Споделете 127

• 23 019
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
И Титин Деян празнува днес. Hug
Да им е честито на Стеди и Деян  Hug
Оф, това прозвуча все едно ги ожених Laughing

# 151
Аз съм много куха! Чета ви и се чудя защо честитите,
толкова ли е важно това,че детенце пътува от днес
с билет и чак сега зацепвам....
Ели,честито!Обещавам,че като изкара шофьорска книжка,
ще стоплям по-бързо.
Скорпионите са лоши.Интересно ми е как най-добрата ми
приятелка е скорпионка, как всяка вечер си лягам до скорпион,
който дори е черен.
Честито на всеки,който се е родил днес!  bouquet

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 11:07 от azsa

# 152
  • London, baby
Азса, относително лоши са.  Laughing Мъжете скорпиони не ги трая, докато жените скорпиони винаги са били около мен и остават трайна следа в живота ми.

# 153
  • Varna
Е аз късметлийка, все на чудесни Скорпиони попадам - и женски и мъжки. Дай Боже да не сЪ срещам със черни, че тогава ще е -жална ми макЯ!

# 154
  • Кацнала на едно дърво.
Честити малки скорпиончета! Heart Eyes
Лоши сме, ами. Що да сме добри? Mr. Green
Сетих се, че баща ми казваше: "Който веднъж те погледне, той вечно жалее".  hahaha
И си го сложих в подписа, щото е вярно.  Joy Joy Joy Баща ми го измисли (след дядо Вазов, разбира се), когато синът на негов приятел му плакал на рамото по повод нещастно влюбване в горепосочената зла скорпионка. Другата причина (основната), разбира се, е благия ми характер.  Mr. Green
Споделям много работа, много нещо. Не смогвам, брей.  ooooh!

# 155
  • България-Швейцария
Аз традиционно покрай въртележката, дето ме върти изпускам всякакви честитки Blush, така че който има празник да се чувства поздравен перманентно.

ПП.  Преди няколко дни разбрах, че софийското Метро-1 на Цариградско се е смилило над такива като мен с ненормиран ден и мъж, който не понася тълпите и вече работи денонощноnewsm44 много едър точно тоз емотикон, но пък събитието си заслужава. Ще пробвам midnight shopping тия дни и ще кажа как е.

# 156
  • Майничка
Честито на Стеди и Деян! На мамите им - широки усмивки и здрави нерви!  bouquet

Лоша дума за скорпионите да не чувам - и аз съм скорпион, и свеки е скорпион, на щерки-скорпиони не случихме, но поне един зет-скорпион ще целим, че да се множи племето!

# 157
Аз по-злопаметни от жените-скорпиони не знам  Joy
Страшна история. Да не говорим, че са зле с общуването.

Нищо лично, може моите скорипони да са калпави (едно не им отричам, верни приятели са и може да се разчита на тях)

# 158
Имам нужда от малко помощ.Споменавала съм ви,че
не разбирам от компютри,ползвам само Outlook и бг-мамма.
И миналата седмица реших да си инсталирам скайп,защото
трябваше да питам нещо някой.Питах, обаче добавих някакви
абонати (които не познавам,пишат ми глупости)и сега ги премахнах,
но постоянно излизат някакви нови.Има ли начин да направя някакъв блокинг?

# 159
Има начин да получаваш съобщения само от хора, които са в листата ти.
Но това означава, че никой няма да може да те добавя и ти ще си тази, която ще трябва да ги добавя, за да можеш да говориш с тях Peace

# 160
Добро утро! То вече е обед, ама нали знете вица за черногорската радиоточка, дето в 11 ч. се включва и казват: "Добро утро, уважаеми черногорски РАНОудници!".
След грандиозното ми оплакване се втурнаха да ми помагат от всички страни, та чак безплатни минути за телефонни разговори ми намериха. Ха! Е, мивката още си тече, но пък долу на рецепцията бяха така мили да ми дадат кабела си за нет, та успях да си сваля свещените лекции по стара хърватска л-ра от колегите в БГ. И да се похваля с нов обожател, тоя път е футболист... младо агнешко, както биха казали принцесите (и не само), 22 г., чак и в националния отбор играе:).

# 161
Честито на всички празнуващи.

# 162
Оу, Свинарке, какъв футболист имах аз.
Не играеше вече, де, заради проблеми с колената.
Ох, какви крака, какви ръце, какви зелени очи.
 Blush
Ах, като се сетя как ни гледаха, бяхме много магнетична двойка.
Тогава и аз бях хубава, де.
Като влезехме на някой купон, всички се обръщаха към нас.

Е, той слушаше чалга, аз метъл, той беше в ТУ, аз в СУ, нищо не разбирах от неговите схеми, нито той от моите книги.
Магнетичната ни идилия изтрая точно 2 месеца  Laughing
И все пак тия зелени очи  Grinning

# 163
Прекрасна свинарке, опичай си акъла,нищо
чудно това да е следващия Златан Ибрахимович.

# 164
  • sofia
Ох, Василиса, ще ме умориш от смях просто hahaha
И аз съм виден скорпион и съответно благ характер. И някак много близките ми приятели и любови през годините и изобщо значими хора , също са скорпиони. Чудна работа! Ето, днес - в такъв чуден ден, на който празнуват чудесни хлапета, съм се сетила от ранни зори, за детско-тийнейджърската си любов, която днес също има ден рожден. И ми е едно такова малко мило, повечко носталгично...по стечение  на обстоятелствата съм му затрила телефона и няма да му се обадя. Ще пия едно няколко пъти за негово здраве и за всички, които днес празнуват.

Няма спор обаче, Марчето е права - злопаметността е характерна черта Wink

Общи условия

Активация на акаунт