Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 299
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Отново досаждам , но просто спешно ми трябва да знам дали чашата с автоматична бъркалка изпълнява ролята на термос, или само разбърква??? Защото на мен ми трябва термос за подарък???
то няма проблем, че питаш, но едва ли някой може да ти отговори..  ooooh!
в офисите чашата не беше изложена с другите нови продукти, трябваше днес да е налична на склад (най-накрая), но дали някой вече я поръчал, взел и изпробвал - това е друг въпрос..  Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:33 от Elitsa_z

# 706
Благодаря ти  Hug

# 707
Някой има ли отзиви за колана  " капер" стр.98 каталог 1 ? Благодаря предварително   bouquet

# 708
 Zdraveite! Pozdravqvam vi za hubavata tema i jelaq uspeh v razkrasqvaneto. Az sa6to sam konsultanat na Oriflame ot 1 1/2 god. i sam mnogo dovolna zatova prodaljavem s udovolstvi e da gi polzvam za seba si i semeistvoto si!  Heart Eyes

# 709
 Petq, kolana e mnogo hubav. 6irok e i ima dostatu4no dupki i za po-sladi i za po-palni momi4eta. Veseli praznici!

# 710
  • в града на атомното слънце :)
Отново досаждам , но просто спешно ми трябва да знам дали чашата с автоматична бъркалка изпълнява ролята на термос, или само разбърква??? Защото на мен ми трябва термос за подарък???
то няма проблем, че питаш, но едва ли някой може да ти отговори..  ooooh!
в офисите чашата не беше изложена с другите нови продукти, трябваше днес да е налична на склад (най-накрая), но дали някой вече я поръчал, взел и изпробвал - това е друг въпрос..  Hug

Обади св в ЦО в Сф и питай там.

# 711
  • София/Бургас
Продуктът за 17-ти декември е Парфюмна вода Диамантен мускус.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7 - Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50
8 - Възстановяваща маска за ръце - 12879 - 4,90
9 - Почистващ лосион за водоустойчив грим - 10734 - 6,90
10 - Успокояващ гел Феминел - 13181 - 7,90
11 - Подхранващ нощен крем Essentials - 13640 - 5,90
12 - Балансиращ шампоан и балсам 2 в 1 - двойна опаковка - 12585 - 5,50
13 - Крем за ръце Коприна и кашмир - 13104 - 4,45
14 - Почистващо мляко Спри времето -  всичко в 1 - 13465 - 12,90
15 - Рол-он против изпотяване Асцендент - 13863 - 3,50
16 - Гланц за устни Maxi - 12790 - 7.90
17 - Парфюмна вода Диамантен мускус - 11340 - 29,90

# 712
 Здравейте, отдавна ви чета, но никога не съм писала. И аз съм консултант на орифлейм от година. Имам един въпрос. Някой пробвал ли е днес да пусне заявка през интернет? Дава някакви грешки непрекъснато и не мога да пусна своята. 

# 713
# 714
и аз имам въпрос:
понякога ми е малка поръчката и я пускам на една позната от офиса на Орифлейм, но се оказа, че "желаещите" да ми вземат поръчката са много, защото печелят от това, вдигат им се точките.
Изглежда, че съм още много "боса" в бизнеса по отношение на Орифлейм, а намерих вече една жина, която иска да я регистрирам, тоест да й стана спонсор.
Какво точно трябва да й обясня за Орифлейм /моята спонсорка не ми е давала никаква предварителна информация/?
И ако може да разясните по-подробно какви са възможностите да се печелят пари от Орифлейм, не като консултант, а като спонсор и какво представлява въпросният бизнес обем.
Аз често правя по 100 и повече точки, но единственото преимущества е било това, че продуктите ми са на по-ниска цена и съответно от разликата ми се оформя и печалбата.
Има ли нещо друго, което трябва да знам за Орифлейм?

# 715
  • Lost in a fairytale ...
Ами , доколкото съм запозната, колкото повече точки трупаш, толкова ти е по-голям процента отстъпка, която ползваш. а като спонсор, твоите консултанти, като трупат точки, те се натрупват и при твоите точки Simple Smile Аз така знам Simple Smile

# 716
Ами , доколкото съм запозната, колкото повече точки трупаш, толкова ти е по-голям процента отстъпка, която ползваш. а като спонсор, твоите консултанти, като трупат точки, те се натрупват и при твоите точки Simple Smile Аз така знам Simple Smile

би ли ми разяснила и на мен това дето каза,защото  и аз самата не съм наясно. Не съм спонсор и нямам консултанти. а аз като спонсор за година и половина всеки емсец поръ4ки и то4ките които до момента съмнатрупала- не ми дават никаква по-голяма отстъпка отколкото в на4алото ??? Къде се трупат, кога и на колко то4ки какъв процент е- за всяка календарна година ли е? прехвърлят ли се? ще доживея ли по-голяма отстъпка, без да имам регистрирани нови консилтанти под мен а само с това 4е правя поръ4ки всеки месец???  Thinking newsm78

# 717
  • София

би ли ми разяснила и на мен това дето каза,защото  и аз самата не съм наясно. Не съм спонсор и нямам консултанти. а аз като спонсор за година и половина всеки емсец поръ4ки и то4ките които до момента съмнатрупала- не ми дават никаква по-голяма отстъпка отколкото в на4алото ??? Къде се трупат, кога и на колко то4ки какъв процент е- за всяка календарна година ли е? прехвърлят ли се? ще доживея ли по-голяма отстъпка, без да имам регистрирани нови консилтанти под мен а само с това 4е правя поръ4ки всеки месец???  Thinking newsm78
точките се трупат за периода на всеки каталог (нулират се в края на всяка кампания, и няма годишно натрупване).. така че ако нямаш никой регистриран под теб печелиш само разликата в цената и след 200 точки определен процент от бизнес обема.. бизнес обема на всеки продукт го пише във формата за заявка и така като гледам е просто цената на консултант без ДДС .. на базата на бизнес обема се определят и бонус точките..
когато станеш спонсор освен твоите точки (лични БТ) ти се трупат и точките на хората, които си регистрирал (групови БТ и БО).. така че ако ти направиш поръчка за 100 БТ, и имаш в групата двама човека с по 50 БТ, ти имаш 200 групови БТ и взимаш 3% от сумата на груповия БО.. така че - да, печелят регистрираните под теб (от разликата в цените), печелиш и ти (когато са активни).. затова ако някога сте се чудили защо спонсора и директора ви дават зор да сте активни - ето затова е   bouquet
извинявайте ако разбих на някого илюзиите  Hug

# 718
  • Стара Загора
Елица, взе ми думите от устата.  Laughing

# 719
а ти като спонсор как си получаваш печалбата?

Общи условия

Активация на акаунт