се радвате на опикани с ентусиазъм обувки.  Mr. Green Laughing

Ау,Ника, верно ли малкия така прави?  Grinning  Ма те какво ли не измислят да правят,което за възрастните не е редно и възпитано. Crazy
Той не го прави нарочно, просто е толкова ентусиазиран, че е голям, че много често не гледа къде цели.  hahaha Но пък забелязах нещо друго, което в началото ме изуми - изтръскването е вроден инстинкт - никой не го беше учил, но още щом седна на гърнето и след като се изпишка се тръскаше.  Crazy

# 484
velv, не е лошо книжлето.
Може и да се снабдим информативно - и да не помогне, няма да навреди. Sunglasses

# 485
Здравейте Simple Smile
Оказа се, че писах ли писах и взела, та ми изтекла сесията и всичко отиде на кино. Ще се опитам да го пресъздам отново Simple Smile
Поздрави на всички майчета, които са разбрали пола на бебчовците си.
Бързо оздравяване на болничките малчугани.
Относно лекциите на 9 месеца, записах се на 6, 13 и 20. Дано имам възможност бих посетила и 3-те, ако нямам пък все някоя мама ще се възползва от моето място  Peace
Мяуче, честита ти нова и работеща придобивка. Във връзка със запека, аз страдам, като теб от малка, а в 8-ми клас след много тежък такъв се сдобих и с бонус-хемороиди, а комбинацията от двете е зашеметяващо преживяване  Twisted Evil . Майка ми била открила нов цяр, а именно сладко от диви круши. Ще го опитам през уикенда и ако има ефект, заповядайте на гости, за да се черпим със сладко  Hug

Мисля, че преди и друго бях писала, но сега ми изхвърча от ума, като се сетя пак ще пиша.

Хубав ден и много усмивки   bouquet

# 486
Xcat ,
Като ми го доставиха го позачетох, та интересно ми се видя, че не беше сухо, ами случки с коментари към тях:)
Аз като го докопам и мога да го споделя Hug

# 487
Добър ви ден, писарушки!  sun
Днес малко късно сколасах да седна да пиша и вие сте се оляли...  Laughing Бая време ми отне да наваксам с четенето.
Да поздравя мамчетата с хубави новини и да пожелая късмет на тези, на които им предстоят прегледи и изследвания. Стискам всички палци!  fingerscrossed
На болните- скорошно оздравяване!  Hug
Относно гледането на мъжко чадо- в моя род и в рода на мъжо все момчета се раждат напоследък. Май аз съм последната мома, дето се е родила... Аз имам брат, леля ми е с 2 момчета, на мъжо сестра му- и тя с двама вагабонтина. Питате ли ме как се издържа?! То затова сигурно и двата рода тайничко и не чак толкова тайно си мечтаят наш'то да е женско.  Joy И ние с таткото мадама си пожелахме на златната рибка, та дано да ни сбъдне желанието. С толкоз момчета покрай мен аз пък сигурно ще си викам: "Как, аджеба, се гледа момиче?"  newsm78 Ама ще се науча, ненаучена няма да остана. Бабето ми е била детска учителка 33 години, всички ни е изгледала, така че разчитам на много помощ и от нея, и от мама, и от свеки. Пък и във форума опитните майчета сте доста, и вие ще удряте по едно рамо.  Wink
Да ви се оплача, от сутринта нямаме вода.  smile3515 Мине- не мине 1 седмица и я спират за няколко часа. Поне предупреждение да залепяха на вратата на входа... Срамота!
Днес правя бойкот на домакинската работа. Любимото ми братче ми е дало да му развивам 15 теми за някакъв изпит и мисля да се занимавам с тях. Ех, тия момчета! Хич не им се учи!
Да напомня на Варненските мами, че утре има лекция на "9 месеца" в мол- Варна. Аз, Megelina и Amica ще сме там. Ако има и други желаещи, може да разменим на лични по един телефонен номер и да се чуем, като сме в Capella Play.
Сега ви оставям, че имам "домашно" за писане.  Laughing Доскоро, мацки! И ще ви държа "под око", че днес  сте особено активни...  Laughing Hug

# 488
Момичета от Пловдив, ето нещо предстоящо и интересно ~*~ Пловдив ~*~ Ла Лече Лига среща, събота 31 Октомври, 10:30 ч.

# 489
  • София
Хм  newsm78 , звучи интересно тази книжка, май да си я купим и ние,а.Нали все пак момче ще гледаме.В нашия род всички сме женски  hahaha ,баща ми пощуря от кеф като разбра ,че ще имаме мъж, а майка ми определено искаше да е женска баба и беше разочарована , но мъжо и вика"еми съжалявам,другия път".Но за това пък на мъж ми родата са все мъже,там сестра му е царица,понеже е единствено момиче.Абе както дойде,минахме следкасова зона и рекламации по повод пола не се приемат. Laughing
С моя се шегуваме че докато стигнем до 5 (толкова деца искаме) все едно ще е момиче  Laughing, а една приятелка ме пита ако все пак се окажа с 5 момчета + мъж ми какво ще правя.Казах и че сигурно ще се метна от 9тия етаж,иначе не виждам как ще чистя след 6тима мъже.

# 490
  • Бургас
Шаманката в Бургас провеждат ли се подобни срещи?

# 491
Аз също съм в чуденка как се гледа мъжко.Досега съм помагала с гледането все на жени(винаги много съм обичала бебета и активно участвах летните ваканции с бавенето на братовчедките,докато не поотраснаха,а после искаха с мен при "хубавите батковци" hahaha hahaha hahaha) и малко ми е непонятно как се процедира при момченцата.Е,мам си е при мен и ще помага,пък и моята приятелка сега гледа мъж и тя ще дава съвети,форума ми е под мишка и клавиатура и тук ще има питанки и така...Имам си една комшийка-тя е с две момченца и гледам вече по-голямото абсолютно самостоятелно вади пишока, пишка си ,а като се събере с още някое момче на площадката пада едно надпикаване и опикаване,направо не е приказка. Joy Joy JoyМного са сладки,ама докато дойдат и наще до там ще мине още бая време.
Каролина и аз си поспивам почти всеки ден поне по 1час следобед.Спокойно не си само ти.

# 492
Пиленце коя коли4ка на мен три модела ми отваря  newsm78

Съжалявам,че толкова късно отговарям.Количката е Rodeo design

# 493

С моя се шегуваме че докато стигнем до 5 (толкова деца искаме) все едно ще е момиче  Laughing, а една приятелка ме пита ако все пак се окажа с 5 момчета + мъж ми какво ще правя.Казах и че сигурно ще се метна от 9тия етаж,иначе не виждам как ще чистя след 6тима мъже.

Лелеее, Марийче ще бъдете като семейството на Малкълм!!!С 5 дечица ще сте голяма работа! Joy

По повод гледането на момчета и аз се шашкам!Онзи ден бяхме на гости у едни приятели, които имат 2 момченца и като започнаха да ми обясняват как още от самото начало трябва да му забелвам пишлето , за да не му се срастне, направо очите ми станаха на понички  #Crazy Стигнах до решението, че това ще е задължение на мъжлето, защото когато бебе вече не е бебе, най-вероятно няма да ми дава и ще се срамува, така че моята приятелка каза , че е по-добре ако Чочо се заеме с това!!!

# 494
  • София
За забелването прочетете, има доста инфо и преценете вие от кои майки ще бъдете, защото напоследък масово се отрича тази практика.
Аз лично ще забелвам. Забелва се след първия месец и то съвсем леко, без дъпране, под вода докато бебето е в коритото, само докъдето позволява самата кожичка. Забелванета става постепенно по този начин и отнема месеци, горе-долу го годинката работата е свършена без болка и травми.
Другият вариант е да го направи педиатърката еднократно, боли обаче после 24 часа при уриниране.
Третият начин е да оставите всичко така, както си е и да чакате до 3-4 годишна възраст да стане от само себе си /тази практика се налага напоследък/. Обаче Гаранция-Франция, защото ако не се получи от само себе си, травмата от насилственото забелване в тази късна възраст остава за дълго време, децата имат спомени на тази възраст.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт