Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 527
  • 689
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте ,не съм се включвала отдавна ,но ви чета редовно и се радвам на красотите  които показвате  smile3501 smile3501 smile3501  В момента и аз се боря с едно ламе ,но него права на възел ,а просто пъхам конеца втори път в иглата и върви доста добре .Да ви покажа и едно етапче на един от многото започнати гоблени  smile3503 

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 01:16 от barbie

# 256
Добро утро.Много активни сте били през почивните дни.Нямам нищо за показване, затова нека кафето е от мен:

Понеже си имаме и момченце вече във форума Mr. Green

# 257

Зорница, честит рожден ден

barbie, много хубав гоблен Peace

# 258
  • Бургас
Здравейте момичета Mr. Green

Нямаше ме малко, а колко много съм пропуснала Rolling Eyes
Добре дошли на всички нови попълнения welcome дано ви е приятно тук Grinning
Зорница Честит Рожден Ден!
Сисаче благодаря за кафето
И ето един малък етап от мен:
http://poepie.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.305700.15744461
Ще става това някой ден Mr. Green

Много хубави албуми със гоблени видях Heart EyesБраво!
 barbie много е красив, на коя фирма е?

# 259
  • Benelux / Varna
Мерси момичета,сега е редно и да почерпя:

# 260
  • UK/София

При нас вчера заваля силен дъжд, протече ни покрива и се се добрах повече до компютъра Simple Smile

Дани, много благодаря за схемите, сега ги видях в емейла.Много са хубави, надявам се някога да ушия поне един.

Goody , мерси за пингвина и за рибената кост LaughingПреди някой от сезоните на Дани ще пробвам пингвина.А и цветето ти е много хубаво, без значение дали е Коледниче или Великденче, така и не разбрах Simple Smile

zornitsa , честит рожден ден!

barbie и ти шиеш голяма красота!

# 261
  • Бургас
na Krisko mamata схемите на зимата пълен комплект ли са или някой не си качила?

# 262
  • София
zornitsa , честит рожден ден! Всичко най.
Аз започнах едни коледни минита, за подаръци... Ама дали ще успея да ги ушия до Коледа не е ясно.
Да споделя и собствения си опит с конците Rosace, за които питах. Много леко вървят, не се заплитат много, по-лъскави и еластични са от Ариадна, имат блясък. Може би заплитането съвсем ще се премахне, ако ги минавам през кърпичка с омекотител, но не съм пробвала все още. Като завърша нещо и го изпера, ще докладвам дали пускат, защото ДМЦ-то с което ших миналата година, пусна!!!

# 263
И аз съм на коледна вълна

Хубава седмица на всички!

# 264
  • Поморие
zornica,Честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве , щастие , късмет и повече време за любимото хоби! Весел празник!

# 265
  • с.Николово, обл. Русе
Ина минитата са станали страхоооотни.

# 266
  • Атлантис, Галактика Пегас
zornica, Честит Рожден ден!!!
Да си жива и здрава!!!

# 267
честит рожден ден на зорница!

барби този гоблен на милена стил ли е ?

поздравления на всички показали красоти!

# 268
 Зорница  newsm59 , да си жива и здрава и много, много щастлива. Весел празник и много подаръци!  Gift
barbie , много е нежен гоблена .
poepie , браво бе мила  newsm10, хич не е малък етапа даже , аз сега ги разбирам тези работи. Много хубаво се получава само търпение се иска.
ina , страхотни минита , на картон ли си ги залепила ?

# 269
Честит рожден ден Зорница. Пожелавам ти много щастие късмет и само хубави мигове в живота
Билянка,няма за какво със здраве да си ги ушиеш, радвам се че съм била полезна  Hug
Като етап няма какво да покажа, понеже почти не шия, през другата седмица имам два изпита и съм залегнала над учебниците, само да минат и пак стартирам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт