Аз днес чаках кумицата ми да роди, но я върнали и казали в събота пак да отива в АГ-то
и да се ражда вече това малко маймунче, че от 7-ми /термина й/ си стои и не й се излиза.
Хайде сега ще чакаме до събота, еми ще почакаме.
Пека кекс ....
, та чакам го!Ники днес пак с драма тръгна към яслата. Физиономийка, ала мама миа
Иска с мен да е само, не зачита баща си изобщо/!?/
Затова ходя и аз, вместо да ги изпращам заедно двамата по мъжки да се возят.
Извинявайте, че ви занимавам всеки ден с тези ми майчини терзания,
НО се чувствам много странно и гузно. Хем му обяснявам, че там се ходи за игра и че аз си го взимам и никога няма да го оставя, ама
детенцето не може да свикне и не може да спинка спокойно там, сигурно след месец ще се успокои и ще привикне, поне се надявам.
Да не ви ангажирам вниманието вече, оххх. Милинкото, дано си играе и е весело, да папка и нанка.

Приспиваш ли го, в повечето случаи настава едно гъзурчене, едни приказки, едно разсънване, изнервяне...може би не валидно за всички, но в повечето случаи съм забелязала, че се случва нещо подобно.
Оня ден, след ремонта на бойлера, вечерта и водопроводчик имахме вкъщи

Малки сладки манипулаторчета, знаят къде минава и къде - не.
)! и я слагам и си заспива. Но не винаги става номера. 
! МНОГО ИГРИ, ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!
Няма общо случая, но според мен въпреки че се чувстват добре го има страха от промяната и да не би да изгубят мама, но с толкова любов и прегръдки, които му даваш скоро ще се убеди, че няма страшно
. 
. Добре, че сте се разминали с нещо по-сериозно. Целувки за Васито
) или си играем и направо заспива в 10. Следобед спи от 2 до 3 часа. Сега обаче ми се щеше пак да се върнем към зимния режим, но Васко май сам ще го направи. От няколко дни започна да заспива по-рано, а днес в 1 часа заспа в ръцете ми на дивана. И вечер почнах да го слагам в 9 и си заспива. Даже мисля и по-рано да го слагам, ако сколасваме с двамата де. Сутрин лятото става в 8, а сега откакто ляга по-рано в 7.
Засега все я държа, но то секунди трябват, за да падне...
За сметка на това пък,както си се хранеше сама,сега,ако изобщо благоволи да хапне я храни някой друг
Но с мен не е така, както вече го описах по-горе