Стара Загора 66(6) - Кръв, рагу и зъби...

• 42 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Аз на комшийте не мога да им кажа да ми вземат детето от градина. За яслата синът ми тръгна на година и 8 м  юни 2009 подадохме документи януари или март в 7 ясла е..
Не ми е в квартала, още поне  5 деца има от Железник записани там. 2006г дъщеря ми я приеха и в 7 ясла и в тази зад Аскента и двете не са ми в квартала.
Преди години не познавах деца дадени на ясла преди да  навършат две години.Сега записват много от 1г, затова казах че може и да не го приемат веднага детето
Те мойте деца ходят  на градина и на ясла, ако не го приемат малкият в градината на кака му пак няма да го запиша в Железник, а в някоя  по път до работата. И училището им няма да е в Железник. Не ми е удобно и това е.

# 721
А  майката от крайния квартал като е на работа до 18; 18:30 кой ще й прибере детето  от кварталната градина, на мен ми е по - удобно да са ми близо до работата

Комшийката, мъжът ти като се пребере от работа. На мен кой ще ми го вземе от Железник примерно.
Мъжът ти...като се прибере от работа Rolling Eyes

То май без теб не става нито един дебат. Давиш като някое куче.
Ами ако, нямам мъж, нямам кола или пък свършва работа в 17:30 и работи на другия край на града или извън града? В това движение как ще станат работите аааааааааааа. А, аз работя в някоя тъпа фирма, която гледа на криво майките на малки деца, тъй като се налага да излезнат в болнични, по-рано от работа, защото детето се е разболяло. И от горе на това не ти и плащат осигуровки, но ти си траеш, защото е трудно да се намери работа и продължаваш да си натискаш парцалите. Имам впредвид едно от работните ми места/като се замисля всичките/, няма да споменавам въпросната фирма, защото ще има пряко засегнати. Но, на почти всички тука ви е широко около врата и си лаете........

# 722
  • Стара Загора
Виж какво не ме познаваш, не ми говори така. Подала съм си документи за ясли приели са ми децата, не се чувствам виновна за нищо. И от двете ясли ми се обадиха да кажат, че са приети. Август подавах за дъщеря ми 2006, септември тръгна. 

# 723
Виж какво не ме познаваш, не ми говори така. Подала съм си документи за ясли приели са ми децата, не се чувствам виновна за нищо. И от двете ясли ми се обадиха да кажат, че са приети. Август подавах за дъщеря ми 2006, септември тръгна. 
Нямах предвид теб. Колкото до познаването, може и да те познавам....

# 724
  • Стара Загора
Цветенце ти също не ознаваш Таня...от къде знаеш тя има ли кола, мъж и къде е...За това и го написах
Така, че това, че неможеш да си запишеш детето на ясла/градина аз или другите вина нямаме.
Като не оцеляваш в кучкарника- където всички лаем...не влизаш.
Давила съм била...виждала си ти давене....

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 20:53 от Хера

# 725
  • Стара Загора
В яслите приемат  три или четири пъти през годината, защото три годишните ги изписват. Не мисля, че ще има проблеми за яслите точно, ако са подадени документи  на време, не знам сега кога е.
Пък в нашата градина близо е до центъра тази година започнаха 24-25 деца и приеха две нови деца в трета група.

То май само аз от кварталите се разгорещих, всеки си е прав за него си.

# 726
Леле колко сте отракани.Аз нямам мъж до себе си майка ми е в Италия баща ми ходи извън града на работа другата баба е до 7 на работа и няма кой да ми вземе детето от ясла защото има такива като вас да лаят.Ама че обноски имате.Ако вашето дете го приемат в чумлека само приятно ли ще ви е?Съжалявам за тона но всеки е прав за себе си.Ето това не й харесвам на България всеки се опитва да прецака другия.

# 727
  • Стара Загора
.Ето това не й харесвам на България всеки се опитва да прецака другия.
Днес в една друга тема във този форум прочетох следното - като не ти харесва България...какво правиш тук.
Колкото и лаещо да ви звучи.
Всъщност не залах / мммм взе да ми харесва този глагол/ Цветенцето.....дадох и друга гледна точка. Ама тя като една видна ощипана скочи като попарена защото и е напушено.

# 728
  • Стара Загора
От двете ясли до вас все ще го приемат. Иди попитай кога се подават документи, нищо не ти пречи.

# 729
Цветенце ти също не ознаваш Таня...от къде знаеш тя има ли кола, мъж и къде е...За това и го написах
Така, че това, че неможеш да си запишеш детето на ясла/градина аз или другите вина нямаме.
Като не оцеляваш в кучкарника- където всички лаем...не влизаш.
Давила съм била...виждала си ти давене....
Може да не я познавам, но съм екстрасенс и виждам, че имам мъж с черна коса, скромен и добър, бяла кола комби/форд/, ако не е у тях е на работа, ако не е на работа е у тяхните/Христо Ботев ми се появява/.
Не съм пробвала да си запиша детето на ясла, но съм чувала. С първото ми трябваше спешно ясла и се оказа, че място има само в К. Ганчев. И не съм казала, че някои от вас имат вина. Казвам, че не  еправилно децата от центъра да търсят градина в кварталите, а тези от кварталите да са с предимство пред тези от центъра. И да. Давене съм виждала.

# 730
Хера внимавай докато лаеш да не се ухапеш че съм чувала много боляло.

# 731
  • Стара Загора

Може да не я познавам, но съм екстрасенс и виждам, че имам мъж с черна коса, скромен и добър, бяла кола комби/форд/, ако не е у тях е на работа, ако не е на работа е у тяхните.
Не съм пробвала да си запиша детето на ясла, но съм чувала. С първото ми трябваше спешно ясла и се оказа, че място има само в К. Ганчев. И не съм казала, че някои от вас имат вина. Казвам, че не  еправилно децата от центъра да търсят градина в кварталите, а тези от кварталите да са с предимство пред тези от центъра. И да. Давене съм виждала.
Цветенце..ако си изкарваше парите с екстрасенски способности - гладна щеше да умреш Mr. Green Колата му не е комби, не е форд....и не е бяла. И работи в кв.Индустриален

Рени не се прави на Жана Д`арк...казват не свършила добре жената.

# 732
А бе вие на колко годинки сте?............Акъл имате ли? А възпитание? Някакво........
Май и работа си нямате, че захванахте тука да се надлайвате?
Какво да направи Таня? Да си отпише децата ли? Ще престанете ли? Не вярвам........
И въобще какъв ви е проблема  Thinking

# 733
абе аз не разбирам кой,кога и защо лае, ама да ви кажа, пускала съм няколко пъти питанки тук и честно казано не съм получавала смислени отговори.
и сега е така.
май наистина само лаете и се джафкате, чудите се кой и за какво ви е виновен, плюете се едни други и всички вкупом - България.
аз като една наивница си мислех, че има подфорум "По градове", за да могат хората да обменят информация, която не могат/нямат време да намерят на други места.
хубаво е да има честитки и пазарски приказки, ама ако трябва да се свърши работа на някой, май............
и аз съжалявам за тона, ама баси изнервящите постове, които прочетох. и само едно момиче/майка/форумка си е дала труда да отговори намоето питане.
пък съм сигурна, че бая народ го е прочел............

баф, баф..........

# 734

Може да не я познавам, но съм екстрасенс и виждам, че имам мъж с черна коса, скромен и добър, бяла кола комби/форд/, ако не е у тях е на работа, ако не е на работа е у тяхните.
Цветенце..ако си изкарваше парите с екстрасенски способности - гладна щеше да умреш Mr. Green Колата му не е комби, не е форд....и не е бяла. И работи в кв.Индустриален

Рени не се прави на Жана Д`арк...казват не свършила добре жената.

Ако е и до ЗСК-а то направо ще спечеля 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт