Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 550
  • 689
  •   1
Отговори
# 270
zornitsa , Честит рожден ден. Бъди жива и здрава, много обичана и безкрайно щастлива.  newsm59  ura  costumed034

# 271

Благодаря ви Hug

Йолинка, отдолу сложих един по-дебел картон и ги опъвах с хартиено тиксо отзад.

Даниелче, успех и после да покажеш какво си започнала.Поздравления на всички останали , които показват красоти.

# 272
И от мен Честит Рожден Ден Зорница.
Да си здрава, щастлива и много красоти да излязат от твоите ръце   ura
а сега макар че нямам рожден ден да ви покажа новите си придобивки благодарение на petjah

# 273
  • София
Зорница, четит рожден ден! Здраве и късмет!   bouquet
Barbie, много хубав гоблен!
Poepie, вече си проличава класата на Golden Kite! Много красиво!
Ina, тези красоти за украса на елхата ли си ги приготвила така?

# 274
Честит Рожден Ден Зорница
Да си жива и здрава !
Късметът и любовта да те следват навсякъде и никога да не угасва желанието ти да ушиеш и още нещо, и още нещо ...   bouquet

# 275
  • Атлантис, Галактика Пегас
милички...
Приятелката ми търси схема на този гоблен някой да има?

# 276
Kordelia, аз го имам, дай ми само имейл, на който да ти го изпратя.

# 277
  • Атлантис, Галактика Пегас
Пратих ти ЛС! Благодаря!!!  bouquet

# 278
  • София
Честит Рожден Ден ЗорницаМного здраве щастие и любов.Немога да пиша много ,защото малката ми дъщеря е болничка. Tired
Прачо очите ми останаха в товят  гоблен страхотен е   Peace

# 279
  • Плевен
милички...
Приятелката ми търси схема на този гоблен някой да има?

Заповядай! Grinning

http://dump.ru/file/2337361

# 280
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Зорница да си жива, здрава и много обичана! и да намерип начин да разтеглиш денонощието така, че да ти стига времето за всичко и всички!

и да поздравя едно далечно  Марти

Китче  Hug почерпката

# 281
  • София
pepen, забравих да ти благодаря за съветите относно боядисването на рамки   bouquet. Дано скоро да се справя със задачата. Имам да избоцкам още едно новогодишно гобленче и се надявам и аз да се отчета сред прекрасните ви творби с нещо скромничко  Hug

# 282
Здравейте момичета,

ако някоя от вас има някакви коледни схеми, ще се радвам да ги сподели. Търсих в темите от миналата година, но по-голямата част от линковете са неактивни вече. Мноооооооооого ме сърбят ръцете за Коледните красоти вече.

# 283
  • София
Шушумига, в тази темичка (а сигурно и в предишната) момичетата са дали много линкове на коледни схеми. Аз в момента шия няколко от тук  Peace

# 284
Шушумига, в тази темичка (а сигурно и в предишната) момичетата са дали много линкове на коледни схеми. Аз в момента шия няколко от тук  Peace

да, виждам много неща, но всичко върху което кликна е неактивно. Моля те, ако не те затруднявам, дай ми някои сламки да поразгледам

Общи условия

Активация на акаунт