Така, че си е до имунна система...а тя укрепва за поне две седмици след АБ. Защото сега, като се дава АБ той убива мнооого бактерии, включително и полезни. И трябва време на организма да се възстанови. Поздрави и да сте на крак за празника 
Самата мисъл, че се появява нов човек на този свят и аз знам за това ме кара да се радвам
Много стиснати палци и да пишеш как е 

Искрено се надявам Емка да се чувства добре и да си направите един незабравим РД 
А как умилително и същевременно тъпо се усмихвам, когато видя бременна жена, няма да ти казвам
. Съжалявам, че сте минали на тежката артилерия хапове и то точно преди РД

.
.
, много ни липсваш.
.
. На Деян пък му тече оченцето и има жълти гурели. Капах кърма, но не минава. Педи пак ми даде съвет по телефона-било конюнктивит- да чистя с преварена вода и да капя Тобрекс. Забелязвам, че с лека ръка ме консултира по телефона последните дни, е няма да ме върне ако отида, ама то пък с двете деца къде ли да ходя
. Почистих оченцето днес веднъж с преварена водичка и после пак кърма и сега ми се струва значително по-добре. Днес ще карам така пък да видим, ще ми се да избегнем капките 
Таа...когато аз бях млада правех така: купувах стерилни марлички от аптеката (не памук за да не остават власинки и да се влоши положението) и преварявах водичка. Водата се ползва максимум до края на деня. Топвах стерилната марличка и без да търкам избърсвах очето откъм слепоочието към нослето и хвърлям марлята. Ако трябва втори път- втора марля.
.... Не мсилих че ще иска, но сам се запъти и вика, мамооо, нани-нани, бибО.ооо-иооо.Препоръчани теми