Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 422
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
... И не прекалявай с това натриване в корените,че да не стане беля..

Защо? Тази маска не се ли втрива в корените?

Ами много пъти е говорено,че тривит. не се втрива,за да не се пренасити кожата и да стане обратния ефект,а само се намазва..

# 541
  • до една звездичка
Ами много пъти е говорено,че тривит. не се втрива,за да не се пренасити кожата и да стане обратния ефект,а само се намазва..
Нали именно затова има "почивка" от маската като цяло? Т.е. примерно два месеца слагаш - два почиваш. Rolling Eyes

# 542
Нали именно затова има "почивка" от маската като цяло? Т.е. примерно два месеца слагаш - два почиваш. Rolling Eyes

Да така е,но нали ти казвам,че не трябва да се втрива в кожата,за домашните маски няма проблем,но тривит-лът когато се втрие,може да доведе до косопад и т.н.,достатъчно е само да се намаже косата  и кожата Peace

# 543
  • до една звездичка
Да така е,но нали ти казвам,че не трябва да се втрива в кожата,за домашните маски няма проблем,но тривит-лът когато се втрие,може да доведе до косопад и т.н.,достатъчно е само да се намаже косата  и кожата Peace
Аз сигурно не разбирам, каква е разликата между намазване и втриване? :peace

# 544
Аз сигурно не разбирам, каква е разликата между намазване и втриване? :peace

Ами..   Laughing

# 545
  • до една звездичка

Ами може и да ти е смешно, но, имайки предвид, че маската престоява мин. 2 часа, независимо дали съставките и са били намазани, или втрити в кожата, имат предостатъчно време за да проникнат. Независимо от начина, по който са били нанесени. Елементарно е. Wink

# 546
 Shocked Shocked Shocked

Направо не мога да повярвам!!!
Къде сме обсъждали, че тривитаминолът не се втрива, защото може да доведе до косопад?
KaTy BaBy, с риск да ми се обидиш, но пишеш неща, които са пълна глупост. Не може да плашиш така момичета. Не може да пишеш такива неща, направо съм възмутена.

Дори сме коментирали, че е хубаво да се правят леки фрикции след като се намаже маската, за да се поемат по- добре съставките от кожата. А това си е  втриване.

В тази тема наистина започнаха да се пишат врели- некипели.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 547
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ефекта е по-добър и по-добре попива маската ако се втрие - личен опит.
Косата ми не е капала - напротив, благодарение на Тривитаминола реално спира да капе, малко по малко - виждам разликата и съм много щастлива.

KaTy BaBy, само ще те помоля да говориш в темата неща от собствения си опит /ако примерно на теб лично ти е капала косата след втриване с тривитаминол/, а не наизуст и оттук-оттам дочути неща, особено когато са негативни  Peace

# 548
  • В полите на Пирин планина
И аз втривам домашните маски и дори слагам лъжица алкохол за по-добро проникване на съставките. Откакто правя домашни маски / поне 4 години редовно / косата не ми е капала, дори хормоналният косопад след втората ми бременност беше кратък. Нанасям в корените обилно и после по дължината.

Коментирали сме, че е опасно да се втриват в корените готови / купени / маски, за които изрично пише, че се слагат само по дължината на косата и балсамите за коса, защото съдържат силикони, които могат да запушат корените на космите и да предизвикат косопад.

# 549
да...и аз така знам,че трябва да се внимава със закупените от магазин маски и балсами...че не бива да се втриват в корена на косата,а само по дължината на косъма....а за тривитаминола няма проблем...наистина е много ефективна тази маска... Simple Smile....честит имен ден на всички именници

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 19:02 от leni_leni

# 550
Е естествено, че тривитаминола се втрива - то нали верно седи 2 часа и да не го втриеш - ще си попие и сам... Аз него не го правя, но всякакви домашни маски си ги втривам, защото от масажа се поемат по-добре полезните вещества - нали и крем като си нанасяте се прави лек масаж! А купешките маски се слагат за малко - там някакви минути и са по-агресивни и се слагат само по дължината, те не трябва да се поемат от корените, не подхранват, а подобряват според мен само външния вид на косата...

# 551
Аз пък отскоро я квася с хининова вода.
Не съм доволна.

# 552
Аз сега съм с коса до раменете  Grinning за лятото пак ще я пускам.

# 553
Аз вече 4 месец имам косопад и не знам... опитвам се да се водя от съветите ви, но все си продължава да пада...  Sad

# 554
Аз пък отскоро я квася с хининова вода.
Не съм доволна.

Защо не си доволна Елизабет, не виждаш да има по-бърз растеж или за друго я ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт