Отговори
# 1 365
 Praynig Praynig Praynig. Анджи, ще успееш, мъниче!  Praynig  bouquet

# 1 366
  • у дома
не спирам да я мисля и да се моля Praynig Praynig Praynig

# 1 367
Анджи с теб сме мило дете! Молим се всеки ден за теб и вярваме, че тази коварна болест няма да те пребори! Ти си силна и с помощта на нашата положителна енергия и с обичта, топлината и родителската грижа, а и с компетентността на лекарите, скоро ще си си у дома и ще се радваш на детството си и ще огласяваш морската градина със смеха си!  Hug  Heart Eyes

Praynig Praynig Praynig

# 1 368
 Praynig Praynig Praynig Анджи, с теб сме  Praynig Praynig

# 1 369
милата Анджи Praynig Praynig Praynig

# 1 370
Господи спаси Анджи!  Praynig

# 1 371
# 1 372
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Оправяй се бързо,мило дете Praynig Praynig Praynig

# 1 373
  • София
мъничката ми, изстрадала кукличка! моля се от сърце за нея, всеки ден!
от Октомври месец, 2009 един безкраен кошмар. прегръщам силно Анджи и прекрасните й родители и дано, дано, дано всичко се оправи! Praynig

# 1 374
милото дете - ще се справи и всичко ще е наред, само дано е най-скоро - вярваме в нея!!!!! Praynig Hug Hug Hug

# 1 375
мъничката ми, изстрадала кукличка! моля се от сърце за нея, всеки ден!
от Октомври месец, 2009 един безкраен кошмар. прегръщам силно Анджи и прекрасните й родители и дано, дано, дано всичко се оправи! Praynig

хиляди пъти ДАНО!!!! Praynig

# 1 376
Мила и прекрасна Анджелинка  Heart Eyes
Всички ние сме с теб и се молим в най-скоро, ама наистина в най-скоро време да ни зарадваш мило дете с една твоя, лъчезарна усмивка, която да стопли сърцата и най-вече да знаем, че си оздравяла.
Моля се на Господ, на всички Божества да събереш сили и да озариш отново сърцата на своите близки.
Стискаме ти палци мило момиче  Hug

Ние знаем, че ще се оправиш - вярваме и не губим надежда  Praynig Praynig Praynig
Нека мама е до теб, да се усмихвате по-често и най-вече скоро да се приберете у дома и когато това стане ми се иска да дойда и да ви гушна двете.

Целувки и Геви  Hug помни, че няма да е все така - нека Надеждата надделява и се усмихвай...дори и с тъжно сърце.

Пращам 7 детелинки за здраве и късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 1 377
Момичета, имате ли инфо как е Анджи? От няколко дни не получавам известия за отговори на темата и всеки ден си мисля за милото борбено момиченце. Скъпа Анжи, ще се оправиш, това ще е само лош спомен  Hug Hug Hug

# 1 378
Анджи,мило детенце,ще успееш!!! Praynig Praynig Praynig

# 1 379
  • в резерват
Дано всичко вече да бъде наред  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт