Отговори
# 720
 Да се включа с втори тур честитки Wink

Живи и здрави да са ни всички рожденици, които празнува тези дни и техните мами!   bouquet

Късничко е ама неможах да устоя след като видях поста на Сончето  Hug Аз също имах честта да се чуя с нея тези дни  Hug Страхотна е и супер положително ми подейства по телефона!

Освен това и с Катето и Маруся се видяхме за по кафенце. Побъбрихме си много хубаво, като в доброто старо време  Flutter

И ми е кофти, че все изпускам организираните форумски срещи просто защото не винаги чета на време. Звънете ми бе хора искам и аз да идвам на пица  Mr. Green

Искам да честитя на мама Креми и мама Лилчо    прекрасните синове. Некда са ви здрави и бъдат ваша гордост!  Heart Eyes

... и толкова други неща имам за споделяне но няма да успея

Скреч, имаме ботушки но само в магазините. Онлайн е невъзможно да купиш без да премериш! Ако имаш нужда от повече подробности ми пиши.

Гале, Никича чета че добре се оправя с градината Wink Само така  Peace А пантофките носи ли си ги Wink

Целувки на всички ви. Ако не легна сутринта ще съм  Tired А утре ми е мноого важен ден. Ще споделя с вас дано има хепи енд . Лека! Hug

# 721
Добро утро, играем си с Ники, защото спахме двамата в хола, събуди се в 03ч и се разплака, имаше сополки и не можеше да си диша спокойно, днес сме си в нас двамката, въпреки че сега няма сополи, явно спеейки слизат към нослето, знам ли. Но днес ще му спестя яслените трепети, като и на вас  Hug Heart Eyes
Дадох Коризалия сутринта и сега ВиТ.С и клеева тинктурка. Не съм се допитвала до вас но всички тези неща според вас вредят ли си едно на друго, давам ги през малко време, но все пак? Да спазвам ли някакъв диапазон от даването на едното и другото или в АМ мога да набутам клеевата и вит.С и после 1 бони Коризалия.????
Предварително 10х.
Кате - много ми е приятно да те виждам тук, а на живо още по... Simple Smile Пантофките си ги носим, супер са.
Скреч - хиихихих, аз и горчиво и напоено с коняк бих си го изяла, защото никога не бих направила собствено производство Тирамису.

Сипала съм ви по едно кафе, който има нужда, на опашката  Naughty

# 722
  • София
E, Галенцеееееее. Благодя за кефенцето. С кеф ще метна едно. Дано се пресечете, ако въобще има нещо. Може да са само секретчета, които слизат като е легнал.
Ние станахме в 8 и вече вдигаме ( забележете голи ) къщата на горе с краката. Вече знаем как се казват мама и тати  Heart Eyes, много  е сладка, така готино го казва.
Пица и на мен ми се ходи ама са тия РД та съм в криза  Mr. Green, то всеки ден по нещо бе хора. Да не говорим, че вчера в хипото харесах подаръка на Нина ( най-накрая). Пластмасова градинска къщичка. Само, трябва да мобилизирам татито да ходим заедно да я купим, че май тежи, или поне е обемен кашона. 

# 723
Скреч, мери се така - с обикновен чорап обуваш и двата ботуша. Слагаш детето да стъпи на земята без да се държи никъде. Пъхаш пръст отстрани и отзад (аз затова предпочитам ботуши с цип, хем по-лесно се обуват, хем по-лесно се мерят), пръста ти трябва да влиза свободно, така си сигурна, че не са малки - или ще са му големи, или ще са точни. След това караш детето да се разходи и гледаш как ходи. Ако се движи, все едно ходи с галоши и се спъва във върховете на обувките, взимаш един номер по-малки и сте готови. Един съвет от мен - ако не правите 3-4 часови преходи пеш в сняг, няма сми да му слагаш термочорапи, защото по-скоро ще имаш обратния ефект - изпотени и замръзнали крака. Пухът в ботушите ще го топли достатъчно и с обикновени чорапи.

# 724
Добро утро момичета!
И ние се напразнувахме снощи,по-точно Ивчето се понадивяха с племенника,аз много-много не празнувах,че не съм добре. Май съм се "освинила",хрема яка,боли ме гърлото,но само вечер,обаче от вчера и гърдите ме болят и днеска след работа съм на лекар,дано не съм закъсняла ConfusedИвчето снощи беше много дива,едва и обляках роклята,не ми даде да си сложа блузката,която си бях наумила и опашките и фибичките и изтраяха точно 10-ина минути Crossing Arms За малко да я напляскам на РД-то и,такава беше лошичка.
Роси ти уж да ме успокоиш душа,ама аз още повече се спекох-май карам гадния грип,нямам Т,нито болки в мускулите,нито пък съм отпаднала...Само това гърло и тия болки в гърдите беее...
Стискайте ми палци,че и за Ивчето ме е страх!
Снимки тия дни ще пусна,ако съм ок.

# 725
Ехооо, аз място не мога да си намеря нещо,
кумицата се обадила на мъжа си, че й изтекли водите и да тръгва от работа, че ражда......  Whistling Crazy Hug
Леле, лелеее така се вълнувам, многоооо-ооо.
Тъкмо сложих Ники да спинка и си викам сега ще легна да псопя, ама таратанци, хич не ме лови сън сега.
 Стиснете едни палчета за нормално и лесно раждане, после ще споделя.  Peace Heart Eyes

# 726
Дадох Коризалия сутринта и сега ВиТ.С и клеева тинктурка. Не съм се допитвала до вас но всички тези неща според вас вредят ли си едно на друго, давам ги през малко време, но все пак? Да спазвам ли някакъв диапазон от даването на едното и другото или в АМ мога да набутам клеевата и вит.С и после 1 бони Коризалия.????
Предварително 10х.
Aз давам Коризалия на всеки час,а тинктурата с водичка или сок 3 пъти на ден.Мисля че няма проблем за това което питаш Peace
Стискам палци на кумицата fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Сладур,оздравявай Hug

Знаете ли какво каза оная вечер един док по бтв новините,някой може да е гледал ама аз да си кажа.Всяка сутрин на гладно по чаша гореща вода,нормално топла де засилвала притока на кръв и укрепвала имунната система.Това не пречи всеки да го прави.
А аз за чашата вода сутрин на гладно го знаех и преди ама не по повод имунитета Wink

# 727
Дес - тинктурата по колко капки капеш, като е по 3 пъти на ден? Мерси, мерси. Стискайте.

# 728
По 3-4 капки.Сега е активен сезон на вируси и инфекции,а тя снищо неможе да навреди Peace

# 729
  • София
А аз за чашата вода сутрин на гладно го знаех и преди ама не по повод имунитета Wink

за какво, за какво още действа  Joy Joy Joy

Галакси, стискаме палци за кумицата, важно е тя да не се стиска  Peace.хайде, скоро да ни се похвалиш  Hug.как е Никчо, слушка ли те днес?

Сладурка, не се плаши, мила, чакаме те да пишеш и ти  Hug

Ренка, как сте с Емата, дано да е здравичка за р.ден, за да се позабавлявате  Heart Eyes

Оф, така се нервирам в офиса, че някой скоро ще го отнесе /може и аз, де  Mr. Green/.От няколко дни така спорим и се караме с шефа, че другите са шокирани и никой нищо не смее да каже.Днес е петък, 13-ти и от сутринта мислех да се сдържам, ама не става  Mr. Green.Сега като съм много отворена, ще трябва да постоя няколко дни на обекта, ама това да е.Да не ви занимавам повече, че така ми се е събрало, че ще ми изтрият профила от бг-мама  Mr. Green /вчера между другото форумчето ни имаше рожден ден-7 години-то и то се оказа ноемврийче  Mr. Green/

хайде, целувки, до по-късно  Hug

# 730
Таш - слуша, че ушите му пукат. Спинка сега и аз се лакирах на спокойствие и го чакам. Освен това чакам и друго обаждане за кумицата, знаете/
Рени - как сте? Аз снощи писах след твоя пост, но сега виждам, че не се е публикувал Sad Там псиах, че ти стискам палци, да се разминете с АБ. Ето сега го написах вече....!!!
Дес - за какво, за какво Simple Smile шегувам се и аз! На мен така ми действа само миризмата на кафе, а като пия////  Joy hahaha

# 731
Малиииии, Гале стискам палци всичко да мине леко и бързо  Peace

Сладурка, щом нямаш температура не ще да е свински грип  Thinking Пиши след доФтора  Wink

Кате, все те чакам да се обадиш по работа, че да ти честитя новата къщичка, но понеже не се чухме и аз не се наканих да ти звънна (  Crazy ) - ДА ТИ Е ЧЕСТИТА!  Hug

# 732
Гале, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  Praynig

Майчета, така ми се искаше да ви разкажа за РД, ама нямам сили  Tired Не мога да я смъкна тази тъпа Т  Close Като парцал съм . Днес следобед командировам децата при майка ми и отивам пак на доктор  Tired Снощи говорих с мама на детенце с ревматоиден артрит - май наистина съм закъсала  Confused Пак се започва ходене по мъките/доктори  Confused Confused Confused

Сладурче, това да не те разтревожи повече  Hug При мен Т е вследствие на прекарания грип, а не от самия грип  Peace Не се притеснявай толкова, всичко ще е наред, обещавам  Heart Eyes

# 733
  • някъде там
почнахме АБ .............. Cry Cry Cry Ема нощес вдига Т 38.2 смъкнахме я малко трудно, но все пак успяхме. Сутринта отново при педи и тя каза до обед да изчакам с АБ ако вдига тогава, е изчаках ама ......... към 10-11 беше 37.7 не съм и давала нищо, знам че организма трябва да се пребори ......... ама ей сега я мерих 38.2 и го пончахме пустия АБ на 8 часа
като оздравее ще вземем един секрет да и пуснем, много се натовари детето от началото на октомври това и е 3-я АБ ..........  Cry

дано да спре да вдига вече Т и за РД да е що-годе ОК, питах педи дали може да навредим на децата които ще идват на празника, но тя каза няма проблем тя до тогава ще е пила АБ 2 дни, няма опасност

много ми е криво че ще я наблъскаме с толкова лекарства, ако не очаквах възможност да почна работа май бих я спряла от ясла, но ...... надявам се да не са толкова лоши бъдещите месеци и да укрепне................... /размишленията си ги изтрих/

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 13:24 от renyto

# 734
Ренка, съжалявам, мила, че сте пак на АБ  Confused
Обаче ме уби с теорията си за недоизлекуваните деца, които ходят на ясла  Laughing По тази логика след два дни не трябва да събираш Емка с други деца, защото тя също няма да е доизлекувана, въпреки че е пила два дни АБ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт