Отговори
# 705
  • София
Лилчо, в един детски магазин точно  срещу парка Св Троица има Капчица. Един до друг са дваа - за играчки и за обувчици. ( това беше пролетта, но предполагам още ги има )

# 706
  • София
Хайде пак аз Mr. Green

Днес ми е особено емоционален ден от сутринта, ту се ядосвам, ту някой ме изненадва особено приятно  Laughing

Така на обяд пих кафе със Сончето, много мило ми стана и въпреки че я залях с глупости, тя ме успокои  Hug.Хубавица ни е Сонечка, страхотен човек е и прекрасна майка, само дето не пише  Thinking, добре са всички у тях, а тя изглеждаше страхотно  Heart Eyes

Сладурка, Роси, Скреч, как върви празника?Рожденниците доволни ли са?Скреч, ти спретна ли прословутото тирамису?

Дианче, откривате дискотеки, а?Браво на вас, махмурлука мина ли?Малеее, аз съвсем пенсионерски го карам с илизанията, но освен, че няма кой да гледа Али, нямам и сили за такива изпълнения  Embarassed

Галакси, взе ли Никича вече?Голям манипулатор излезе и той, гледай как си тормозиш душичката, не му се давай  Hug.Май Дианка е права да свикваме с чувството за вина, защото откакто съм тръгнала на работа, го изпитвам непрекъснато.Даже въведох някаква порочна практика да му нося през ден някаква дребна играчка и той като ме види, тича към мен, дърпа ми чантата и вика "кола-кола".Изчакаме да му мине рождения ден и спряхме със всякакви подаръци, докато няма конкретен повод за това, уж възпитателно, да видим докъде ще я докараме  Laughing

Аз ви създадох много грешна представа с тия обувки, да сте чули нещо друго да си купувам?Да ме пита човек за какво са ми 5 дрехи и 50 обувки, а не обратното  Mr. Green.

Хайде до по-късно, целувам ви, хубава вечер  Hug

# 707
Таш и аз те обичам, бе жена! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет на всички!
Първо искам да поздравя всички рожденици, които не съм честитила и да пожелая на всички страхотни дечица много здраве, радост, весело и щастливо детство, изпълнено с много смях, игри и обич! На най - страхотните майки пожелавам здраве, любов, както и търпение и внимание, с което да даряват най-милите и добри дечица на този свят – нашите!
А сега за да не е твърде общо пожеланието ми към всички Вас, даряваме: Боян на Мими, Василия на Цецето/свате, тук съм!/, Андреа на Зита, Никича на Галакси, Стефан на Жу, Ангел на Бакши, Павчето на Дианка, Ная на Деси/Просто-аз/, Хриска на Дес, Таничка на Софи, Саши на Таш, Лена на Елица, Георги на Тианка, Божидара на Марианка, Лили на Тотонто, Димитър на Маруся, Васко на Лилчо/Лили, честит да ти е и страхотният Деян!/, Рони на Ванилия, Тони на Лучи/Как сте на новото място?/, Дари на Диди-га, Мария/Хубавица-голяма!/ на Ели,
Както и днес празнуващите - Ивчето на Сладурка, Митко на Скреч и Лили на Роси с най-огромните целувки и прегръдки от Наско и мен!

Бъдете здрави и знаите, че страшно ми липсвате „на живо”.

Това е специално за всички деца

А това за мамите

# 708
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Сонче. Напълни ми душата.  Hug Hug

# 709
Ех, Сончееее Hug Hug Hug много те обичам и аз, просто съм пристрастна, спечели ме ти с една баница и това си е! хахахах Страхотно включване.
Таш - взех си го, да! Още като излезе от стаята, където са дечицата и се затича да търси боно и баничка, така нарича едни кифлички, меки , които му взимам за следобедна закуска. Ама това не е толкова зле бе, да е щастливо детето, то за ядене иска, не играчки. А като го разпитвах как е бил днес, играел си е, дали са се гонили с децата и той с ръка  Naughty, ама точно така вика:" Маммоооо тига., тига мамо" т.е. стига ме разпитва, край, вече нали тръгнахме от там.  Rolling Eyes #Crazy newsm78 Това дете е толкова себично, че се очудвам сама на себе си. Изобщо не иска да говорим за там, нито пък сутрин да му обяснявам, че отиваме на игра просто. Не му минават тия бебешки измислици-премислици. Той знае къде отива и точка!
Изобщо вече няма да му споменавам къд еще ходим и т.н., нито пък като го взимам да се интересувам кой знае колко, само ако той поддава и разказва нещо ще слушам и интересувам с по 1-2 думички...., еми сега така да бъде, мЪЖ!
Дианче - най се страхувам от това да се чувствам гузна и съмнително, просто се побърквам, ама щом казваш, че е така.  Hug Опитвам се да свиквам. Ех, живот, животец.  Sick Stop Mr. Green

# 710
Мамчета , още веднъж ви благодаря!

Съжалявам, че днес така сладко сте се раздумали, а аз не мога да ви чета и да се включа  Hug Прегръщам ви всички  Hug

Лилчо, и ние от вчера , благодарение на Юлето  Heart Eyes , сме с ботушки на Капчица, и аз ги препоръчвам  Peace

Ние прекарахме половиното тържество  Peace Утре ще разказвам  Peace Сега чакаме бабите и дядовците  Laughing

ЕлицеCrazy

# 711
  • София
Аз пак на опашката с честитките  Embarassed

Честит Рожден ден на прекрасните ни дечица Ивайла, Лили, Митко и Александра! Честит празник и на техните мами Сладурче, Роската, Скреч и срамежливата Ви! Да са здрави, засмени и щастливи децата ви! И не им казвайте "Расти, мамо, по-бързо порасни!", защото дните и годините минават като миг и все повече ги отдалечават от нас....Кайзвайте им: "Не бързай да порастваш, има време за всичко!" Наслаждавайте се на миговете, когато ви следват плътно и здраво ви стискат с малките си ръчички!

Весел празник! Hug

СватеHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 712
  • от Луната
ЧРД на Ивче, Митко и Лили! Нека растат щастливи и засмени!

# 713
  • някъде там
за ИВЧЕ И ЛИЛИ

за МИТАКА

ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАМИ

Емито ми пак нещо  се разболя, вчера я водихме на док да я види, че предната нощ закашля 2-3 пъти и уж всичко и беше ок, но привечр вдигна Т 38.3 през ноща също, мазахме се с оцет и студени компреси на главата, днес сутринта пак я водихме при нашто педи и тя каза начало на инфекция леко зачервено гърло и да почвам оксилок-м, вит. Ц и капки за носа, цял ден и прилагам всякакво лечение, Т вдигна отново привечер 38.8, ако нощес вдига от утре ще е отново на АБ .........
Преди малко я сложих да спи и нямаше Т, дано да не вдига нощес, че не ми се иска да помислям предния месец 2 вида АБ  ooooh!

стискайте палци да се оттърве, че милото нали ми е рожденничка в неделя, торта сме поръчали, заведение сме запазили, децата сме поканили, само да е  здрава  Praynig

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 13:21 от renyto

# 714
  • София
renyto Вирусче е лепнало детето. Hug Стискам палци бързо да се оправи. Praynig Аз отмених мероприятията по повод на рождения ден на моя момък, защото след цял месец боледуване от различни неща ми е по- важно да не се зарази пак от нещо.  Confused Съвестно ми е, но не ми се рискува. Ще празнуваме в много тесен кръг от здрави възрастни. А какви планове имах ... но ще има и други празници.

# 715

bigdance2 newsm59  bigdance2
Two HeartsЧестит Рожден  Ден на Ивче,Лили и Митко!Здраве,щастие и светли детски дни им желая от сърце! Two Hearts

Рени,дано оздравее Ема до неделя Praynig Hug

Соня,  bouquet

# 716
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден  Ивче, Лили, Митко ! Бъдете здрави, весели, засмяни !
Честит празник Сладурка, Роси и Скре4 !   bouquet  bouquet  bouquet

# 717
Ренка, дано ви се размине този път АБ  Praynig

В тази връзка докторка от Свиленград е споделила със своя близка, че в момента в БГ няма друг грип освен новият т.нар. "свински" , който върлува и в Свиленград в момента. Това леко ме успокоява, защото ние прекарахме грипа, върлуващ в Свиленград и отцеляхме  Crazy Това го казвам по-скоро за успокоение на всички, които са по-притеснени, като Сладурчето  Hug Най-важно е да се взимат мерки навреме  Peace При нас грипа започна съвсем безобидно с леки болки в гърлата, и ако беше само у един от нас, въобще нямаше да заподозря, че всъщност става въпрос за вирус  Confused

Ние се напразнувахме  Laughing

Лека вечер!

# 718
  • София
Роси, много ти благодаря за почерпката от мое име  Hug ! Не очаквах такова нещо и ми стана много приятно  Heart Eyes
Гале, на мен изобщо не ми пречи да разказваш за яслата. Даже искам да знам какво разказват(ако могат да разказват изобщо) децата от там. Ех, ще си почакам докато дойде времето да питам Митко как е минал денят му  Tired Брат ми иска майка и неговото дете да гледа, а тя пък си е на работа в Своге... Изобщо не знам как ще се връщам на работа  ooooh!

Аз нещо не съобразих количеството храна и основното ястие стана по-малко от необходимото. То пък едната снаха била на диета, другата не ядяла гъби, та останаха на салатка. Тирамисуто ми не го харесаха, че било горчиво. Ми горчиво ще е като има кафе. Коце разправя, че съм ги била напила, толкова коняк съм била сложила, а аз изобщо не съм прекалявала. Нищо де, на мен се паднаха 2 парчета, защото изядох парчето на снахата с диетата  Mr. Green

И аз имам чуденка с тия ботуши. Как да избера размера, като Митко понякога ще е с термочорапи? И от къде да знам дали му стават, като отпред са твърди най-често и не мога да пипа да усетя до къде му е крака  newsm78 . Кате(Катето с магазина), вие нямате ли ботуши или аз не мога да намеря?
 Коце днес купил на Митко шушляков гащеризон(такъв с презрамки) в комплект с яке. Остава да му взема ръкавици, че тези от миналата година са му малки.

# 719
  • от Луната
Гале, и на мен ми е приятно като разказваш за ясленските ви трепети. И Мишка тръгва от 1 декември (пу пу да не ни мине котка път) и ще започна и аз да се оплаквам. А сега с нетърпение чакам този момент  Mr. Green
За заспиването - заспива си когато си иска  Crossing Arms, след обяд между 13 и 17 часа все е заспала, не винаги натискането на кревата работи, а вчер след 22, а тази вечер заспа в 12:10 #Cussing out. Вече не знам какво е  luvbed, кат братче и сестриче станахме, щото милото заспива доста преди гадинелка Confused. Даже няколко дни не я слагах да спи след обяд с идеята поне къ 22 да заспи. Но нееееее Naughty, освен, че след 19-20 часа е по-кисела от обикновенно, друга промяна нямаше - измита, облечена за сън, изпила си млякото тя продължава да бърбори и да си се премята в леглото до 23 часа  ooooh!. Надявам се скоро да отмине тоя период и като тръгне на ясла да влезе в някакъв ритъм. С гърнето сме още до никъде. След като цяло лято беше без памперс, сега няма шанс да и го сваля. Изобщо не и пречи като е мокра и ме е страх да не се простуди. @ дена правих опит, белким и стане кофти от мокрите панталони, но не би  Blush. И за това надеждата ми е в яслата, защото много добре знае къде да си върши работат. Всеки път като я питам защо пика в гащите ми вика "Пишо табва гънето и аки табва гънето ходи Naughty". но не го прави Mr. Green
 Наоплаквах ви се едно хубаво  Embarassed Embarassed Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт