Дари и твоята кутия е пълна.

, но вие кажете как е при вас?

Не си ме разбрала-просто мисля че времето, което прекарват заедно е малко, ако жената работи! Задавам тези въпроси не за друго, а защото имам възможност след нова година да започна работа, при която няма да имам почти никаква почивка, както и изгода от това да почивам, защото ако искаш да успееш забравяш за почивката! Просто попитах вас, защото имате по-голям опит и ми е интересно как се справяте?
Като нарисувате бебето няма да имаш време до тоалетната да идеш. Слушай кака си Делта и нИ сЪ плаши ами се въоръжи със много търпение. Пък може да си намери работа на брега момчето щом неможе без него. И не се отказвай от работата. Късметлийка си, че по това време може да имаш това. Просто не го осъзнаваш.
Нека ми завижда синковеца 

, аз в момента не работя понеже съм в майчинство, но мисля че трябва да работиш за да се чувставш пълноценна, колко време ще издаржиш да стоиш в кащи 1-2 год и ще ти писне пък и времето не минава до като го чакаш и нямаш какво правиш. Сега покрай детето дните ми минават по бързо е за нощите не мога да кажа същото но както и да е. Моя съпруг си дойде преди 2 седмици но пак сме разделени, понеже аз уча в пловдив и седя тука цяла седмица прибирам се само за един ден и пак не се вижда ме, но пък многоооооооооо се обичаме и прекарваме малкото време заедно страхотно
. Така че ако любовта е силана и истинска ще издържи на всичко.

аз мога да те разбера. Имах такъв случай със работата си. Аз уж съм мъжко момиче но тогава направо се сринах от отношение и от обаждания и обиди по телефона на колежка и подсмихване и пречки от другите. При това положение и детето само у дома. Аз писах по горе-нямаше места за градините и на 6 годинки само у дома, даже нямаше и 6.
Преди време дори неможех да го разправям спокойно. Е преодолях го, но мина доста време, защото въпреки всичко аз чувствах себе си виновна. Такав съм, че все във себе си вината търся и се обвинявам 
. Благодаря на Делтичка за вкусната закусчица, след нея да пием по кафе
Препоръчани теми