Отговори
# 300
Току що говорих с момичето от инициативния комитет и от четвъртък ще има кутия за дарения в София, магазин Образцов Дом, намира се на ул. Козлодуй 71, близо до Лъвов мост, също и до Автогарата. Ето го и на картата:

http://bgmaps.com/map.aspx?sid=5977fe1b677f870cc5d30e21affac7dc&tip=1

Ще пиша отново, когато кутията е сложена!

Успех на малката Анджи  Hug

# 301
Сложиха банерче в рупура и днес всичките им клиенти като си пуснат програмата ( а те са към 5000) ще го видят. Убедена съм, че ще има ефект.
За каква програма става въпрос? Аз дали няма да мога да се справя със слагането на такъв банер, макар че моите колеги са доста по малко на брой.

# 302
на страницата http://www.help-littleangelina.com - най-долу вляво има банери, които всеки може да изтегли и да сложи където може, и където би имало смисъл да го видят още хора

# 303
Всичките сте страхотни! Hug Парите ще се съберат бързо след като толкова много хора се обединихме. В четвъртък ще разкажа на всичките си колеги, но варианта да се разпространи с банери в електронен вариант най ми хареса. Peace

# 304
# 305
Днес видях кутия за дарения в "Мушмуроци".Каквото имах в портфейла-пуснах го.Дано се оправи по-скоро малката кукла. Praynig

# 306
Преди около 2 часа разговарях лично с бащата на Анджи. Каза че малката се чувства по-добре от обстановката и вниманието което получават тук. По гласът му си личеше, че е доста притеснен човека и едва не плачеше. Обещах му да отидем в събота да поразсеем малко детенцето им, а и си мислех че е добре за нея ако си поиграят малко с нашето дете.
Семейството благодари на всички нас че сме до тях и че им оказваме подкрепа, и че все повече хора се обединяваме да спасим Аднжи.
Бъди силна Анджи, ние сме с теб!!!

# 307
mama.radi това е страхотно.Малко да се разсее сладуранката.

# 308
Таткото на Анджи - Илия е във Варна за няколко часа.
Утре нова ТВ пак ще го снима, и след това той тръгва обратно към Германия, този път с колата, която така им е нужна там.

сумата днес в ОББ е 98 710.04лв

# 309
Таткото на Анджи - Илия е във Варна за няколко часа.
Утре нова ТВ пак ще го снима, и след това той тръгва обратно към Германия, този път с колата, която така им е нужна там.

сумата днес в ОББ е 98 710.04лв
Това са 50 000 евро.
Още стотина май са необходими.

# 310
  • София
Моля се всичко да се оправи.
Страхотно е, че парите се събират толкова бързо.

# 311
Сега заздействахме "кампания" в квартала за събиране на средства.Дано повече майки и въобще хора се отзоват.Бог да е с детенцето.

# 312
 и Пейпал €2,990.30 EUR

# 313
  • ...край Дунава
Здравейте, да се присъединя и аз, имам желание да помогна за събирането на паричките които са необходими. Немога да изчета всичко в момента, но горе долу в най-общи линии се осведомих. Искам да попитам кой може да ми даде такава кутия за събиране на парички. Семейството ми има частен бизнес(магазин), където бих искала да сложа такава кутия.
Благодаря предварително, ще очаквам да ми пишете на лични.

Много хубаво детенце е Анджелина и дано всичко завърши с Успех.
За пореден път се убеждавам че такава гласност на проблемите върши най-добра работа.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Моето семейство с кутия или без, пак ще помогне.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 20:26 от Sisi ke4

# 314
Чакаме кутии и в София, даже ако може да се постави в Пикадили- в Мола ходят много хора, ако мога да съдействам, пишете ми!
Дръжте се мило семейство, Господ да е с вас!

Общи условия

Активация на акаунт