Какъв прах за пране използвате?

• 129 253
  • 500
  •   1
Отговори
# 195
на мен ли така ми се струва или са развалили черния первол???? черното пране изкарвам от пералнята с бели петна по дрехите като от неразтворен прах. Мислих 4е е от ароматика, но днес не сложих такъв...И това ли успяха да прецакат

# 196
...И това ли успяха да прецакат

Че той беше ли нещо особено Laughing

# 197
Цитат на: mariola link=topic =439479.msg14351608#msg14351608 date=1267456690
на мен ли така ми се струва или са развалили черния первол???? черното пране изкарвам от пералнята с бели петна по дрехите като от неразтворен прах. Мислих 4е е от ароматика, но днес не сложих такъв...И това ли успяха да прецакат

Аз за черно специално ползвам течен препарат, за да съм сигурна, че няма да остане след отмиване. И без това черното го пера на максимум 40 градуса.
Някак не мога да си представя какво толкова има в черния первол  newsm78 ,че да запази черния цвят- някакво тъмно багрило ли? Все пак при всяко пране цветът се отмива по мъничко.

# 198
Някак не мога да си представя какво толкова има в черния первол  newsm78 ,че да запази черния цвят- някакво тъмно багрило ли? Все пак при всяко пране цветът се отмива по мъничко.

Няма багрило, разбира се; не съдържа нещо, което да боядисва дрехата.
Специално Первол за черно съдържа фиксатор на цветовете, който действа до известна степен, полимер, който предотвратява преноса на багрило от една дреха на друга, и ензима целулаза. Целулазата действа само при тъкани от памук и смеси с памук като отстранява микроскопичните власинки, които се появяват по тези тъкани при носене и пране. Тези микровласинки правят цветовете да изглеждат по-бледи, а белите тъкани - да сивеят, така че с няколко пранета общият вид на дрехата може значително да се подобри, но не и да се възстанови избелял цвят.
Любимият на всички Корал за черно съдържа само ензима.

# 199
Persil ползвам от години и съм много доволна

# 200
Всеки път различни но № 1 си остава Ариела за мен  Peace

# 201
До скоро ползвах Apta, а сега съвсем случайно попаднах на течен Skip .Отпира петна и мирише страхотно, няма нужда и от омекотител.

# 202
 Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е прах Е? Точно това му е името, едно голямо Е на опаковката.

# 203
Aз съм ползвал прах Е Laughing
Мога ли да съм полезен с нещо? Питай!

# 204
Aз съм ползвал прах Е Laughing
Мога ли да съм полезен с нещо? Питай!
предполагам иска да знае дали си доволен Peace

# 205
Да, ако е така, мога да кажа, че съм останал недоволен Simple Smile
Но това е субективно мнение -тя пък може да остане доволна, нали?
Зависи от много неща: цена или изпиране?
Ако е второто - очаквания, критерии, други подобни прахове, с които ще сравнява?

# 206
Perwola беше добър.... едно време, преди няколко месеца му смениха и опаковката - явно и съдържанието. Е , не го издържах препрах всички дрехи на ново.., и минах на течен Персил.. за сега бива, да не казвам голяма дума, че чакам всеки момент пералнята с тъмното пране да свърши - да няма изненади....

# 207
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е прах Е? Точно това му е името, едно голямо Е на опаковката.
Котка, това са полски прахове за пране, има и омекотители.
Но или аз съм много претенциозна или въпросния продукт е кофти. Просто не си заслужава.

Первол на Хенкел за черно пране е ужасен. И оставя една ужасна миризма по дрехите, която никакъв омекотител не може да пребори ooooh!.

# 208
Аз съм доволна от Рекс- прах, не течен! А за бяло използвам Ариел! Много съм доволна! За черното съм пробвала само Тема, не съм забелязала да избеляват. Омекотител, Бингото ми харесва като ухание (специално бялото), но са ми твърди дрехите! Иначе обожавам Семана, по- често ползвам бялата и зелената! Даже комшийкта питала свекървата с какво пере, та така ухае (тогава бях прала със зелената Семана)!  thumbsup smile3521

# 209
  • Пловдив
REX         newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт