Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 721
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
streg  МНОООГОО ТИ БЛАГОДАРЯ Laughing

# 181
аз със моето мъжле когато е тука все си намираме за кво да се поскараме, но дойде ли време да тръгва и ме е яд защо сме се карали и ми е много криво.и съм една ревла все си поплаквам като го изпращам ама сега с тая криза се чудя кога да плача повече кат слиза или кат се качва Grinning.но си мисля че сега като се пребират ще му се иска да прелети до вкъщи Laughingзаради синчето. Hugи аз го чакам с нетърпение за да види какво сме си сътворили Laughing

# 182
  • Varna
liliqn-
наистина ли послушен сладуркото?
Късметлийка сииии. МойтУ ревеше и не се спираше до 2 годинки и 4 месеца. Виж как даже си спомням до кога ми бяха мъките Joy
Дано се върне по бързо твоят моряк и да се радвате заедно на бебенцето. Сега се сетих и аз как като се върна моя и го видя за първи път Joy Много ми беше интересен да го видя как ще реагира като види бебето Laughing Ще разправяш като се прибере да се посмеем ако и било смешно. То по скоро не е смешно ами е много мила картинката. Но ти ще видиш де. Grinning
Хайде по един коктейл за тайфата

# 183
послушен ми е да,но каката ми вземаше акълчето от рев тя и сега си е кривичка а тои ми плаче само като е гладен и е напишан повечко е и колики имаме тои е все още на 2 мес.само.а за тати даже ще го заснема с апарата да си го гледкам отвреме навреме .а да те питам ДЕЛТА  зняете ли нещо за тва удължаване на месеците и за заплатките Laughingох  моля се да си идва вече че виждам зор с 2 деца вече.и вечер не спим много.бебо реши че денем ще спи вечер си говорим  Simple Smile

# 184
  • Варна
Привет, момичета!

Ура, имам интернет, но не знам до кога. Цял ден го дебна за да ви видя. Пиша набързо да не изчезне пак.

Лили, добре дошла при нас! Честито ти бебенце, да ти и живо и здраво. Трудничко е сама с деца, но ще се справиш. Добре, че бебетата порастват и става по-лесно.

Стреч, поздрави на Родопите от нас. Представям си колко е красиво по това време на годината. Починете си и се радвайте на мига, че сте заедно. Страхотно е!

Дани, и аз с моята свекърва не си говоря от 8-ми март и така съм по добре. Спрях да се нервирам на разни нейни реплики, и подмятания, като въобще не я виждам. Като и оставя децата почва да се цупи, а бе не иска да ги гледа. И понеже не се моля на никого, си влача децата с мен вече. Не сме се карали никога, но нещо не можахме за 13 г. да си свикнем май. Опитах, пробвах да се държа приятелски, да и споделям и какво стана- всяко казано нещо се използва срещу мен. Особен човек е. Та предпочетох да не се виждаме, за да не се товаря с отрицателни емоции.

Делти, и твоята не е била лесна на времето. И всичко е извоювано с доста усилия, компромиси, лишения. И най-важното Бати е
осъзнал и е тръгнал по правилния път. За това трябва да се говори от самото начало на връзката, какво ти харесва-не харесва и как трябва да бъде. А дали има човек на среща, да чуе и да осъзнае е вече друг въпрос.

Хайде, лека вечер на всички. Да отивам, че мъжете са гладни! Grinning

# 185
 Laughing Laughing Laughing благодаря на всички за топлото посрещане Laughing

# 186
 liliqn,  welcome  Hug Hug HugДа ви е живо и здраво бебчето, както и каката! Heart Eyes

# 187
  • Varna
ИЛИЕВАААА-
честит Нет бе Душеееее-радост У твоЙтЪ къщаааа newsm44
Бе да ти кажа, той Бате мъж та дрънка и много, много разумен. Компромиси спрямо него много не съм правила. То това което ви го описвам беше почти след сватбата малко преди да замине на втория си рейс. И се разбрахме за нула време. Все пак, работата ми, приятелите ми са тука.  Абе разбран човек ми е много а и той все ми казва, че леко се живее със мене, не му правя проблеми, не му мрънкам, от половин дума бях ви казала, че се разбираме. Та затова много компромиси не е имало.
Виж ако живеех във града на съпруга си съмнявам се, че свекърва ми нямаше да ми помага във гледането на детето ако имах нужда. Мене може и във червата си да ме мразят но към детето знам, че са се държали добре. Аз не съм ходила там когато то е ходило. То си беше доволно от там. Виж, мойта мама не ми помагаше даже като имах нужда от зъболекар. Със бебето барабар на зъболекар. Сестрата вместо да забърква амалгамата държеше бебо а зъболекарката правеше това. И това доста дълго време, че зъбите ми тогава направо се ронеха, нямаха време да се развалят даже. А такива красиви зъби имах ама ги оправихме де, но от калция който бебо е дърпал се е получило това със зъбите ми. Така поне ми  обясниха.
ЛИЛИ- моя днеска пристига във Савона и чакам със 5 очи да ми се обади и да каже за новите договори. Рефлагирват ги днеска ако са влезли. 2 дена неможе да се докопа до там, че времето е било ужасно, няма да казва колко бала вълнение беше вчера, че да не уплаша младите булки. Аз бая се бях уплашила, че знам какво е щото съм яла хурката със тях.
ЛИЛИ -на лични отивам да ти пиша нещо.

# 188
liliqn,  welcome  Hug Hug HugДа ви е живо и здраво бебчето, както и каката! Heart Eyes

благодаря КИАРА.с тия болести дет са модерни сега много ме е страх

# 189
  • Варна
Добро утро, момичета!

Кафенце и закусчица за събуждане.

Да ви почерпя виртуално за рождения ден на моето съпружеско величие. Днес става на 42. Да е жив и здрав и много щастлив с нас. Пожелавам му попътен вятър, понеже другата седмица заминава и много ще ни липсва.

# 190
Илиева,честити ... години на съпружеското величие.Да ти  е жив,здрав и много любов и разбирателство между вас.Това е за тебИзпревари ме със закуската.Аз вече съм добре-мърдам и дишам спокойно.Добре дошли на новите попълнения във нашата темичка.Честито бебче Лилиян,да е послушно,много да спи и коликите бързо да преминават.Стрея-завиждам ти за почивката в Родопите.И аз искам там-тишина,чист въздух и хлапетата да са далеко от мен.Идилия.Лек ден на всички ,аз  ще се занимавам с най-новия член на семейството-коте.

# 191
илиева жив и здрав да е съпруга ти и цялото семейство .марка 74 благодаря .за поспиването се чудя що е то но и тва ще мине да са ми живи и здрави наи вече.сега си хапва дани на мамините шишенца Embarassed Laughing.аиде после пак ще пиша че ще се оригваме Simple Smile

# 192
  • Varna
ИЛИЕВА-
ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е МОРЯКА! И НА ДОБЪР ЧАС и  ЛЕК РЕЙС!!!
Това е един специален подарък за вас двамата ИЛИЕВА newsm10
МАРКЕ-  и ние имаме коте.  Да ви е честит новият домашен любимец thumbsup
Другите де сте бе. Да не ви е тръшнал грипа newsm78 Пепел ми на езика smile3538

# 193
Илиева, много здраве и лек  и безпроблемен рейс на половинката ти!!!
Лилиян, честито ти дребосъче! Дано е кротушко, и при мен втората беше по-спокойно и неревливо бебе, за сметка на кака си.
streg , улучихте и хубаво  време, така че наслаждавайте се  и си почивайте!!!

# 194
Илиева, много здраве и лек  и безпроблемен рейс на половинката ти!!!
Лилиян, честито ти дребосъче! Дано е кротушко, и при мен втората беше по-спокойно и неревливо бебе, за сметка на кака си.
streg , улучихте и хубаво  време, така че наслаждавайте се  и си почивайте!!!
                             тука сме споко да не чувам за грип надалеч от нас  Laughingмомичета днес времето е супер аз съм на биричка малко де ама то за настроение че нещо ми е кофти в събота и неделя всички със семеиствата си та така аиде наздраве Crazy

Общи условия

Активация на акаунт