Отговори
# 660
Цеце, Лена става в 6.30, на обед не вярвам да спи повече от два часа в яслата, а вечер с 300 зора я приспива Алекс от 21 до 22 часа  ooooh! Хем през деня си играе с децата и си е натоварена емоционално. А Васето ако става по-късно и следобед като спи толкова много, а и денят й минава по-спокойно нормално да не й се спи вечер. Пробвай ако искаш да я вдига Мими по-рано сутрин и да я будиш следобед най-късно в 16 часа. Даноо овладееш положението, че все се чудя от къде намираш сили за всичко  Hug

Ванилия, браво на Рони  Peace За покрива мооого съжалявам  Confused

Оооо, искам да пиша още, но ще бягам да се къпя и по конете  Mr. Green

# 661
  • София
Одеве чувам от детската Катеееееее, Катееееееее, Буубооооооо  Shocked Shocked Shocked
Познайте кого е викала  hahaha!!! Направо щях да припадна. После лааа..да седна и да редим пъзели.

# 662
Heart EyesДа е жива и здрава Мими!Честит празник,мамо Ели! Hug
Честито на именниците днес!  bouquet

И аз смятам че дългият следобеден сън оказва влияние на това кога ще заспят тия фурии.Ето ги мойте - днес Християна придрема има няма един час (иначе по 2ч. и нещо спи) и сега само помириса възглавинцата и вече спи.По принцип до 22ч стои и ако аз не настоявам хич няма и да легне ooooh! Вяра е същата,ама тя след 23 ако се е наспала 2-3ч следобяд.Днес тя пък ми каза,че няма да спи,макар че се ядосвах,сега ми е екстра,че ще свърша нещо без зоркият надзор на някоя от двее.Такова ранно заспиване и то в комплект не е било не помня откога Crazy

И ние имахме много лош сблъсък с пода миналата седмица,тя много плака,а аз се изплаших страшо,защото както казва Цецето тръпки ме побиха като чух как главата и издрънча на пода,рееееввв,цицина и само повтаряше "удаила гавичката",ама на сутринта беше забравила.аз цяла нощ я проверявах как е Rolling Eyes

Християна днес нарамила един детски стик за голф пластмасов и като налага кака си.А тя милата тича при мен(миех чинии),а онова диване като идва и като размахва стика.Хем ми смешно,хем серизона гледам да съм,сложна ще е работата с туй скорпионче.Само гледа да дразни кака си.Ако се е заиграла Вяра,малката и взима нещо от играта и тича при мен,а Вяра крещи,ядосва се ,а това се кефи и не и връща.Много сериозни сблъсъци сигурно ще има занапред,дано успея да ги потуша увреме Praynig

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 21:37 от Дес

# 663
  • София
Ние бяхме решили да не празнуваме на Митко РД, но Коце сега иска да посрещнем братята ми със семействата си. Решила съм тирамису да правя, че от кога ми се яде   chef

Ванилия, дали се зачита за изречение:"К'е е?" и отговорът "Нама го/Ето го Ми'кооо!"? Защото Митко само такова изречение може да прави - Къде е еди кой си, ето го. Но друго не свързва.
 Какво е дневен режим? Митко не яде под час, а знам, че ще заспи между 13 и 16 часа през деня.
Че се храни сам храни се, но лошото е, че се пробва и сам да си реже храната. От приборите това е първта му дума - ноз(нож). Чак притреперва от кеф като види нож.

Таш, как ще съм се изгубила, като постоянно следя дали някой е писал и веднага влизам да чета  Simple Smile

# 664
  • София
Тъкмо ви се оплаках от детето, и то взе,че заспа преди 22  Shocked В 9.30 изгасих всички лампи, натиснах я в леглото и от няма накъде се гушна в мен и заспа  Laughing Може би в мен е грешката, че чакам от нея позивни, че й се е доспало  Thinking Очаквам обаче включване по някое време с възглавницата и юрганчето под мишница, но тогава поне бързо заспива пак. Обнадеждена съм.

Дес, тепърва има да се млатят двете  Laughing Спомням си, че със сестра ми доста се биехме, но след като поузряхме и това отмина. Нормално е според мен  Peace

Отивам да си измия чиниите и ще използвам намалението да си пусна филмче и после да се приспя с книжка  Flutter

# 665
Ха, добър вечер,  Heart Eyes
едни гадни еклери ям, ама много гадни бе, 1 кутийка изпапках.  Crazy Hug
По темата: Ники единствен в групата спи по 1ч, добре е че поне лежал и чакал другите да се събудят.
Ники винаги е спал по 2 пъти на ден, ако не го стори е адски нервен. Само не ме питайте как се справяме сега/след тръгването му на ясла/ с това 1 часово спане за цял ден, от 7-21ч. Детето е станало доста странно вечер. Личи си че е изнервено и лесно раздразнимо, оставям го до 20-20,30ч  в игра, защото слагането му по-рано ще го събуди и по рано на другия ден. Абе, завъртяно е. От снощи е сърдит на баща си, че е бил в командировка 2 дни и днес продължава. Гони го от стаята, от банята/а те се къпят заедно/, агресивен е леко и на всичко отвръща с "неискам"  Rolling Eyes Shocked
Малко ми е притеснено държанието му, но осъзнавам за голяма промяна в живота му и навиците/все пак от 2 седмици почти/.
 Децата са малки същества, които трудно привикват към нови хора и нови места. Като цяло няма проблем с яслата, харесват го всички и той си е спокоен, но сутрин като тръгваме или още преди да се обличаме всички, става смирен, кротък, леко сърдит, че отново тръгваме,че ще го оставяме и начина, по който се опитва да ни вмени вина е абсолютно успешен. Къса ми сърцето, обаче не давам вид.  Praynig Naughty

Цеци - Браво, че е заспала, отпусни кокали пред екана. /а ти душа си направо желязна. Как издържаш, как смогваш?  newsm78 Балеринката ти яко го дава нощна птица май. Незнам какво трябва да направиш, със сигурност е в съня разковничето, но зависи от детето ти. Ники много рядко продължителноста на съня му е повече от 2ч. Но понеже е на ново място и спи в яслата само 1ч, дано скоро спи по повече, че да се зарежда малкото зверче, там се изсмукват от към енергия.
Таш - зависи, зависи - как ще с еразберем с Ванилката Simple Smile
Дес -  Hug
Скреч - почти си представих Митко как потреперва с ножа Simple Smile То не е смешно, но аз се изсмях  Sick Ммммм Тирамису, гаднярка  Whistling Crazy

# 666
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ДОБРО ДЕТЕ! Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ ДНЕС! Hug

Набързо да се отчета. Имахме дрисливо начало на деня и едно повръщане, поуплаших се и даже занимавах Юлето по скайп (Юле Hug), но следобед и вечерта нямаше и помен от тези неща. Сутринта ни слагаха нов климатик и Симона беше дълбоко възмутена, че бяха преместили столовете от стаята и ходеше при майсторите и се караше - "Опавите столчетата!" Naughty Laughing

Таш, цял ден съм те мислила - взе ли сандала? Не се колебай, момиче, една жена винаги има нужда от нови сандали!

Ванилия, ух, че гадно това с ремонта...Протекъл покрив ми звучи сериозно, дано бързо го оправите. Simple Smile За теста - хм. Рони използва ли вече "Аз" ? Thinking Моната - не. Говори си в трето лице. "Монито отиде там...Монито облече това..."

Цеци, защо не пробваш да я понатискаш вечер да спи? Така както се е случило тази вечер. Ако не натискам Мона и тя ще ми дивее до нощите. Но стане ли 21 започваме тъпо и упорито да се приспиваме.  Mr. Green

Бакси, силно гуш от мен, че много ти се събра! Hug Бързо да оздравяват болнните ти мъже! Hug

Лека нощ! Hug

# 667
Цеци, защо не пробваш да я понатискаш вечер да спи? Така както се е случило тази вечер. Ако не натискам Мона и тя ще ми дивее до .........
А тъй,точно това е номера.То ако ги оставим и на дискотека ще изтичкат пиклите Mr. Green

Гале, Hug

Ааа нещо което щах да казвам - снощи се навлякох в една нощница с дълъг ръкав,една шарена много(за първи път я обличам май).И на сутринта с отварянето на очите Християна вике "еее кой купитая Буза бе,кой купи тая буза(блуза)" hahaha Joy Аз стискам очите да се смири и да поспим още малко,ама не би....

# 668
  • Pierrefonds, CA
http://november2007.snimka.bg/children/na-2-godini.430408.15893551

Eто малко снимки на порастналата госпожица .

# 669
Чудесни сте,Ели.Мими изглежда височка и като голямо момиченце. А каква е къдрушкааааа Hug

# 670
Честит рожден ден на порасналото момиченце Мими! Да бъде здраво и много щастливо дете! Честит празник, Ели!    newsm59  bouquet

Честит празник на всички именници!

Цеци, Дари също заспива доста късно - след 24 часа, а снощи и тази вечер - след 1 часа. Късното заспиване при нас се дължи на късното ставане - след 11 часа. Тези дни тотално изтървах режима покрай рождения ден, но обикновено с по-ранно ставане мога да го коригирам постепенно поне през зимния сезон. А следобед не я оставям да спи повече от два часа и започвам да шумя край нея, че иначе няма да има заспиване. Май Васето доста си поспива след обяда.

Ние тази вечер посрещнахме последните гости за рождения ден на малката госпожичка и вече ще наваксваме със съня и почивката,
особено за мама.

Лека вечер!

# 671
Честит рожден ден на Ивчето, Лили, Маги и Митето! Да са живи и здрави и весело прекарване на празника!

# 672
Честит рожден ден на Ивчето и Митко!
Да са живи и здрави, много весели, игриви, щастливи,
да бъдат много обичани и все така щури и диви!

На хубавите ни майчета Сладурка и Скреч пожелавам днес да греят от щастие!

Ето и почерпка от нас за здравето на моето пораснало момиче:

# 673
  • София

newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67

Честит рожден ден на Ивка, Лилито  и Митето! Да са живи и здрави и много усмивки да носят на мама и тате !

newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67

# 674
Гледам , че за спането е станало дума  Laughing При нас се оказа, че следобедния сън не оказва никакво влияние върху това кога ще заспи вечер  Crazy Ето вчера сутринта стана към 9.30, следобед не беше спала и снощи така и не разбрах кога е заспала, тъй-като аз съм заспала преди нея в 23.00  Crazy Винаги заспива след брат си, който на първата приказка се е предал в прегръдките на Морфей  Laughing Аз не успявам да се набутам и обикновено ги слагам по леглата в 22.30. Може би си е до дете  Hug

Момичета, радвам се, че стаята ви харесва  Hug

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт