Отговори
# 315
Желаем много здраве на малката Анджи и бързо оздравяване, нашето семейство също ще помогне с каквото може.

# 316
# 317
Горе нослето, Анджи, ще се пребориш мила!
Надявам се посланието да стигне до повече хора, капка по капка...

(в пейпал ми се струва, че не видях опция "гифт", може би защото сумата не е достатъчно голяма)

# 318
В сайта на Анджи има бутон Donate.
Той препраща директно към Пейпал.
Акаунта е за дарения и не взима комисионна.
От сайта се превеждат много лесно парички през Пейпал.

# 319
Благодаря, Алекс, вече пратих парички, просто някой ми беше казал, че имало такава опция и се поучудих, като не я видях, но това е без значение, дано се събере по-бързо сумата...

# 320
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Който желае детето му да бъде снимано, може да заповяда в четвъртък от 11ч. в Борисовата градина. Сборен пункт -  каменната костенурка на площадката с каменният слон. Времето го дават да е облачно, но за всеки случай си вземете и чадърите. Не забравяйте и портфейлите да си носите Mr. Green

# 321
  • гр.Стара Загора
Моля се за теб мило дете  newsm17 Flowers Four Leaf Clover
Не можах да изчета темата и не разбрах има ли възможност чрез СМС защото не съм наясно с ПЕЙПАЛ ...
Или евентуално да проверя в Пикадили Ст.Загора дали няма кутия

# 322
Моля се за теб мило дете  newsm17 Flowers Four Leaf Clover
Не можах да изчета темата и не разбрах има ли възможност чрез СМС защото не съм наясно с ПЕЙПАЛ ...
Или евентуално да проверя в Пикадили Ст.Загора дали няма кутия

Не може чрез смс,а кутии има само във Варна и в София май сложиха.По-малко от 30мин трябва да отделите,за да внесете парички в банковата сметка.

# 323
Който желае детето му да бъде снимано, може да заповяда в четвъртък от 11ч. в Борисовата градина. Сборен пункт -  каменната костенурка на площадката с каменният слон. Времето го дават да е облачно, но за всеки случай си вземете и чадърите. Не забравяйте и портфейлите да си носите Mr. Green

Муцун, да не би и на теб днес да са се обадили същите хора, които и на мен. Ние утре ще се събиране в 11ч. В момента такъв дъжд се изля тук, че не знам какви снимки ще станат.

# 324
Благодаря, Алекс, вече пратих парички, просто някой ми беше казал, че имало такава опция и се поучудих, като не я видях, но това е без значение, дано се събере по-бързо сумата...

ве4е няма зна4ение, защото си изпратила, но има опция гифт, ние така пратихме Peace май първо трябва да се логнеш отделно и тогава да отидеш в сайта на Анджи . ние няколко пъти трябваше да опитаме, докато ни разреши плащане.

мъжа ми ще пита на работа за дарения, но другата седмица, 4е до края на миналата са събирали за някакво местно 4арити и из4акваме, за да полу4ат първо заплати Simple Smile

# 325
Кураж Анджи, толкова много хора се молим, просто не вярвам да не даде резултат.
Сигурна съм, че ще се справиш  bouquet

Между другото днес бях в сладкарница Крамер и специално търсех кутията, направих обиколка на заведението и не я видях.
Накрая попитах една от сервитьорките и тя ме заведе.
ДА ви кажа честно струва ми се, че кутията е много забутана и хората не я виждат.
Сложена е на края на ъгловия бар в залата с фонтана.
Няма ли начин да е някъде около входовете на по-видно място?
Малко парички имаше Confused Cry и честно смятам , че хората не я виждат .

# 326
Да не се вижда ,бях там в събота и беше пълно с клиенти ,но в другата зала! Confused

# 327
Сега прочетох за концерта-ще взема и приятелки с мен.

Страхотно е, че сметките набъбват сериозно.

Мило семейство дано това е последното препядствие пре вас.И след излекуването на милата ви дъщеричка сте бекрайно здрави и щастливи.Кураж и сила

# 328

Аз също ходих там, точно по този повод - да, забутана в края на бара, ама какво да се направи?!  Confused
Дано се отзоват повече хора, макар мястото!
 Ако може някой да се обади там и да помоли да се даде повече информация за какво се събират парите, тъй като не става ясно от прозрачната пластмаса върху плота и няколкото листа върху нея.

# 329
Стискам палци за това красиво дете и неговото семейство.Разкъсаха ми душата Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт